שלום לכולם!

green witch

New member
תודה לכול אלה שענו!! נשארו עוד 8!

רק היום בזיל הזול...שאלונים טריים למכירה...(פשוט הדפסתי חדשים אז הם טריים..:) ) אממ וצר לי שאתם חשים כמו שפניי ניסויים..אבל בתקופה הזו שכולם מחלקים שאלונים בכל מקום בבצפר אנחנו מרגישים את אותו הדבר..:)

שלי...../images/Emo26.gif

אני דתי חילוני (לא לשכוח לסמן!!!) :) למרות שזה דיי ברור.. האלה ההיגדים וליד כל היגד תרשמו אם אתם : מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים- לא כ"כ מסכים הוריי לא קשובים לצרכים שלי- לא מסכים בכלל ההורים שלי תומכים בי תמיד-מסכים תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא-לא כ"כ מסכים ההורים שלי לא מתערבים לי בחיים-לא כ"כ מסכים ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים-לא מסכים בכלל אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד-לא כ"כ מסכים ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל-לא מסכים בכלל בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים-מסכים מידי פעם הוריי נותנים עונשים-לא כ"כ מסכים [תלוי: את אחותי בת ה10 מענישים לפעמים, אבל אותי כבר כמה שנים לא!!] ההורים שלי הם הורים דאגניים-מסכים אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממני-לא מסכים בכלל הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא-לא כ"כ מסכים לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי-לא מסכים בכלל אני מכבד את הוריי-מסכים בבית שלי מתייחסים אליי יפה-מסכים הוריי אף פעם לא מבינים אותי-לא כ"כ מסכים היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד-מסכים בהחלט אני לא משתף את הוריי בחיי-לא כ"כ מסכים

הממממ...הגיוני...

בהחלט צריך לבדוק את העניין
איזה יופי אם יתברר שזה נכון, תמיד רציתי עוד אחות
יווו... ואז גם יהיה לי בית בטבעון?!

למעלה