שלום לכולם

ליסאן

New member
שלום לכולם../images/Emo41.gif

אז ככה אני רוכבת על סוסים מגיל 12 בערך (בצורה מסודרת) נאלצתי לעשות הפסקה כמה שנים כי סגרו את המנאז בו רחבתי ובאותה תקופה לא היו חוות באיזור ואז היו בגרויות וצבא.. אבל השנה חזרתי לרכב ואני ממש אוהבת את זה. בקיצור אני צריכה את עזרתכם .. יש לי חברה שגרה בחולון . היא בדיוק השתחררה מהצבא והיא מחפשת חווה להתחיל לימודי רכיבה באיזור חולון במחירים סבירים (אתם יודעים משכורת שהייתה בצבא שה לא משהו ולוקח זמן למצוא עבודה) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם שמות וטלפונים של חוות באיזור נ.ב האתר הזה ממש נחמד וחבל לי שלא ידעתי שקיים לאחר שסגרו את המנאז שלי ככה אולי לא הייתי צריכה להפסיק לרכב.

abct

New member
חחחחחחח...

מצאת שאלה לפורום של סוסים......... סתם, נחמד.

חחח דורון בטח תענה על התשובה השנייה

שהיא הייתה קטנה ואמרו לה שזה עוף אבל זה היה סוס.. חחחחח

TauraMan

New member
תשובה שלישית ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מאז אכלתי את זה עוד כמה פעמים וזה טעים.

S H I L G I

New member
O_O איך אפשר לאכול את מה

שאת אוהבת?! מזכיר לי שפעם ריקי אכלה בטעות ואח"כ כשהיא גילתה היא לא הפסיקה להקיא..

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifגם אני צמחונית../images/Emo13.gif

וגם אם לא הייתי-בחיים אבל בחיים שלי!!!! לא הייתי אוכלת בשר סוס...

Unreachable

New member
אז את צמחונית

לא משנה מאיזה סיבה- אם את לא אוכלת בשר את צמחונית אבל אני לא מבינה אותך.. בשר זה מעולההההה אבל אני גם צמחונית

לא אני אסביר לך....חחחח

מתוסבכת שכמוני.....נגיד אתמול....אבא שלי הכין שניצלים כאלה....אבל הטעימים לא המוכנים....אז אכלתי....רק בשביל הכבוד לאבא שלי כי הוא טרח והכין אז ניתן כבוד ונוכל ביס כדי שיהיה מרוצה....אבל אם תתני לי בשר לאכול סתם....לא ולא!!!! פיכסה....!!! הבנת??חחחח

S H I L G I

New member
אומרים שאלה שבשר לא טעים להם

פשוט לא צריכים את זה (הגוף לא צריך)

למעלה