שלום לכולם...

אסיה א

New member
שלום לכולם... ../images/Emo20.gif

רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על החברות הזו: אני והיא נהיינו חברות טובות רק בתחילת השנה הזו, וחשבתי שזהו. עכשיו מצאתי את החברה הטובה ביותר שיש. אבל רק עכשיו אני מתחילה לגלות מה היא. אל תיבהלו, היא לא איזה מכשפה או זונה או משהו בסגנון. רק שהאופי שלה די מסובך. לדוגמא: כשאני אומרת משהו, היא תמיד מתנגדת ולעולם לא תומכת ברעיונות שלי או בדעות שלי. או כשאני צוחקת על איזה משהו שהיא עושה היא ישר מתעצבנת, נפגעת ומתחילה לצעוק "למה את צוחקת?". אני ממש לא מבינה מה היא רוצה ממני ואני גם לא יודעת איך להתמודד איתה. שלא תבינו לא נכון, היא כן חברה נהדרת והיא כן כיפית וחמודה אבל האופי שלה משגע אותי. אז, מה אתם חושבים? מה עליי לעשות?!? אני פתוחה להצעות. תודה מראש!!!

sh53

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo39.gif

אתם מתחילת שנת הלימודים בקשר, כלומר מספטמבר 2003, כלומר 3.5 חודשים. אם נוריד מזה את החגים שהיו לנו (ויש לנו המון מהם), אז נראה שזה בעצם לא המון זמן כדי לבסס חברות ביניכם וכדי להכיר טוב אחת את השניה, ואולי אתן צריכות קצת יותר זמן כדי להכיר טוב אחת את השניה.
את כותבת שהיא תמיד מתנגדת לרעיונות שלך. האם ניסית פעם לדבר איתה ולשאול אותה למה היא מתנגדת לרעיונות שלך? האם זה בגלל שהיא רוצה לעשות לך דווקא או שאולי הרעיונות שלך לא מתאימים לה, אתן שונות, זה בסדר ולגיטימי ועדיין אנשים שונים יכולים להיות חברים טובים. לא צריכה להיות התאמה ביניכן ב- 100%.
אותו דבר לגבי זה שאת צוחקת. אולי היא לא מבינה את הבדיחה ומרגישה קצת "לא חכמה" - איך זה שאת הבנת את הבדיחה והיא לא הבינה? לפעמים קורה שמספרים בדיחה ולא מבינים אותה.
יכול להיות שהיא נערה שכל מה שתעשי בשבילה, לא יעזור. היא תמיד תאהב להתלונן ולקטר. אולי היא מרגישה מאויימת על ידך - את תמיד צוחקת, תמיד מציעה רעיונות - כלומר בחורה פעילה, ואולי היא קצת פחות פעילה ממך ואולי מרגישה מאויימת (וקצת קנאה אולי).
כתבת שבסה"כ היא חברה נהדרת והיא כן כיפית וחמודה, לכל אחד יש המינוסים שלו, אף אחד לא מושלם, יכול להיות שאלה המינוסים שלה - לאחר שתדברי איתה חזרי אלינו וספרי לנו מה היא אמרה ואיך היתה השיחה ביניכן אוקיי?
לא שאלת את זה ולא אמרת משהו בנדון, אבל בכל זאת אכתוב את זה. תמיד טוב שתהיה יותר מחברה אחת, כדי שאם רבים עם החברה, אם היא לא יכולה להיות איתנו, אם אנו כבר לא באותו ראש - אז שלא נשאר לבד. אולי כדאי לך להתיידד עם עוד כמה בנות, ואז אולי המינוסים של הבחורה הזאת לא יפריעו לך כל כך. לדוגמא: אם הבחורה הזאת לא מבינה בדיחות, לא אוהבת בדיחות, לא אוהבת לצחוק והיא עוברת משהו אישי בחיים שלה עכשיו והיא לא כל כך חברותית עכשיו, אז תוכלי לצחוק עם בנות אחרות וכך שתיכן תהיינה מרוצות. היא לא תצטרך לצחוק איתך כשחייה לא כל כך טובים, ואת לא תכעסי עליה למה היא לא צוחקת איתך (זאת רק דוגמא).

אסיה א

New member
תודה ../images/Emo20.gif

כתגובה למה שאמרת, קודם כל, תודה על היחס!!! ודבר שני, יש לי עוד מלא חברות, פשוט שהיא החברה הכי הכי שלי... לא אמרתי שהיא לא מבינה בדיחות והיא דווקא מאוד אינטילגנטית, יותר ממני, אלא פשוט כשאני צוחקת איתה היא מסרבת להבין אותי. ואוהבת להתווכח ולהתנגד לי... אוף! אני מה זה מתה עליה אבל זה מעצבן!!! ושוב, תודה!!!

sh53

New member
אז ותרי על הקטע של הבדיחות איתה

לדוגמא, אם אתן מסתדרות יחד ב- 80% וב-20% לא, אז לא נורא כל כך. עדיין אפשר להנות יחד, וכמו שאמרת היא חברה שאת מאוד אוהבת ומכבדת ואני בטוחה שיש לכם המון דבים משותפים אחרים.

למעלה