שלום לכולם!!!!

totsade

New member
מי את שתגידי לה מה לעשות הה???

תירגעי ילדה! ההצללה לא טובה, השיער גושי מוות והצורה שלו לא יפה. חוץ מזה, הבגדים ממש לא מקוריים ויוצאים מכל פינה... מאושרת? כתבתי את זה בצורה טהורה כמו שביקשת מלכתי???

BaMbA babe

New member
רק שתדעי..

ההצללה מצוינת ומי שעשתה את הבובה חדשה אז שששש... ולא באתי לריב עם אפ´חד אז תרגיעי..

BaMbA babe

New member
את ממשיכה לריב איתי?

נו באמת.. בסדר ההצללה לא טובה בחזה... עכשיו אפשר לא לריב!

זו שלפניי, תודה רבה על הפרוטקשן

אבל אני חושבת שזו שכתבה את זה וולגרית מספיק כדי אפילו לא להתייחס לתגובות שנגיב על הגועל שהיא כרגע הקרינה. נעזוב אותה, לא צריך לתת לה יותר מידי תשומת לב, כדי שתלמד שתשומת לב מקבלים מיופי, לא מגועל. (ואני לא מדברת על יופי חיצוני)

שמלה נחמדה... ../images/Emo57.gif

השיער מאוד דורש שיפור. ההתחלה בסביבות המצח בסדר אבל אז הוא נהיה קצת.... אה.... הוא צריך ללכת בקו מעוגל ולהיעלם מאחורי הצוואר או הכתפיים. אני לא אומר שהוא גושי כי אני דווקא אוהבת שיער "גושי" אם עושים אותו כמו שצריך.

tiptip4u

New member
אוף כתבתי סליחה וזה נמחק!

הייתי מאוד עצבנית, אז באמת סליחה שירה. והנה לך עצות שטוטיות ושלא יעזרו לך: השיער הוא גושי, והוא ישר מדיי, אבל יש לך טעם מעולה בצבעים. השימלה בסדר- היא לא מול הפנים שלי אז אני לא זוכרת אותה כול כך ואני לא יכולה לדעת מה טוב ולא טוב בה. ושוב סליחה.

tiptip4u

New member
טוב הנה זה שוב:

אני מאוד מצטערת... אני לא אוהבת אמוקיס בכלל... וגם הצבעים זה לא מה שזכרתי (זכרתי סגול קרח...) אני כבר לא עושה עליהן כמעט. טוב- אני לא אוהבת את ההצללה, כי היא לא אמיתית אבל היא של מתחילים ,אז זה בסדר... שימלה כזאת (בסיגנון) אפשר למצאו בכול עמוד כמה פעמים, נורא פשוט, מחשוף פה מחשוף שם והנה אני זונה מושלמת. אהבתי את הנקודה על המצח, זה נתן לי רעיון לעשות הודית... ממחר אני מתחילה... (יש לי מדבקה ואני רוצה לעשות אותה) אז זהו. מרוצה??? מרוצים? הגבתי יפה?

ימית!

רק שתדעי,שזה היה מגעיל מצידך מה שכתבת! כל העניין הזה כבר מאוס! בהתחלה את עושה פוזות "אני הולכת וכאלה" ביקשתי מימך לא ללכת,חשבתי שלא כדאי ושעדיף שתישארי, אבל כל זה שאת ככה מגיבה בגועל,אומרת דברים על מיכל... את לא חושבת שאת מגזימה? וגם אם את לא חושבת(אני לא שואלת אותך!) אז כדאי מאד שתפסיקי עם זה, אחרת באמת נאלץ לא להתייחס לתגובות המטומטמות שלך. נועה

למעלה