שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

היי אני חדש פה, אז אמממ....שלום לכולם! חח אני אף פעם לא ידעתי להתחיל הודעות חדשות..טוב נו לא נורא אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

resputin

New member
ברוך הבא בר! :)

מה שלומך, הכל טוב? מקווה שתהנה בפורום.. אולי ספר לנו קצת על עצמך? גיל, גובה, חיבה סמויה לחצילים? :) שם יפה ד"א ראס.

וולקאם!

מה וולקאם?, תתפשט
אה... לא אמרתי כלום *שורקת בתמימות* ארון? ארונית? שידה? מגירת גרביים? עליית גג? ווילה בדרום צרפת? הירח? היקום כולו מאומאומאומאו? בן כמה? הומו, דו או חסר הגדרה? מה דעתך על חצילים? ועל מירי לוחסה? ועל שרל'ה שרון? ועל בילבי? מה רמת משיכתך לנעלי בית? טוב לדעת שאתה מאושר, כי זה הכי חשוב! יאי! הריעו!

ranushh

New member
ברוך הבא בר../images/Emo24.gif

תהנה לך וספר על עצמך קצת:)

Mr Invisibilety

New member
ברוכים הבאות?!?!

שלום ברברברברברברברבר ברוכהבא לפורוםםם אני גם יחסית חדש כאן (נו טוב מתקמבק. אני המתקמבק של הפורום) והכי חשוב זה להיות מאושר :) תמשיך ככה... ההודעות שלך ממש משדרות אושר :) חחחח תעביר לי קצת? ספר לנו קצת על עצמך בן כמה מאיפה (נו שיהיה: גובה, חצילים??) אגב, שמתי לב שיש מלא חדשים בזמן האחרון... צריך לעשות שירשור היכרות עם איזה סקר קטן...

SarcaSeriouS

New member
כשם הדוגמנית בעלת הגוף האנורקטי?

שלום לך בר (פרא). אמור לי, האם השם בהכרח מרמז על ביצועיך במיטה
<מצטרף לשריקותיה התמימות של "Nחפשת האמת"...>. אין מה לדעת להתחיל הודעות...פשוט תגיב בהתאם! או שתעשה כמוני ותרשום דברים לא קשורים ובכך בעצם תהיה נתון לחסדיו של רביב (הלא הוא, "איש מנהל כחול"). מקסימום תכתוב עוד פעם... תמיד טוב להיות מאושר...המשך כך!
טוב, אני רואה ששאלו אותך כבר את כל השאלות, כולל הסתמיות, אז פשוט אצטרף אל כולם ...
אתה מוזמך לענות...ע----כשיו! תודה!

אז ככה...

לספר על עצמי, אוקי אז קוראים לי בר כמו שהבנתם אני בן 16 מגבעתיים אני אוהב לרקוד, לצייר, לרוץ בגשם יחף (בעצם לא רק בגשם, כל הזמן!) לקום בבוקר ולראות את הזריחה, לשיר שירים לעוות אותם ולהמציא להם מילים חדשות, אני אוהב לחבק ולומר אני אוהב אותך, מה עוד...אני אוהב פרחים, ועצים, ואת האוויר הנקי שקמים בבוקר ופותחים את החלון, בקיצור (או לא בקיצור איך שתרצו..) אני אוהב את החיים!! אז שיהיה לכם רק אור ואהבה אוהב מאוד מאוד מאוד
בר ילד מאושר (סתם ככה בלי סיבה!)

yoggi1

New member
אהלן

שלום בר, ילד מאושר. יש מצב שקראת את "באדולינה"? ....אני יוגי, ואני מבליח לפורום מפעם לפעם כדי לשאול שאלות הזויות במידה.

yoggi1

New member
אז

אם יצא לך. אז יש את הדמות של מלכת באדולינה שמזכירה את מה שתיארת מאוד. זאת מחמאה. גדולה אפילו. ,יוגי.

למעלה