שלום לכולם :)

נופ18

New member
שלום לכולם :)../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

צריכה טיפה את עזרת חברי הפורום. לאחרונה, משום מה אני מרגישה שפשוט איבדתי או שאני מאבדת את כל כוחותיי. אני מתכוונת לכוחותיי במובן הרוחני. אני אנסה להסביר, בדרך כלל יש לי חלומות לא שיגרתיים, מיוחדים מאוד בעלי עוצמה, ופירוש חזק. אך לאחרונה [אני מדברת על החודש האחרון] פשוט תדירות החלומות שלי ירדה, והיו ימים שאפילו לא חלמתי בכלל. אני רגילה לזכור לרוב בין 3 ל5 חלומות בכל לילה ובתקופה האחרונה אני בקושי זוכרת אחד. [גם לא מזמן יצא לי לדבר עם מישהו שגם עוסק בתקשור וכו' והוא אמר לי שהוא דיי בטוח שאני ילדת אינדיגו קראתי עלייהם במאמרים ואני לא מרגישה שאני ילדת אינדיגו בכלל אמנם ישנם מאפיינים שאכן מתאימים לי, אבל רוב ילדי האינדיגו נולדים עם אנרגיה חזקה ורואים ישויות והילות, ואני פשוט כלום, אפילו לא חוויתי תקשור אחד.] חוץ מזה, יש לי מן הרגשה של ריקנות מבפנים. כאילו משהו שהיה מן מקור כוח פנימי פשוט נעלם ואני לא מבינה מה הסיבה, ולמה. וזה נורא מתסכל. האם זה קרה גם לכם? או שאתם יודעים למה זה קורה? ואיך אפשר להחזיר את ההרגשה הטובה והנינוחה שפעם הייתה לי. תודה, ושבת שלום

צופיתי 2

New member
יש זמנים כאלה......./images/Emo140.gif

גם אני כרגע בתקופה כזאת. הבנתי כבר שיש לפעמים צורך בפסק זמן, בהפסקה לאגירת כוחות, לאי עשייה. גם אם זה בחלומות. עברתי כמה תקופות כאלה ואחריהם תמיד בא נמשהו חדש. למדתי לקבל את זה, את הזמנים הלא נעימים האלה. לתת להם להיות. לא להלחם, ובקשר להרגשה הטובה שאת רוצה בחזרה, אני מצרפת לך קישור

נופ18

New member
תודה רבה :)

וכן, אולי באמת אני צריכה הפסקה קטנה. תודה לך על הקישור, קראת אותו, וכן, נכון, יש עליות ויש ירידות ואחנו גם לא תמיד מאושרים, אלא יש המון רגשות אחרים שבאים ליידי ביטוי בחיינו וצריך להתמודד גם עם רגשות העצב והכעס מדיי פעם. שוב, תודה

נופ18

New member
וואו

הקטע שטליה כתבה ממש דיבר אליי. ובזמן שקראתי אותו נזכרתי, שהבטחתי לעצמי לעשות שינוי בחיים, שינוי גדול מאוד! בכל מיני אספקטים של החיים, שינויי כולל. כנראה שאני באמת עכשיו בשלב המדבר כמו שטליה אמרה, ואחר כך יבוא האור הגדול. עכשיו הכול קצת יותר מובן חח תודה

ב ת ח ו ה

New member
תקופת בין המיצרים

תקופה שאני קוראת לה בין המיצרים...תקופה להתכנסות תקופה של שקט פנימי ויותר התבוננות בנעשה בסביבה. אני מאד אוהבת את התקופות הללו כי משם צומח ומתפתח הכח הרוחני האמיתי. התקופות הללו חשובות להתפתחות הרוחנית הפנימית לכך נועדו. בת חוה

לרוחניות פנים רבות

המושג ילדי אינדיגו הוא רק ביטוי רעיוני לאנשים שהנפש שלהם פתוחה לרוחניות שהעולם של המבוגרים לא הצליח לחסום אותם כמו שהוא חוסם את רובנו, כולנו בתור ילדים קטנים מחוברים לשם והעולם התרבותי מסיט אותנו משם ומכוון אותנו לדרכו. לרוחניות פנים רבות, אחד רואה הילות והשני מרגיש תובנות תת הכרתיות, הנובעות מהאינטואציה העמוקה, השלישי מרגיש אנרגיות, והרביעי בדרך שלו, זה לא משנה כל כך באיזה תחום זה מבתטא אצלך, אבל יש דבר אחד שכן משנה וזה דרך השימוש בזה. אנרגיה נפשית רוחנית זורמת רק במקום שמפנים לה, והדרך לפנות מקום לאנרגיה הנפשית הרוחנית היא לשמור על הרמוניה פנימית, פחות לערב רצון חומרי והכוונה אקטיבית, אלא להיות יותר פאסיבי וקשוב ולזרום עם משבי הרוח של זה, אנשים העושים את הרוחניות שלהם כקרדום לחפור בו, אם לשטח האישי ואם לשטח הכספי מגיעים למצב של חסימה, מאחר והם מנסים לכוון את הבלתי נשלט, ובעצם מערבים בו חסמים ורצונות זרים, כמו בכל תחום יש מצבים של אנרגיה מוגברת ומצבים של אנרגיה מוחלשת באותו התחום, וכל דבר סיבות משלו חוסר סבלנות וציפיה לתוצאות מהירות זאת לא הדרך להקשבה הפנימית, ההקשבה צריכה להיות עם נתינת הרבה מרחב לכל סוגי התופעות להופיע ולקבל את המרחב שלהן, בלי שיפוט ובלי חיתוך של אכזבה מסוג כזה או אחר

למעלה