שלום לכולם

e c 1

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי מידע על אורגן yamaha psr-77 יש מצב שמישו יכול להעביר לי קצת מידע עליו...?? בבקשהה

Mr MAG

New member
שמישהו יגיד לי שזה בצחוק.

אני לא מאמין שחיפשת בגוגל. רשמתי yamaha psr-77. לחצתי על הלינק הראשון ברשימה בלי לראות אפילו מה כתוב עליו. נפתחה רשימה עם דגמים של PSR באתר הרשמי של ימאהה, עשיתי CTRL+F לחיפוש, מצאתי 77. בבקשה: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D738%252526CTID%25253D205000%252526LGFL%25253DY,00.html

e c 1

New member
רשמתי...אבל...

מכיוון אני לא הכי מעולה האנגלית לא יכולתי להבין את זה אז זה לא כ"כ עזר לי... אז ניסיתי לחפש חומר בעברית ולא מצאתי על הדגם הזה..! אפשר אולי שתכתוב לי בעברית מה זה אומר..?

Mr MAG

New member
פשוט

זו אורגנית מתחילים מהבסיסיות ביותר של ימאהה, נועדה לילדים קטנים שרק רוצים להתחיל לנגן. היא כבר לא מיוצרת. מקלדת מצומצמת ביותר של 49 קלידים, 100 קולות וליווים, תצוגת לד 2 ספרות (באמת שזה הכי בסיסי מבחינה אלקטרונית אם להתחשב במסכי המגע הצבעוניים במכשירים של היום..) יש לה פוליפוניה של 12 קולות ו2 רמקולים, יש יציאה לאוזניות. יש ליווי אוטומטי. זה הכל.

יאסון1234

New member
קשה לי להאמין שמייצרים כזאת עדיין

דגם יש קנינו כזה לפני כ-5 שנים ומכרנו שנה שעברה בסכום של 300-500 לא זוכר בדיוק. בסך הכל זאת אוטרגנית בסדר למתחילים כי זה מה שמתחיל צריך פחות או יותר, היום יש דגמים חדישים יותר נסה לחפש בכלי זמר, היבואנים הבלעדיים של ימאהה בארץ לפי מיטב ידיעתי, והם יוכלו לפרט לך עוד.

e c 1

New member
אני מחפשת אורגנית למתחילים

לילדה בכיתה ג ... אז אני חושבת שזה דיי בסדר לא?

למעלה