פרטים על עצמי אני יונתן מחוות יגור הכפר הירוק מתחרה 100-110 על ג'ני המלכה
J JnJ New member 30/12/06 #12 פרטים על עצמי אני יונתן מחוות יגור הכפר הירוק מתחרה 100-110 על ג'ני המלכה
S SILVER LADY New member 30/12/06 #14 היי=] מאיה רוכבת בקיבוץ אושה יש לי את תותי המושלמת ואנחנו מתחרות במטר עשרה=] ברוכה הבאה=]
G gili600 New member 30/12/06 #15 ברוכה הבאה מה עם קצת פרטים? אני גילי בת 13 וחצי רוכבת דרסז' ב"מרחב הפתוח" השתלבות מהירה
ע ענבריי 10 New member 31/12/06 #23 הלווו אני ענבר, רוכבת ב חוות צח יש לי חצי פנסיון על וניצה מממ אני לא מתחרה.... תהני=]]
ה הלוחש בשחור New member 31/12/06 #24 ברוך הבא../images/Emo150.gif קוראים לי זיו אני רוכב רכיבה מערבית פלזר שנה וחצי בחוות נען מקום קטן שקט ונחמד!!!! אני השנה מיצג ועוד כמה רוכבים את חוות נען בתחרויות הארציות בצפוןן
ברוך הבא../images/Emo150.gif קוראים לי זיו אני רוכב רכיבה מערבית פלזר שנה וחצי בחוות נען מקום קטן שקט ונחמד!!!! אני השנה מיצג ועוד כמה רוכבים את חוות נען בתחרויות הארציות בצפוןן
ר רוכבת צעירה המקורית New member 31/12/06 #25 שלוםםם אני שחר רוכבת ב חוות צח ,יש לי(ולאח שלי) סוס פרטי שאח שלי מתחרה עליו ואני עושה חצי פנסיון על וונדי.. מתחרה א' בדרס'אז.. השתלבת נעימה
שלוםםם אני שחר רוכבת ב חוות צח ,יש לי(ולאח שלי) סוס פרטי שאח שלי מתחרה עליו ואני עושה חצי פנסיון על וונדי.. מתחרה א' בדרס'אז.. השתלבת נעימה
כ כל עולמי סוסים New member 31/12/06 #26 שלומלום../images/Emo140.gif אני שיר רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר את מוזמנת להוסיף פרטים כמו שם, סגנון רכיבה ובאיזה חווה את רוכבת.
שלומלום../images/Emo140.gif אני שיר רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר את מוזמנת להוסיף פרטים כמו שם, סגנון רכיבה ובאיזה חווה את רוכבת.
D DIESEL היחידה New member 31/12/06 #27 קצת פרטיםם שני כרמלי רוכבת בחוות הפרשים במזור מתחרה בנתיים ב 90 עושה חצי פנסיון על דיזל המושלם ..
I igorderen New member 31/12/06 #29 היי אני איגור רוכב בפארק...יש לי את בדאוינקהה...חח סתם את בדאוין ואנחנו מתחרים ב100 בנתייםםם
F favory New member 31/12/06 #31 היי=] אני רוני, רוכבת בחוות אמיר שבירושלים אינגליש הבעלים של סנואייקה השתלבות מהירה ומהנה =]