שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

איך עבר עליכם היום הראשון
אני מקווה שאנשים פה לא יתחילו להעלם אה?(גם אם הלימודים התחילו)

REBELDE 16

New member
../images/Emo3.gifנראה לך.....

אני פה למרות שיש לימודים ואני אלך לישון בערך ב-12 זה לא כזה נורא באמת! בקיצור היום הראשון הלך רגיל כמו בכל הימים תאמת! אני תאמת הופעתי היה איזה טקס קטן וזהו ואיך את? וחזרתי הביתה ב-11 חהה.....

Tustus

New member
../images/Emo42.gifיום גרוע ביותר... בעעע

יש לי את המערכת הכי גרועה בעולם כולל שעות 0...למרות שאסוורר
כל הבצפר היה מללאא שוטרים.. בדיוק כמו בבית כלא.. ויש לי מורות גרועות. אבל... העיקר שאני לא מתלוננת...חחחח
הדבר היחיד שהיה טוב זה שאין לי ימי שישי
מזל...

REBELDE 16

New member
חהה.........

למה לאיזה כיתה את עולה? ואיפה את גרה שהיו הרבה שוטרים בבית ספר?

Tustus

New member
../images/Emo42.gif אני עולה ל-י"א...

לפי השמועות זה הכיתה הכי קשהה והכי עמוסה... אוףף ואני גרה בראשון אז אין לי מושג למה היו כל כך הרבה שוטרים...
גם שמו לנו גדרות 5 מטר... אממ.. ויש לנו כרטיסי תלמיד להעביר כל יום לבצפר אחרת זה נחשב שלא באנו... חחח
רק חסר להחליף את השלט בכניסה מ"בית ספר" ל-"בית כלא" ואז הכל יראה הגיוני יותר

REBELDE 16

New member
חהה איזה קטע!

תאמת לנו היה מה זה בלאגן בבית ספר אנשים לא באו עם חולצות בית ספר ולבוש מתאים אל תשאלי... איזה חצי בית ספר.....אני אומרת לך המנהלת עמדה בדלת של הבית ספר וצעקה על כולם ציטוטים: מה זה הלבוש הזה? מה את הולכת לקוקטל? חהההה

Tustus

New member
../images/Emo42.gif קוקטל../images/Emo35.gif חחח.. נקרעתי...

אצלנו אף אחד לא שם על החולצות האלה אצלנו ליד השער עמדו המנהל, שוטר, ומאבטח ובדקו חולצות בצפר ולמי שלא היה שלחו אותו הביתה..
חחח... ועוד אחרי שכולם נכנסים כבר לבצפר כולם מחליפים לחולצות אחרות...חח ואחר כך כינסו את כולנו באולם והמנהל דיבר שעתיים...
חחח כל משפט שני הוא תוקע "הבית ספר שלנו הוא אחד המוצלחים ביותר"
"כל מי שלמד בבית ספר שלנו הצליח"
"הבית ספר שלנו יביא אתכם להיות אנשים מתורבטים" חחח...
אשכרה שטיפת מוח עשו לנו
...חחחח

REBELDE 16

New member
חהה צחוקים בכל בית ספר זה ככה...

מעניין..........! בקיצור...אצלנו היה משהי שעומדת בחוץ ומוכרת חולצות...אז כל ילד שלא היה לו קנה ממנה.........

Tustus

New member
../images/Emo42.gifחחח... פתחה עסק טוב...

"חולצות בשקל
מי קונהה
" מה הקטע של החולצות
... חחח... גם ככה אחרי שבוע החולצה מתחילה להתכווץ... לפחות אצלנו... ואז המורות מתחילות לצרוחח "מוזר איך החולצה התכווצה מעצמה
תלכי להחליף עכשיו
" "אבל המורה... זה לא אשמתי... זה אשמת המכונת כביסה
"
חחחח... איזה קטעים זה... אהה.. ותקעו לנו מחכנת מזה מעצבנת כל השיעור הראשון היא אומרת שאנחנו כמו משפחה, אנחנו צריכים לחלוק דברים אחד עם השני, לי נראה שהיא סתם בדדניקית...חחח

REBELDE 16

New member
חהה הרגת אותי " מפשחה".....

כן יש את המורות האלה...נכון! בקיצור איזה שקל חולצה....15 שקל.....יקר! מה אנחנו פה? סתם! בקיצור תאמת התלבושות מה זה בסדר באמת..... יש יתרונות ויש חסרונות באמת! אבל יותר יתרונות...מה אני צריכה להשתגע כל בוקר מול הארון למצוא מה ללבוש באמת? מה את לא חושבת ככה?

Tustus

New member
../images/Emo42.gifנכון...../images/Emo70.gif

לדעתי זה גם טוב...
עדיף מאשר שכולם יבואו ויעשו סתם פוזות עם חולצות מעצבים..חחח...
אבל אם כבר חולצות... אז לפחות שיביאו משהו איכותי..חחח... לא משהו שנקרע אחרי 2 שימושים ולא משהו שמתכווץ אחרי כביסה מסכנה...חחח...
דאא-- יש לכם יום גיבוש
עושים לנו יום גיבוש בחוף הים...חחח.. איזה רעיון...
ואיפה זה לעזאזל חוף לבנון
כולם מכירים אותו ורק אני לא
חח...

REBELDE 16

New member
גם אני לא מכירה חההה

באיזה איזור זה? לנו לא עושים...חההההההההה!

Tustus

New member
../images/Emo42.gifאז זהו ש...../images/Emo36.gif

אין לי מושג איפה זה...
אמרו לנו שכל הבצפר ייצא בשיירה גדולה (כמו משפחה...חחח) לחוף לבנון... וכולם התחילו לצרוחח "יששששששש"
חחח.. והקטע שלא אמרו איפה זה... אוףף.. אני חייבת לדעתתת..חחח

REBELDE 16

New member
זה בטח באיזור שלכם לא?

מה ואת רוצה להגיד לי לוקחים את כל הבית ספר? פששש איזה משפחה מאוחדת!

Tustus

New member
../images/Emo42.gif אין לי מושג איפה זה..

אני מקווה שזה איפשהו קרוב אליי כי ממש לא בא לי לנסוע רחוק...חחח ו...לפי מה שהבנתי לוקחים את כל הבצפר ועם כל המורות...חחח.. זה לפחות מה שהמנהל אמר... אההההה
חחחח..עכשיו שאני חושבת על זה... כל המורות שם יהיו על החוף בביקיני...פפחחח זה הולך להיות קורעעע...
אבל גם טראומתייי

Tustus

New member
יאפ... מאודד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Tustus

New member
../images/Emo42.gif אויי.. שכחתי את ה-../images/Emo42.gif שלי..

חחח.. דאא--> ואת שמחה שנינטט זכתתה

למעלה