שלום מרינה,
אקח על עצמי את האתגר לספר לך קצת על עצמך. כמות החומר שכתבת אינה מספיקה להתייחסות למקצועות, ולכן לא אתייחס לזה. אני גרפולוג מתחיל, וככזה אנא קחי את כל הנאמר כאן בערבון מוגבל. אשמח לקבל משוב על מנת שאוכל להשתפר בעתיד. ובכן את קודם כל נראית לי בחורה מאד מסודרת. מקפידה על פרטי פרטים, אפילו אם זה מתבטא באובדן זמן יקר. את גם טיפוס של הרגלים: אוהבת מאד שיגרה והרגלים קבועים. את גם נראית לי נאמנה, רצינית, מאד זהירה, נרתעת מחידושים ושינויים. חשוב לך מאד שכל האחרים ידעו את דעותייך. יש בך נטיה כלשהיא להמעיט בערכם של הדעות של אנשים אחרים. את בעלת ביטחון עצמי, בדרך כלל את עקשנית לא קטנה, וקשה מאד לשכנע אותך. יתכן אפילו כי לפעמים תמשיכי לבצע משהוא מוטעה רק על מנת לסיים, ולא להודות בטעות. את גם לא אוהבת ביקורת מכל סוג שהוא. נראה לי כי יש בך גם קצת ביישנות בחברה. את מנסה, וכנראה גם מצליחה להסתיר זאת בעזרת הביטחון העצמי. בסך הכל יש לך גישה ישירה לאנשים. אינך חברותית מאד, אולם את בהחלט מסוגלת להסתדר בלי בעיות חברתיות משמעותיות. אני רוצה לספר לך סוד (איך בכלל אפשר לספר סוד בפורום של האינטרנט?). בין הצבע הלבן לצבע השחור יש עוד המון גוונים של אפור. את בהחלט יכולה להשתמש בהם. אני בטוח שכאשר תילמדי להשתמש בצבעי האפור, גם שאר הצבעים יתחילו להופיע, ובסופו של דבר חייך יהיו צבעוניים הרבה יותר משהם כעת. בהצלחה