שלום לכולם

July84

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

רציתי לדעת אם אפשר להצטרף לפורום הנהדר הזה שלכם לי קוראים יולי ואני בת 19 וחצי למדתי ביולוגיה בתיכון ברמה גבוהה יחסית (עשיתי בסוף 9 יחידות ) ועכשיו אני החלטתי כנראה ללכת ללמוד במסלול מדעי הרפואה שנה הבאה אז הגיע הזמן לרענן קצת את הידע אשמח אם תקבלו אותי לפורום

July84

New member
לא למה ?

אני משתחררת בעוד קצת פחות משנה(בסביבות ה 10 חודשים) ואני מתכננת ללמוד בשנה הבאה באת"א. מה איתך את בצבא ??

bodas

New member
לא

אם היא הייתה עתודאית היא הייתה מתחילה ללמוד בגיל 18-18.5... ולכותבת המקורית, ברוכה הבאה
על הצטרפותך, וכמובן שאת יותר ממוזמנת להשאר כאן.
בשלב הראשון אני מציע שתכנסי לאתר "מידעת" שבו את יכולה להכניס ציוני בגרות ופסיכומטרי (אם טרם ביצעתם בחינה פסיכומטרית - הרשמי) ולחשב ציון התאמה ("סכם") למוסדות השונים. באתר הזה גם תוכלי לקרוא קצת על כל מקצוע לימודים ולקבל קישורים לאתרים המתאימים. האתר כרוך בהרשמה ללא תשלום. שנית, את מוזמנת לבקר גם בפורום "מקצועות הרפואה בירושלים", כדי לקבל קצת מידע כללי על המסלול, פחות או יותר.

zappon

New member
../images/Emo24.gifהיי ברוכה הבאה

כמה שזה נשמע שם מפוצץ אל תתלהבי ממדעי הרפואה בת"א...

July84

New member
תודה רבה על קבלת הפנים הלבבית../images/Emo6.gif

למה לא ? זה לא לימודים מהנים ? קשים מידי ? לא מעניינים ?? אם יש לך מידע פנימי אני אשמח לקרוא

zappon

New member
אני ממליץ לך לפני בחירת מסלול

להיכנס לאתר של האוניברסיטה לחפש בידיעון של תואר ראשון את המסלול הרצוי ולראות את הקורסים שהם לוקחים ולהיכנס גם לתכני הקורסים שלהם ולראות על מה מדובר. כי בסלול כזה לרוב יותר קשה לעשות בחירות בקורסים או שינויים אז אם את לא ממש נמשכת לקורסים האלו ...

מיכל @

New member
הלימודים נחמדים

השאלה היא מה את רוצה לעשות עם זה אחר כך. לא יכולה להגיד שהעיתון משופע בהצעות עבודה לביולוגים בעלי תואר ראשון...

zappon

New member
מסכיפ, זה לא חדש שעם תואר ראשון

בביולוגיה אי אפשר לעשות דבר, אפשר לשלב את זה עם הוראה וללמד במערכת החינוך. אבל תואר ראשון בביולוגיה הוא כללי מידי ולא מספק כי כמו שכולנו יודעים הביולוגיה זה נושא מאד מורכב. לביוטכנולוגיה בתואר ראשון אולי יש יותר מה לעשות,אבל עדיין לא משהו רציני כי חייבים ניסיון של תואר שני.

July84

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שהתקבלתי

למעלה