שלום לכולם!

AmItUsH15

New member
שלום לכולם!../images/Emo20.gif

פעם ראשונה שאני כותבת בפורום. אז ככה: קוראים לי עמית אני עולה ל-ט ואני בשבט "רעות" מיבנה השנה סיימנו שנה ראשונה השבט הוא בהנהגת מרכז. רציתי להכיר את האנשים פה וגם מי שהיה במחנ"ק של הנהגת מרכז -מחזור ראשון.

תות15

New member
שלוםם../images/Emo70.gif

אני עדי משבט יהודה אור יהודה עולה לכיתה י מדריך כיתה ה לעתיד והשבט שלנו זכה במקום 1 באשכול במחנה במחזור הראשון respect.......

AmItUsH15

New member
אממ אבל

אבל זה לא יכול להיות אתה בטח לא בהנהגת מרכז אחרת הייתי זוכרת וחוץ מזה השבט שלי (השנה הייתה שנה ראשונה)זכה מקום 3 בהנהגה.

רעות יבנה זכו מקום שלישי?

וואו, באמת כל הכבוד לכם!!! רק שתדעו - זו השנה הראשונה של השבט שלהם, והם יצאו לחלוץ רק עם 17 (או 12) בנות (
), ואם הם הצליחו להשיג ת'מקום שלישי כללי ככה ---- מי יודע למה הם יהיו מסוגלים בהמשך....
אה, ואני נועה, שביעיסטית ראש צופיות, משבט שקמה אזור - שזכו ראשון כללי במחזור השני...! למי שפה מאור יהודה -- הייתה לכם בשבט שמיניסטית שירן, נכון? אתם יודעים אם יש לה איי סי קיו או משהו?

בירמן

New member
תודה תודה......

כבוד כבוד לאור יהודה בשנה הבאה מקום ראשון כללי!@!@!@!@!@!@!@!@!

תות15

New member
אור יהודה פה!

קודם כל תודה....ולשירן יש אייסיקיו(חפשי שירן עמיאל) אבל האמת היא שיבנה זכו במקום שלישי בעיקר כי המבנים במחזור הראשון לא היו משהו.... ואור יהודה תזכה בשנה הבאה במקום הראשון...אם יהיה מחסנאי יא בירמן...

AmItUsH15

New member
../images/Emo15.gifכן

יצאנו עם 12 שכב"ג ו-54 חניכים. והגדוד שלי (עולה ל-ט) הוא כולל 4 חניכות כולל אני וזכינו מקום 2 מכל הגדודים של ח.מבחינת הכל. ותודה על הפרגון. חולה על כולכם..

תות15

New member
באשכול לא בכללי..

אני כן בהנהגת מרכז... ובמחזור שלנו אפעל 1 יהוד 2 אתם(רעות יבנה) 3

למעלה