שלום לכולם!

green witch

New member
שלום לכולם! ../images/Emo206.gif

קוראים לי שני,אני תלמידת י"ב בבית הספר "דרור" מטעם לימודיי במדעי החברה אני צריכה לעשות עבודת גמר. בעבודתי ישנו שאלון שמועבר ל20 מתבגרים חילוניים ו20 מתבגרים דתיים. אני אודה לכם אם תוכלו למלא את השאלון ולשלוח אותו אליי באימייל [email protected] בהקדם האפשרי. זה ממש ממש יעזור לי כיוון שאין לי כ"כ נגישות למתבגרים דתיים. השאלון מיועד לילדים בתווך הגיליאים 15-17 תודה רבה לכולכם שני

green witch

New member
הולך מאוד!! :)

ובאמת אני צריכה להגיע לכמות של 20 דתיים מול 20 חילוניים... אז כמה שיותר יותר טוב..:)

green witch

New member
כן..:)

אתם יודעים מה אני אגדיל את הגיל הרי אגם 14 ו-18זה מתבגרים.. אז הגילאים 14-18

green witch

New member
ולבקשת RESTO אני שמה את השאלון כאן.

שאלון בנושא יחסי הורים וילדים תלמיד/ה יקר/ה: שמי שני טייב,תלמידת כיתה י"ב,אני פונה אלייך למלא בתשומת לב רבה שאלון זה, במסגרת לימודיי במגמת מדעי החברה. את/ה מתבקש/ת לקרוא היטב כל שאלה ולסמן את התשובה המתאימה לך ביותר. אל תשאיר/י שאלות ללא תשובה. השאלון הוא אנונימי, אין צורך לרשום שם. תוצאות השאלון ישמשו אותי לצורך עבודת גמר שאני עושה במסגרת לימודיי. תודה אני דתי/ חילוני (לא לשכוח לסמן!!!) :) למרות שזה דיי ברור.. האלה ההיגדים וליד כל היגד תרשמו אם אתם : מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים הוריי לא קשובים לצרכים שלי ההורים שלי תומכים בי תמיד תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא ההורים שלי לא מתערבים לי בחיים. ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים מידי פעם הוריי נותנים עונשים ההורים שלי הם הורים דאגניים אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממני הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי אני מכבד את הוריי בבית שלי מתייחסים אליי יפה הוריי אף פעם לא מבינים אותי היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד אני לא משתף את הוריי בחיי תודה לכולכם שוב! אתם לא מבינים כמה אתם עוזרים לי!

RESTO

New member
אז ככה...

מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים לא כ"כ הוריי לא קשובים לצרכים שלי לא מסכים ההורים שלי תומכים בי תמיד מסכים תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא לא מסכים בכלל ההורים שלי לא מתערבים לי בחיים. לא כ"כ ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים מסכים אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד לא כ"כ ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל לא כ"כ בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים לא מסכים מידי פעם הוריי נותנים עונשים לא מסכים ההורים שלי הם הורים דאגניים מסכים אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממני לא מסכים בכלל הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא לא מסכים לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי לא מסכים אני מכבד את הוריי לא כ"כ בבית שלי מתייחסים אליי יפה מסכים הוריי אף פעם לא מבינים אותי לא מסכים בכלל היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד מסכים אני לא משתף את הוריי בחיי לא מסכים בכלל חשוב לציין שאמא דתיה ואבא לא...

אניאניאני

אני דתיה האלה ההיגדים וליד כל היגד תרשמו אם אתם : מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים :לא כ"כ מסכים הוריי לא קשובים לצרכים שלי :לא מסכים בכלל ההורים שלי תומכים בי תמיד :מסכים בהחלט תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא :מסכים בהחלט ההורים שלי לא מתערבים לי בחיים. :מסכים ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים :לא מסכים בכלל אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד :לא מסכים בכלל ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל :לא מסכים בכלל בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים :לא כ"כ מסכים מידי פעם הוריי נותנים עונשים :לא כ"כ מסכים ההורים שלי הם הורים דאגניים:מסכים אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממני :לא מסכים בכלל הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא :לא כ"כ מסכים לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי :לא מסכים בכלל אני מכבד את הוריי :מסכים בהחלט בבית שלי מתייחסים אליי יפה :מסכים בהחלט הוריי אף פעם לא מבינים אותי :לא נסכים בכלל היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד :מסכים בהחלט אני לא משתף את הוריי בחיי :לא מסכים בכלל

תשובות שלי ../images/Emo13.gif וב"הצלחה!

אני דתי/ חילוני (לא לשכוח לסמן!!!) :) למרות שזה דיי ברור.. האלה ההיגדים וליד כל היגד תרשמו אם אתם : מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים לא כ"כ מסכים הוריי לא קשובים לצרכים שלילא מסכים בכלל ההורים שלי תומכים בי תמיד מסכים בהחלט תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא מסכים בהחלט ההורים שלי לא מתערבים לי בחייםלא כ"כ מסכים ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים לא כ"כ מסכים אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד לא כ"כ מסכים ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל לא מסכים בכלל בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים לא מסכים בכלל מידי פעם הוריי נותנים עונשים לא כ"כ מסכים ההורים שלי הם הורים דאגנייםמסכים בהחלט :] אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממנילא מסכים בכלל הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא מסכים לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי לא מסכים בכלל אני מכבד את הוריי מסכים בהחלט (תמיד יש מקום להשתפר אבל..) בבית שלי מתייחסים אליי יפה מסכים בהחלט הוריי אף פעם לא מבינים אותי לא מסכים בכלל היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד מסכים אני לא משתף את הוריי בחיילא כ"כ מסכים שוב המון ב"הצלחה!! :]

אוקיי...תשובותיי../images/Emo26.gif

בס"דאני דתיה/ חילוני (לא לשכוח לסמן!!!) :) למרות שזה דיי ברור.. האלה ההיגדים וליד כל היגד תרשמו אם אתם :מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים:לא כ"כ מסכימה. הוריי לא קשובים לצרכים שלי:לא מסכימה בכלל ההורים שלי תומכים בי תמיד:מסכימה בהחלט תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא:מסכימה ההורים שלי לא מתערבים לי בחיים.:לא כ"כ מסכימה ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים:לא כ"כ מסכימה אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד:לא כ"כ מסכימה ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל:לא מסכימה בכלל בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים:לא מסכימה בכלל מידי פעם הוריי נותנים עונשים:מסכימה ההורים שלי הם הורים דאגניים:לא כ"כ מסכימה אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממני:לא מסכימה בכלל הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא:לא כ"כ מסכימה לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי:לא מסכימה בכלל אני מכבד את הוריי:מסכימה בבית שלי מתייחסים אליי יפה:מסכימה הוריי אף פעם לא מבינים אותי:לא מסכימה בכלל היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד:מסכימה אני לא משתף את הוריי בחיי:לא כ"כ מסכימה שיהיה לך המון בהצלחה!

eliya59

New member
הלווווו

אני דתי האלה ההיגדים וליד כל היגד תרשמו אם אתם : מסכים בהחלט, מסכים, לא כ"כ מסכים, לא מסכים בכלל בביתי יש הרבה חוקים מסכים בהחלט הוריי לא קשובים לצרכים שלי לא כ"כ מסכים ההורים שלי תומכים בי תמיד מסכים תמיד ההורים שלי יודעים איפה אני נמצא לא מסכים בכלל ההורים שלי לא מתערבים לי בחיים. לא מסכים בכלל ביני ובין ההורים יש ויכוחים רבים מסכים בהחלט אצלנו בבית ההורים והילדים קובעים את החוקים יחד לא כ"כ מסכים ההורים שלי לא מתייחסים אליי בכלל לא מסכים בכלל בבית תמיד עושים מה שהילדים מחליטים לא מסכים בכלל מידי פעם הוריי נותנים עונשים מסכים בהחלט ההורים שלי הם הורים דאגניים אמא כן אבא לא אני מרגיש שלהורים שלי לא אכפת ממני לא מסכים בכלל הוריי מקפידים על שעות חזרה הביתה שאני יוצא מסכים אבל אני לא מקפיד
לעולם אין הסכמה ביני לבין הוריי לא כ"כ מסכים אני מכבד את הוריי מסכים בבית שלי מתייחסים אליי יפה בין מסכים ללא כ"כ מסכים הוריי אף פעם לא מבינים אותי היחסים ביני לבין הוריי פתוחים מאוד מסכים אני לא משתף את הוריי בחיי דיי מסכים

zebikz

New member
תגידי

את מכירה את הילה וידהורן? היא גם עשתה משהו דומה..

green witch

New member
אומרת! :) אין לי מושג מי היא...

אבל, חצי מילדי הארץ עושים את העבודה הזו מכיוון שהם לומדים מדעי החברה, רק שכל אחד בוחר נושא שבא לו לחקור ותמיד יש נושאים שדומים אחד לשני או את אותן עבודות בדיוק..למרות שעדיין אל נתקלתי בעבודה כמו שליי..:) עוד אנשים?? אני אשמח מאוד מאוד..אי צריכה עוד 9 נראה לי..חחח רק היום רק היום שאלונים טריים..:)

TillsWIFE

New member
My Answers

מצחיק אותי שכל אלה שלומדים את המקצוע הזה נכנסים לפורום בני-עקיבא כדי לשאול את ה"דתיים" כאילו אנחנו איזה מין שפני ניסיונות או משהו...

למעלה