שלום לכולם

Ramie

New member
שמעון,

אני סקרן איך היגעת למסקנה הזו. ניתן כמובן לבקש ממרינה שתספר לנו על כך. בהקשר דומה, אני למשל כותב את ה-ל מלמעלה למטה מה שמשפיע לא מעט על צורת האות. כשניסיתי פעם לברר, נאמר לי כי אין אפשרות ללא בדיקה מיקרוסקופית לראות אם ה-ל נכתבה מלמעלה למטה או מלמטה למעלה.

shamon51

New member
שים לב לעובי הקו

של האות מ בקווים למטה עכשיו נסה לכתוב זאת בעצמך ותראה שזה ממש קשה מצד שני אם תתחיל בשמאל כשתגיע לימין ולמעלה קל יותר לפרוץ בתנועה ישרה (אלמנטרי דיר ווטסון) שמעון נ.ב. אני רק מקווה שהיא לא תסתור אותי

shamon51

New member
זה מזכיר לי את הקווים בתווי מוזיקה

האם יתכן שבגלל חשיפה לתווים את בעצם מציירת את האותיות כמו תווים?

היי מרינה. משהו על האיזור העלי

העלי המזדקר עשוי להצביע על חיפוש עצמי במגמה רוחנית, תרבותית, אמנותית ויוצרת, כאשר הסקרנות, הערנות והרצון התמידי ללמוד ולהשתפר מזינים מוטיבציה והשקעה גבוהים במה שמעניין אותך, שמספק גרויים חדשים. הרצינות, הרשמיות ושמירת הכללים הפורמליים שמאפיינים את הציר המרכזי בכתב ידך עשויים להשתחרר ולשבור מוסכמות באופן קולח יותר כאשר מדובר בתחום הרוחני יצירתי. כאן את עשויה להרשות לעצמך יותר 'להתפרע' מבחינת רעיונות ושינויים ולתת דרור לדמיון והומור, לחדש ולהמציא עם אומץ רב יותר גם ללכת נגד הזרם, ולטפח קו ייחודי משלך. עד כאן ואשמח לתגובתך.

BrokenLight

New member
היי אודי../images/Emo39.gif

תודה רבה על התייחסותך... אני חושבת שדי קלעת בכל מה שכתבת. אני אכן מרגישה, במיוחד בשנתיים האחרונות שאני נמצאת בתהליך חיפוש עצמי מהבחינות אותן ציינת, ובהחלט מאוד משתדלת להשקיע בתחומים שמעניינים אותי. ושוב, המון המון תודה

היי מרינה, נכתוב לו עוד כמה בתמצית

מסירות - זיקה להתקרבות, שיתוף פעולה והתקשרות מעורבים בהסתייגות וחשש קדימות ותשומת לב לאדם שמולך מתחלפת בקדימות ותשומת לב לנושא להיפך. חשיבות ליחס כנה, אהבת אמת. מדה של תמימות וזהוי מאוחר של נצול ? רגישויות יתר והסקת מסקנות מרחיקות לכת מסימנים קטנים על מצבך החברתי צורך בהוכחות שאוהבים ומעונינים בך, מה שמכביד על אווירה וקשר. חרדות קלות - חקרנות - תחושות מטרידות שפחות מחבבים, שאת פחות רצויה. ספקות, התקרבות/התרחקות בבחינת שריון ורצון להרגיש בטחון. קושי מסוים עם טבעיות, פשטות ואלתור. התחברות קלה יותר דרך תחומי ענין משותפים מאשר בלתי אמצעיות. מתוך מתיחות מסוימת קורה שהיכולת לדבר על ריגוש, התלהבות וחויה עולה זנית על היכולת לחוות זאת בפועל. מחפשת את הערך המוסף הרוחני הנפשי שמעבר לסתמי, שטחי וחולף. התחושות וקנה המדה שלך לא תמיד מאוזן בשיפוט מצבים ואנשים. קושי לשנות אורח חיים והרגלים פרטיים לטובת מסגרות שתופיות ? סיום שיפודי דוקרני כשלך: בקורתיות ועקיצות מרחיקים וכמו דוחים נסיון ההתקרבות, מחמת מעצורים וקושי לתקשר את הרצון העז בקירבה ואינטימיות, ואולי חלום על מערכות יחסים אידיאליות שלא בנמצא ? קוי כיסוי – ז' חומרת הבקורת העצמית בתכנון כל שלב ופרט בצעד העתידי. בדיקה עצמית זהירה ופחות גמישה כדי למנוע מעשה לא מדויק. 'דגירה' מעט אובססיבית כדי להבין ולתחקר מה ולמה אירע, מתוך שפוט מחמיר. עד כאן וסליחה על פירוט יתר, פשוט הצלחתי להקטין ולהדפיס.

kraveh

New member
בכנות, מרינה,

כשבודקים את הכתב שלך רואים הרבה דברים משמעותיים על האישיות שלך, שאולי הפורום הכללי הזה לא מתאים בדיוק להכנס אליהם. אני ממליצה לך מכל הלב לקחת את הכתב לבדיקה אצל גרפולוג באופן מסודר ולקבל חוות דעת מעמיקה ויסודית. יש לך הרבה מה להרוויח מכך. בברכה קרן רווה גרפולוגית מוסמכת

על תופעות כאלה ואחרות בכתבים

האחרונים שהוצגו כאן, ועל חוקים נילווים שמנסים להכניס בכך סדר והגיון - בחומר שישלח במייל לחברינו היקרים. וכאן אני שוב פונה ומזמין חברים וחברות נוספים להצטרף למעגל משתתפי הפורום, לתרום לו בדרכם ולהפיק גם תועלת לעצמם. אני לא חושב שיש מישהו שהצטרף לקבוצת הכותבים ומצטער שעשה כך.

למעלה