איזה חמודה היא!!!!!!!!!!
T Tustus New member 1/9/03 #29 ../images/Emo42.gifאיזה מדהימההההה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אהבתי את התמונה השנייה בעיקרר איזה נושיתתת
../images/Emo42.gifאיזה מדהימההההה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אהבתי את התמונה השנייה בעיקרר איזה נושיתתת
T Tustus New member 1/9/03 #30 ../images/Emo42.gif גיליתי איפה זה חוף לבנון../images/Emo70.gif חחח.. אם מישהו רוצה לדעת אז.. זה בכינרת...חחח.. סוחבים בצפר שלם עד לשם בשביל יום גיבוש
../images/Emo42.gif גיליתי איפה זה חוף לבנון../images/Emo70.gif חחח.. אם מישהו רוצה לדעת אז.. זה בכינרת...חחח.. סוחבים בצפר שלם עד לשם בשביל יום גיבוש
N niravital New member 1/9/03 #34 חחחחח לנו היו עושים ימי גיבוש... עד כיתה י"א נדמה לי (אני והזיכרון שלי לא הולכים ביחד ) בכיתה ז' יצאנו לקניון באיזור, ואח"כ למימדיון, לונה גל וכאלה
חחחחח לנו היו עושים ימי גיבוש... עד כיתה י"א נדמה לי (אני והזיכרון שלי לא הולכים ביחד ) בכיתה ז' יצאנו לקניון באיזור, ואח"כ למימדיון, לונה גל וכאלה
N niravital New member 1/9/03 #35 אה נזכרתי בעוד משהו ../images/Emo8.gif היה לנו גם רכיבה על סוסים של הכיתה, וכמובן הגדנ"ע בי"א של כל השכבה עכשיו אני פורש למיטה, אז לילה טוב לכולם
אה נזכרתי בעוד משהו ../images/Emo8.gif היה לנו גם רכיבה על סוסים של הכיתה, וכמובן הגדנ"ע בי"א של כל השכבה עכשיו אני פורש למיטה, אז לילה טוב לכולם
T Tustus New member 1/9/03 #36 ../images/Emo42.gifגדנ"ע... יהיה לי את זה השנה../images/Emo70.gif אוףף... לא בא לי...חחח ו...לילה טוב
../images/Emo42.gifגדנ"ע... יהיה לי את זה השנה../images/Emo70.gif אוףף... לא בא לי...חחח ו...לילה טוב
T Tustus New member 1/9/03 #43 ../images/Emo42.gifאני מקווה...למרות ש...../images/Emo36.gif לא נראה לי שאני אלך לזה בכלל..חחח
R REBELDE 16 New member 1/9/03 #15 תגידי את שמת פה...שיר מהגן של דודה שלך משהו כזהה נכון????????????????? אז רציתי לשמוע את זה ואני לא מצליחה!!!!!!!!!
תגידי את שמת פה...שיר מהגן של דודה שלך משהו כזהה נכון????????????????? אז רציתי לשמוע את זה ואני לא מצליחה!!!!!!!!!
T Tustus New member 1/9/03 #17 ../images/Emo42.gif אממ.. מוזר... עכשיו שאני מנסה להוריד זה פועל לי..נראה לי..חחח עשית שמירת קובץ בשם כי ככה נראה לי שזה פועל... והייתי שולחת לך את זה באיסיק אבל השיר במחשב שלה ורק עשיתי לו קישור משם... עכשיו אני רק מורידה אותו...
../images/Emo42.gif אממ.. מוזר... עכשיו שאני מנסה להוריד זה פועל לי..נראה לי..חחח עשית שמירת קובץ בשם כי ככה נראה לי שזה פועל... והייתי שולחת לך את זה באיסיק אבל השיר במחשב שלה ורק עשיתי לו קישור משם... עכשיו אני רק מורידה אותו...
T Tustus New member 1/9/03 #21 ../images/Emo42.gif 2 אפשרויות...חחח 1. אני מנסה להוריד אותו עכשיו... אם זה יצליח אני אשלח לך באיסיק... 2. לבקש ממישהו בפורום שהוריד כבר את השיר
../images/Emo42.gif 2 אפשרויות...חחח 1. אני מנסה להוריד אותו עכשיו... אם זה יצליח אני אשלח לך באיסיק... 2. לבקש ממישהו בפורום שהוריד כבר את השיר
T Tustus New member 1/9/03 #28 ../images/Emo42.gif יאאאא... הורדתי עכשיו.. ייששש זה פועל...חחח אבל אני רואה באיסיק שאת ב-away אז אם את בכל זאת שם אז תגידי...
../images/Emo42.gif יאאאא... הורדתי עכשיו.. ייששש זה פועל...חחח אבל אני רואה באיסיק שאת ב-away אז אם את בכל זאת שם אז תגידי...