שלום לכולם

BrokenLight

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

אי בת 18 אשמח אם תנתחו את כתב ידי ותייעצו מה כדאי לי ללמוד בעתיד... בתודה

Ramie

New member
שלום מרינה,

אקח על עצמי את האתגר לספר לך קצת על עצמך. כמות החומר שכתבת אינה מספיקה להתייחסות למקצועות, ולכן לא אתייחס לזה. אני גרפולוג מתחיל, וככזה אנא קחי את כל הנאמר כאן בערבון מוגבל. אשמח לקבל משוב על מנת שאוכל להשתפר בעתיד. ובכן את קודם כל נראית לי בחורה מאד מסודרת. מקפידה על פרטי פרטים, אפילו אם זה מתבטא באובדן זמן יקר. את גם טיפוס של הרגלים: אוהבת מאד שיגרה והרגלים קבועים. את גם נראית לי נאמנה, רצינית, מאד זהירה, נרתעת מחידושים ושינויים. חשוב לך מאד שכל האחרים ידעו את דעותייך. יש בך נטיה כלשהיא להמעיט בערכם של הדעות של אנשים אחרים. את בעלת ביטחון עצמי, בדרך כלל את עקשנית לא קטנה, וקשה מאד לשכנע אותך. יתכן אפילו כי לפעמים תמשיכי לבצע משהוא מוטעה רק על מנת לסיים, ולא להודות בטעות. את גם לא אוהבת ביקורת מכל סוג שהוא. נראה לי כי יש בך גם קצת ביישנות בחברה. את מנסה, וכנראה גם מצליחה להסתיר זאת בעזרת הביטחון העצמי. בסך הכל יש לך גישה ישירה לאנשים. אינך חברותית מאד, אולם את בהחלט מסוגלת להסתדר בלי בעיות חברתיות משמעותיות. אני רוצה לספר לך סוד (איך בכלל אפשר לספר סוד בפורום של האינטרנט?). בין הצבע הלבן לצבע השחור יש עוד המון גוונים של אפור. את בהחלט יכולה להשתמש בהם. אני בטוח שכאשר תילמדי להשתמש בצבעי האפור, גם שאר הצבעים יתחילו להופיע, ובסופו של דבר חייך יהיו צבעוניים הרבה יותר משהם כעת. בהצלחה

nili6

New member
רמי,

אם תוסיף בניתוחים את הסימנים הגראפיים לפיהם אתה מגיע למסקנות ניתן יהיה גם ללמוד ממך ולהיעזר. נילי.

nili6

New member
רמי,

מה אתה אומר על הפרשי האורך הענקיים האלה? (האם יש קשר לארץ המוצא)? וואו, איזה כתב. הייתי מנסה את כוחי אולם איני יודעת עדיין איך להתייחס לעובדה שלא נולדה כאן ואיך לקחת את זה בחשבון. נילי.

graphein

New member
היא עלתה לארץ בגיל 4.5 כך שהיא

למדה בארץ מכיתה א' ולכן, לא צריכה להיות לך בעיה. אולי יותר מאוחר גם לי יהיה זמן להתייחס כי בהחלט הכתב מעניין. יום טוב לכולם.

BrokenLight

New member
נילי../images/Emo39.gif

מעולם לא למדתי לכתוב ברוסית, התחלתי ללמוד בארץ מכיתה א'.

BrokenLight

New member
היי רמי../images/Emo39.gif

קודם כל המון תודה לך על ההתייחסות והניתוח הסכמתי עם חלק מהדברים שכתבת, אני אכן בעלת חזות די רצינית, נרתעת מחידושים, מקפידה על פרטים וכו', אבל לא הזדהיתי עם מה שכתבת אודות הבטחון העצמי. לצערי אני דווקא חסרת בטחון וביישנית באופן קיצוני, (למרות שאני מאוד משתדלת לעשות רושם טוב על אנשים) וזה עוצר אותי בהרבה תחומים. לגבי העקשנות, אני חושבת שלמרות שאני בד"כ משתדלת ללכת בדרך שלי, אני גם מאוד מושפעת מדעות של אחרים, וגם ביקורת שמופנית כלפיי לא מפריעה לי כל עוד היא נאמרת בצורה מכובדת. ואני חושבת שאתה באמת צודק ויש לי נטייה לראות דברים מסויימים בשחור ולבן. ושוב, המון המון תודה לך על הניתוח

באינטואיציה הייתי ממליץ לך להציע את

שרותיך בתחום של כתיבת ספרי תורה. הכתב שלך כל כך סדיר וברור, שאפילו word מחוויר לעומתו. ממש קשה להאמין, עד שלא משווים פרטים שזה לא פונטים מהמחשב. בינתיים להתראות.

nili6

New member
נו אודי אוליי משהו יותר רציני?

בכל זאת כתב יד מיוחד הראוי לניתוח האין כן?

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי מרינה, אני גרפולוג חובב אז קחי בחשבון אישיות בעל יכולת גבוהה ורצון קיצוני להגיע לשלמות הקווים הגבוהים מלמעלה והיורדים חזק למטה מראים על רצון קיצוני להתבלט ולהטביע חותם. רצונות קיצוניים אלה מובעים ומבוצעים בהחלטיות, בעקשנות, וללא פשרות. השינוי בכתב בכיתה ז יכול להיות מוסבר במעבר גיל ההתבגרות. אלא אם כן קרה משהוא הקשור באב בדיוק בשלב הזה. ההצמדות לסימן ההכר של הקווים הארוכים (שאינה נוחה לכתיבה) מראה על יכולת להצמד למשהוא ולא לוותר ויהי מה וזה לעיתים יכול לגרום לנזק אישי. מה ללמוד ? יש כאן יכולת שיכלית חריפה למקצועות ראליים או אולי לעורך דין (אני לא מקנא בצד שכנגד
( או אולי מנתחת ברפואה? מצד שני אולי תקדישי זמן ללימוד עצמי על מנת לנתב את יכולותיך לכיוונים יצירתיים אחרת נראה שלא תשבעי נחת מיחסיך עם אחרים. שמעון

BrokenLight

New member
היי שמעון../images/Emo39.gif

המון המון תודה לך על הניתוח הזדהיתי עם הרבה ממה שכתבת בהתחלה, אבל לגבי ה"יכולת שכלית חריפה למקצועות ריאליים", אני חושבת שזה לא כל כך אני...אף פעם לא ממש התבלטתי במתמטיקה ובתחומים דומים, ומנתחת ברפואה אני כבר לא אהיה, בעיקר בזכות הציונים העלובים שלי במתמטיקה
שאולי גם נובעים מחוסר העניין שלי במקצוע. ושוב, המון תודה

shamon51

New member
האם קרה איזה ארוע

מיוחד בכיתה ז ? אם לא נוח לך אינך חייבת כמובן לפרט
שמעון

BrokenLight

New member
לא, אני לא זוכרת שום דבר מיוחד

שקרה אז... אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, אני זוכרת שבתחילת כיתה ז' מאסתי בכתב שלי שהיה אז גדול יחסית ומאוד לא לטעמי, והחלטתי לשנותו. כמובן שלא התכוונתי שהוא ייראה ככה, פשוט ישבתי עם דפים, כתבתי את האותיות המקוריות שלי דאז, ווהשתדלתי להקטין אותן, חזרתי עליהן כמה פעמים במשך יום-יומיים, ואחר כך לקח לי עוד כמה שבועות להתרגל לכתב שהשתנה, וזהו. עם הזמן הוא נעשה יותר ויותר ארוך וצר. אני יכולה להעלות לכאן עוד סריקות של הכתב שלי מתקופות שונות, אם זה מעניין אתכם.

kraveh

New member
למרינה - שתי שאלות

באיזו שפה את חולמת? באיזו שפה את סופרת (כסף למשל)?

kraveh

New member
שפת אם

לא פעם, כאשר הכותב מתלבט מהי שפת האם שלו, בין אם זה עקב בקיאות בכמה שפות ובין אם בגלל גיל עלייה מהותי, השאלות הללו יכולות לתת רמז חשוב על מהי שפת האם האמיתי, הלא מודעת, הטבעית ביותר. אם הכותבת מעידה על כך שכתבי היד שלה שונים בשתי השפות, חובה לוודא היטב לפני הבדיקה את שפת האם. יום טוב! קרן רווה גרפולוגית מוסמכת

shamon51

New member
מעניין מאוד = את האות מ

היא כותבת מ שמאל לימין ואז מותחת את הקו למעלה
משמעות ?

למעלה