שלום לכולם

Black Angel2002

New member
שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אוקי אז שלום לכולם :) אמ.. אני דיי חדשה פה.... וזהו... אז זה יהיה נורא נחמד אם אני אקבל "עידכון" קצר על מה "שרץ" פה בפורום :) אז... ביי ביי

SaberTooth

New member
רצים פה...

רצים פה כמה אנשים (אני לא אזכיר שמות...) שאם תשאלי שאלה שלא מוצאת חן בעינייהם (כלומר נראות להם מטופשות או "לא מתאימות לרמה של הפורום") הם יסתערו עלייך חמושים בשלל הציניות שיש להם, והם יהיו חסרי רחמים, תאמיני לי! מניסיון! אז ליפני שאת שואלת שאלה, תחפשי את התשובה לה באינטרנט, ואם לא מצאת או אם את לא מרוצה ממה שמצאת תחשבי טוב טוב על השאלה, תריצי אותה במוח שלך כמה פעמים, תעברי על כל מילה שבע פעמים, ורק אם את בטוחה שהשאלה לא תגרום לאף אחד לקפוץ מהכיסא ולהגיד "השאלה הזו טיפשית ומורידה את הרמה של הפורום, תתהישי לך! לכי מפה! לא רוצים אותך פה!" (טוב אולי קצת הגזמתי אבל זה הרעיון...) רק אז תיכתבי את השאלה ותקפידי על הניסוח של השאלה!

תראה לי הודעה אחת שבה מישהו ירד

על שאלה שהייתה לעניין, בחודש האחרון (מאז התחיל מבצע מחקים בקנה).

SaberTooth

New member
הנה, וזה אפילו מהיום!

טוב... אולי זה לא מלא בציניות כמו פעם(שבחים על מבצע מחקים בקנה), אבל זה עדיין קצת מעליב... אתם לא חושבים?

Black Angel2002

New member
../images/Emo3.gif אני אשקול מילים

אוקי אז אני אחשוב פעמים לפני כל מה שאני יוציא מהפה :) מבטיחה כי אני ממש לא רוצה להקים מהומה :) אבל בסך הכל זה פורום לא איזה מועדון קרב.... פורום נועד לעזור לא? או שטעיתי..... :) נ.ב. אהבתי את הקטע של אדוני יצא מההודעה :) מקורי ונחמד :)) אפשר לגנוב זכויות יוצרים?? :)

למעלה