שלום לכולם אני חדשה פה
D DIESEL היחידה New member 31/12/06 #28 ל the bitter end גם אני רכבתי במגדל וגם ראיתי אותך שם וכן אני יודעת שאת מכירה אותי ואני ישמח להכיר אותך יותר לעומק .. זהוו...
ל the bitter end גם אני רכבתי במגדל וגם ראיתי אותך שם וכן אני יודעת שאת מכירה אותי ואני ישמח להכיר אותך יותר לעומק .. זהוו...
ס סוסים רצים בנשמה New member 30/12/06 #6 ברוכה הבאה אני אורי רוכבת בבאר טוביה ווסטרן... ספרי קצת פרטים
S SoosKatan New member 30/12/06 #7 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני ליאור ספרי על עצמך.. מתי התחלת לרכב? בת כמה את? איפה את רוכבת? יש לך סוס? ועוד כל מיני פרטים... [=
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני ליאור ספרי על עצמך.. מתי התחלת לרכב? בת כמה את? איפה את רוכבת? יש לך סוס? ועוד כל מיני פרטים... [=
M Made in C h i n a New member 30/12/06 #10 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif אני מורן רוכבת בחוות צח ומתחרה במטר[או ב110? אני לא סגורה על זה] ויש לי סוס חתיך בשם אפולו
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif אני מורן רוכבת בחוות צח ומתחרה במטר[או ב110? אני לא סגורה על זה] ויש לי סוס חתיך בשם אפולו
M Made in C h i n a New member 30/12/06 #11 וכמובן שנשמח אם תספרי עוד על עצמך בת כמה, איפה את רוכבת וכל מה שמתחשק לך!
M Made in C h i n a New member 31/12/06 #17 מה חיפשת שם? חח ולא אני לא גרה בכפר ורבורג בערך בסביבה...
S SoosKatan New member 31/12/06 #21 מה חיפשתי? סוסים D: מה אני יכולה כבר לחפש? חחחח.. חברים ממש טובים של ההורים שלי גרים שם, אז אנחנו באים לשם די הרבה.. אז סתם קפצתי לבקר סוסים.. אגב, שנה שעברה הייתי שם בקייטנה שבועיים [של החופש הגדול] ואולי ראיתי אותך הכרתי משם הרבה אנשים.. אבל לא נישארתי בקשר P:
מה חיפשתי? סוסים D: מה אני יכולה כבר לחפש? חחחח.. חברים ממש טובים של ההורים שלי גרים שם, אז אנחנו באים לשם די הרבה.. אז סתם קפצתי לבקר סוסים.. אגב, שנה שעברה הייתי שם בקייטנה שבועיים [של החופש הגדול] ואולי ראיתי אותך הכרתי משם הרבה אנשים.. אבל לא נישארתי בקשר P:
ש ש נ י ס New member 31/12/06 #30 תתני שניה יותר פרטים על עצמך.. מה השם שלך..ואיך את ניראת..סביר להניח שראיתי אותך וגם הדרכתי אותך...
S SoosKatan New member 4/1/07 #34 וואלה? מגניב.. אני הממ.. די בלונדינית.. גבוה.. אני בת 14 P= ואני זוכרת שהייתי בקבוצה של ההכי מתקדמים עם ילדה אחת גם בלונדינית שקראו לה שחר אם אני לא טועה..
וואלה? מגניב.. אני הממ.. די בלונדינית.. גבוה.. אני בת 14 P= ואני זוכרת שהייתי בקבוצה של ההכי מתקדמים עם ילדה אחת גם בלונדינית שקראו לה שחר אם אני לא טועה..
S SoosKatan New member 4/1/07 #37 באמת?! איזה קטעיים .. חחחח.... חחח טוב, היא בטח לא תזכור אותי.. =\[