שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo42.gif

לכל כותבי הפורום שלום וברכות חמות. אני עדיין חדש בנושא הכישוף והמיסטיקה. אינני מתכוון לפגוע באף אחד מכם, אך יש לי שאלה קטנה: האם באמת אי-פעם הטלתם כישוף שלמעשה עבד??? בבקשה תענו לי בהקדם. בברכת אור ואהבה- ~ ירין ~

כן, ויותר מפעם אחת

כשפי אהבה, כשפים להשגת סכומי כסף לא גדולים במיוחד, כשפים שעסקו בישויות שונות וכן הלאה.

saym0n

New member
בהחלט

הכישוף הראשון שנטלתי בו חלק, היה עם עוד 2 חברים, להרחיק בנאדם אחד מאיתנו (אחד קרצי). למרות שעשינו את זה בחפיף היה לנו הרבה אמונה רצון ובטחון וזה עבד באופן מושלם.

saym0n

New member
הממ

לעזאזל זה אמור להיות חלק מהשרשור ההוא... :S

ebonyW

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

עד היום, טפו טפו, כמעט כולם עבדו. גם כאלה שחשבתי שלא, אחרי תקופה מסויימת פתאום קלטתי עד כמה הם כן. בכל מיני נושאים - ריפוי, הצלחה עסקית וכו'. וזה לא חייב להיות כישוף "פורמלי" או משהו ענק זה יכול להיות גם מאוד פשוט. הנה משהו נחמד שקרה לי לפני כמה ימים, הייתי בעבודה ואחת הבנות שעובדת איתי הביאה סנדוויץ ענק ונורא בא לי גם. אז דיברתי איתה כמה דקות וכל הזמן חשבתי יו איך בא לי סנדוויץ. אחרי דקה הסתובבתי וממש מאחורי, בתוך החנות עמדה גברת מאוד נחמדה שאף פעם לא ראיתי קודם עם סל גדול מלא בסנדוויצים מעולים. יש מי שיקרא לזה צירוף מקרים, אבל לדעתי הרצון העז שלי לסנדוויץ מצא לו דרך לשנות את המציאות
הייתי נורא מרוצה מעצמי
שיהיה לך בהצלחה
אבוני

THE gray

New member
בגלל...

זה בדרך כלל בלתי אפשרי להוכיח כישופים כי הם לא על טבעיים הם בדרך כלל יכולים להיראות כצירוף מקרים חוץ מזימונים שונים אני מניח.

ebonyW

New member
זה תלוי...

איך אתה מסתכל על הדברים. קראתי לא מזמן 2 ספרים שמתייחסים לצירופי מקרים כניסים שאנחנו יוצרים עבור עצמנו, או כדרכו של העולם לומר לנו שאנחנו לא לבד. מי בעצם קבע שצירופי מקרים הם לא סוג של כישוף? בנוסף, בלי להיכנס לפרטים, יש כישופים שלא יכולים להיראות כצירוף מקרים
יום נהדר לך אבוני

למעלה