שלום לכולם!!

2smart

New member
שלום לכולם!!../images/Emo28.gif

קצת עזרה אני צריכה :) אני עושה כזו חוברת קטנה עם כל מיני משפטים יפים על הכל בחיים, כך מיני משפטים פילוסופים, משפטים לחיים טובים או כל דבר שכזה. אני צריכה עוד משפטים חוץ ממה שיש לי. אשמח אם תציעו לי כמה :) תודה רבה! יעל נ.ב משפטים לדוגמא: "אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב" "It takes one smile to make a dark day to bright" "אם בגדו בך פעם אחת - זו בעיה שלו, אבל אם בגדו ך פעמיים - זו כבר בעיה שלך" לאו דווקא משפטים על האהבה, אבל הבנתם את הרעיון :)

לפי דעתי..

דבר ראשון חלק מהמשפטים שלך לא נכונים.... (לפי דעתי!!!) ודבר שני! אני מציע לך ללכת לפורום פילוסופיה (אני חושב שיש אחד כזה..) למרות שפה בפורום יש אנשים שיש להם כל מיני משפטים.... בהצלחה! ***TAL***

faith2

New member
משפטון חמדמד!

"רק דבר אחד גורם אושר לאהוב ולהיות נאהב".

SaberTooth

New member
משפט נחמד ומוכר....

מה שמזכיר לי שאני צריך להכניס אותו לכרטיס האישי שלי: Where there is life there is hope

Justin Angel

New member
הנה משפט חביב...

אהבה זהו מצב שבו האושר של מישהו אחר חיוני לאושר שלך.

Justin Angel

New member
ולכן...

את לא פסיכולוגית. תלות במערכת יחסים לפי דעתי זה יותר שאתה אובססיבי וחייב ב100% שהאיש הזה יהיה לידך כדי שתהיה מאושר ולא שאתה דואג לאושר שלו. זאת אכפתיות.

-עדיין- לא פסיכולוגית ../images/Emo13.gif

יש הבדל בין זה שאיכפת לך מהאושר של מישהו אחר, לבין זה שאתה מאושר רק כשהוא מאושר.

Justin Angel

New member
יש הבדל בין...

"רק ש" ו-"חיוני". זה גם "חיוני" שלא יהיה לי קליע 9 מ"מ ברגל כדי שאני אהיה מאושר. אבל זה בהחלט הופך לתלות שאני שמח בזמן שאת שמחה, כל עוד שיש לי חור בגודל כדור תותח בחזה.

meital97

New member
!!!

לא כולם מגיבים בהבנה למשפט הזה: זה שפסטרמה לא מדברת זה לא אומר שאין לה מה להגיד!!!!!!!!!!!! מיטל

2smart

New member
אחלה

י]פה מאוד אחלה רעיונות:) תודה! יש עוד?? ד"א - ל"ג בעומר היה אחלה!!

kosh

New member
הנה שניים

1. If equal loving can not be, may the more loving one be me 2. No good deed goes unpunished kosh we are gray

L e s t a t

New member
שני משפטים של ניטשה

שיורדים על הנצרות: הראשון; "הכנסייה היא בדיוק הדבר שישו הטיף נגדו - ואשר לימד את תלמידיו להילחם בו-" -הרצון לעצמה, פרידריך ניטשה. "על הלוחם להיות מוכן לא רק לאהוב את אויביו אלא גם להיות נכון לשנוא את ידידיו" - כה אמר זרתוסטרא, פרידריך ניטשה.

למעלה