שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני נמצאת במסע הרוחני כבר 6 שנים. עברתי המון. אני יכולה להגיד שמתתי וקמתי לתחיה. מגלה דברים שלא ידעתי שהיו קיימים בי קודם. מי שעבר, יודע על מה אני מדברת. המסע החל בעקבותי גירושי. הרגשתי שעולמי חרב עלי לחלוטין. כל מה שאי פעם האמנתי בו קרס!!!. בגידה היא דבר הורס ורק מי שחווה את זה יכול להבין על מה אני מדברת. הכל מתנפץ!!!! היה עלי לאסוף את עצמי, ללמוד, לגלות ובעיקר למצוא. בדרך הארוכה אותה עשיתי, מצאתי את האהבה והחמלה לסלוח לזה שהיה בעלי. כעס שהפך לשנאה התחלף באהבה. הבנתי את המשמעות שלו בחיי. הבנתי את השיעור הענק שהוא העניק לי. אני מודה לו היום על הכל. עברתי תהליכים של שחרור ובתקופה האחרונה (חצי שנה) אני לא מבינה מה קרה. אני לא מבינה איך פתאום התגלגל לו הגלגל בחזרה? האם אני חוזרת לעבר? אני מוצאת את עצמי היום, במקום מאוד נקי אוהבת את בעלי לשעבר. בעלי לשעבר חיי את חייו ללא הפרעה או הסחות דעת. כל מה שאני כותבת כאן נוגע רק אלי. אני מוצאת את עצמי מאוהבת בו. אני לא מבינה מה קורה כאן. אין לי שום קשר איתו, מעבר לזה שמצריך דיבור על כל מיני ענייני חולין וכד'. לאחרונה, שמתי לב שבכל מיני מפגשים אקראיים ליבי פועם בחוזקה בכל פעם שהוא נמצא. משהו באנרגיה שלנו מחבר ללא מילים.(אני יודעת בפנים עמוק פנימה שהוא חווה אותו דבר בדיוק). אני לא יכולה להסביר מה קורה כי מבחינה שכלית הגיונית לא קורה כלום!!!!! כל התהליך הזה מתרחש אצלי פנימה. אף אחד לא מודע למה שקורה, בטח לא הוא. ואני שואלת מה קורה כאן לעזאזל? האם העבר חוזר עכשיו אחרי תקופה של ניקוי והכרה עצמית? האם יש כאן שיעור שאותו אני לא רואה? אני שואלת, כי לראשונה, אחרי שהכחשתי תקופה מסוימת (ביני לבין עצמי) אני מודה שאני אוהבת אותו. באמת ובתמים אוהבת אותו. האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? איך זה שהגלגל חזר לעבר? אין כאן הסבר הגיוני אני יודעת, ובכל זאת אני מבקשת עזרה. האם מישהו יכול לעזור לי בפיענוח? ומה אני עושה עם האהבה הזאת שמציפה אותי מבפנים? איך אני יכולה להמשיך הלאה, לאהוב איש אחר? מה עלי לעשות עכשיו? כבר עשיתי שחרור אנרגטי ומשהו שם עמוק עמוק בפנים חזר בעוצמה. תודה מראש.

היי

קראתי אותך. מוצא חן בעיניי שאת קוראת לעצמך היפה בנשים. רוצה לתת לך כלי שאני משתמשת בו הרבה. מתוך תכנית 12 הצעדים (מכירה?) כשיש מצב שאני לא מבינה. לא יודעת מה לעשות. אני מוסרת. מוסרת לכוח עליון (אלוהים אם תרצי) את השליטה על חיי. מוסרת ומשחררת את ההתלבטויות. מחכה לקבל מסר או תשובה. או הכוונה. כשאני באמת מוסרת עד הסוף. בלי לנסות לבקש משהו מסויים. קורים ניסים. זה קורה לי כל הזמן.

../images/Emo6.gif תודה לך צופית היחידה

את יודעת מה קורה במקרים שכאלה? האקס שלי מתקשר אלי או מגיע אלי לתקן או לסדר משהו. זה בדיוק מה שקורה כשאני מוסרת הכל ליקום. מה את אומרת על המסר הזה? חה חה חה חה. מה שמוסיף על הבלבול. תודה לך.

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לך ../images/Emo24.gifהיפה בנשים../images/Emo68.gif

בעיניי זה לא תמוהה בכלל. כאשר אנו מנקים אנרגטית את הכעסים ואת התרעומות שיש לנו כלפי מישהו שהיה קרוב ויקר לנו בעבר, המשיכה יכולה לחזור ו-ב-ג-ד-ו-ל
אני אומרת זאת מתוך התנסות אישית. בתהליך הסליחה שלנו לעצמנו ולזולת, מוסר הפחד, שגורם לנו להיסגר והאהבה, אהבה טהורה, ללא תנאי מציפה את המקום שהיה חסום קודם לכן. יחד עם זאת, שמתי
שאת הגדרת שאת "מאוהבת" בו. ולא רק אוהבת אותו. להיות מאוהבת, זה שוב ליפול לאותה מלכודת של מערכת יחסים מותנית. של התרגשויות וציפיות אפילו ובמיוחד אם אינך משתפת אותו בתחושותייך, זה עסוי לגרום סבל. וסבל אינו אהבה
אלא פחד.פחד לאבד, פחד מפני דחייה, פחד מלהמשיך הלאה, פחד לשחרר. לכן העיצה שנתנה לך צופית היא עיצה מצויינת. גם אני משתמשת בה לרוב. במיוחד כשזה מתקשר לאדם אחר אני "משחררת אותו/ה לאלוהים". ואז, כשאין התניות, אם הוא חוזר, סימן שגם הוא רוצה בקרבתך
אולי פשוט כדאי שתדברו ממקום בוגר יותר ונאור יותר של היום ואולי תצליחו ללבן דברים ביניכם ולחזור להיות חברים אם לא מעבר לכך. לא ספרת לנו על סיבת הגירושין. יכול להיות שהסיבה לכך כבר אינה קיימת?!?!? בכל מקרה, לשאלתך, לאהוב ב-א-מ-ת זו אהבה ללא תנאי ובאהבה אמיתית אפשר לאהוב את כולם במידה שווה. מה שקורה לנו בדרך כלל זה שאנו מחליפים בין המושג אהבה ורכושנות. ושיעורים עם בני זוג נמשכים לעתים כל החיים
לא רק פרק
קצר קחי זאת בחשבון (לא סיפרת גם אם יש לכם ילדים משתופים-שגם זה גורם להמשך הקשר לעתים מתוך תחושת מחוייבות משותפת
) L&L TALYA

תבורכי טליה ../images/Emo140.gif

אין לך מושג עד כמה חיכיתי לתגובתך. תודה על ההסבר על הניקוי האנרגטי, אני מבינה את הדברים יותר עכשיו. כשאמרתי שאני "מאוהבת" בו הכוונה לא היתה, להתאהבות רגילה שבה את מאוהבת במישהו שעונה על איזה שהן פנטזיות (ושאותו את כלל לא מכירה באמת), אלא מתוך ההפתעה שבגילוי. אני אכן אוהבת אותו אהבה ללא תנאי. בתוך המסע שעברתי לסליחה גיליתי גם אותו. את מה שהוא באמת. את האהבות שלו את הרצונות שלו. את מה שהוא. אין לי רצון לשנות אותו. אני מקבלת אותו בדיוק כמו שהוא. זו אהבה ללא תנאי. אני לא פוחדת יותר מכלום. התגרשתי בעקבות בגידה. הוא העדיף אישה אחרת על פני... אין לך מושג עד כמה התרסקתי, שלא לדבר על הפחדים שליוו אותי. על תחושת חוסר האונים, חוסר הביטחון, הניפוץ של כל מה שהאמנתי בו אי פעם. חשבתי שאני הכי טיפשה והכי מכוערת שיש ביקום הזה. הרי זה לא יכול להיות אחרת אם הוא העדיף מישהי אחרת על פני. אני מספרת את זה על קצה המזלג, אבל אני בטוחה שאת יודעת על מה אני מדברת. לכן, הופתעתי שלאחר המסע הארוך אותו עברתי, אין לי כלפיו שום תחושה מלבד אהבה. אין לי ציפיות ממנו, אין לי רצונות כלשהן ממנו. אני דיברתי "נטו" על התחושות שלי ועל הקושי שלי להבין מה קרה כאן פתאום. (טוב, האמת זה היה תהליך). אני מבינה שככול שלמדתי לאהוב אותי, כך למדתי לאהוב אותו. האהבה שלי אליו נובעת מתוך האהבה שלי אל עצמי. אנחנו חברים טובים, וכך היינו מאז ומעולם, למרות שהיו פעמים שבהם ל"אגו" היה חלק, אך זה כל כך זניח עכשיו. יש לנו 2 ילדים משותפים. אין לי כוונה לספר לו על התחושות שלי, הוא לא נמצא במקום שלי. ולא, אני לא מחליפה את המושג אהבה ברכושנות או בבעלות. להיפך, אני רוצה שהוא יהיה מאושר בבחירות שלו ובחיים שלו. הוא יודע שתמיד אהיה שם בשבילו. שוב, אני משתפת אך ורק מהמקום שלי. אולי עכשיו התמונה התבהרה יותר. תודה לך

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifהיפה בנשים../images/Emo20.gif

עכשיו התמונה ברורה יותר ואני מברכת אותך, כי מן המקום הזה את יכולה להתקדם הלאה ולמצוא מערכת יחסים יותר מספקת ושוויונית, בה תהיה לך אותה הערכה המגיעה לך, כי את הרווחת אותה מתוך העלאת הערך העצמי שלך כך שלא תזמני לך מבחנים כמו הסבל שחשת כאשר העדיפו אחרת על פנייך.. ורגשותייך כלפי הX שלך רק מאשרים את העובדה שא-כ-ן 'עשית את העבודה' ב-א-מ-ת ובתמים
L&L TALYA,

ננ27

New member
טליה, אני חושבת שאת מסבכת אותה יותר

במקום ללכת אחרי התחושות שלה ואחרי הרגשות שלה את מכניסה אותה קצת לסרטים אינך חושבת? במקום לנתח כל דבר עד דק, פשוט תני לה לזרום עם מה שהיא מרגישה לא מדובר פה בניתוחים של סבל ורכושנות, מדובר פה באהבה....היא מוצאת את עצמה אוהבת אותו אז למה לא לנסות שוב? למה כל האגו הזה, את יודעת מה את מדברת על דברים כאילו שהם רחוקים מלהיות אגו, ובעצם התגובה הזו מלאה באגו...

ננ27

New member
אהבה היא המון דברים

והיא גם בחירה, שאדם מצפה לעזרה אי אפשר להחליט מה נכון ומה לא נכון עבורו, הוא יחליט מהי אהבה עבורו אם מישהו מרגיש רגשות מסוימים כלפיי מישהו ואותו מישהו פנוי ואפשרי אז למה לא לנסות ואת יודעת מה....להכל אפשר לקרוא אשליה, כל דבר....גם לאהבה אבל זה לא באמת משנה, כרגע את על הפלנטה הזו חיה, עם תשוקות ורצונות ואלו לא דברים גסים כולנו יודעים שאפילו הגורואים הכי מוכרים ופופולרים הלכו אחרי התשוקות שלהם, וזה שהם מתחסדים ואומרים לא לתשוקות בתור מוטו זה לא אומר שהם עצמם עושים את זה...כי בד"כ זה לגמרי הפוך.

Tal_Ya_Tal

New member
צר../images/Emo10.gifלי ננ27

נראה שהחמצת את כוונתי. אך אני יודעת, שהיפה בנשים הבינה אותי. לא ביקשתי להכניסה לסרטים ואף לא ליעץ לה מה לעשות או לא לעשות. מי שמכיר אותי יודע שכאסטרולוגית, אפילו כשמישהו מבקש ממני לומר לו מה לעשות, אני מראה לו את האפשרויות, אך לא אומרת לו מה לעשות ולא מחליטה במקומו בשום מחיר. על כן, תמוהה התלונה שלך כלפי. אני מבינה שאת הבינות כאילו אני מנסה להניא את היפה בנשים מלממש את האהבה שלה. ולא כן הוא
כלל וכלל לא
בדרך הרוחנית שאני הולכת בה, דרך ה
אהבה היא שחרור מפחד. אהבה היא ללא תנאי. היא אינה מתנה אם גם 'הוא אוהב אותי ' או לאו. היא לפתוח את ה
ול
. לכן גם כתבתי שכשנגמרים הכעסים, האהבה לעתים מתגלית מאחוריהם. רציתי גם לודא שהיפה בנשים בטוחה באהבתה זו. לרוב, מערכות היחסים שלנואינן אהבה ואינן קשורות לא-ה-ב-ה כלל וכלל. הן באות לשרת צרכים מסוימים שלנו ויש בהן 'חוזה' לא כתוב. אלו הן מערכות יחסים מלמדות מאד לעתים דרך סבל ודרך כאב. הן מתנות תנאים אף שאיננו מודעים לכך. אהבה רומנטית, היא סוג כזה של מערכת יחסים. כך גם אהבת אם ברוב המקרים, אף כי היא מוגדרת כאהבה טהורה, כולנו מכירים את המניפולציות של ה'אמא הפולניה'. המושג אהבה נשחק וסולף עד אינסוף. בשל העובדה שהוא איבד את משמעותו האמיתית, הוא מבוטא הרבה פעמים כסרק. מבחינתי זה כמו נשיאת שם ה' לשאו כי אהבה מבחינתי משמעותה= א-ל-ו-ה-י-ם. אז כשאני מציעה למישהו לשחרר את אהבהתו לאלוהים, הכוונה היא, שהיא תשוב טהורה ונקייה מתנאים והתניות. ואם היא אינה שבה, אות הוא שהיא היתה אהבה על תנאי
אז לפני שאת שופטת אותי לחומרה, את מוזמנת לקרוא את שני המאמרים המקושרים כאן, במדורהמאמרים של הפורום. אינך חייבת לחשוב כמוני. ובודאי שזכותך לחוות, להרגיש, להשתוקק וכל דבר אחר. אחרת, זה לא אנושי. אך שיפוט אינו נכון בכל מקרה. בודאי נהיר לך המשפט:"הפוסל-במומו פוסל" קצת סובלנותיקירה
L&L TALYA

ננ27

New member
היי ליפה בנשים

לדעתי אינך צריכה לחפש לזה פרשנות נסתרת שחבויה עמוק בתת המודע שלך...אני בטוחה שאת מודעת למעשייך, אני לא חושבת שעלייך להאשים את עצמך בשום צורה על כך שאת מאוהבת במי שבגד בך פעם( אם בכלל את באמת מרגישה אשמה, כי ניראה שכן לפי מה שכתבת) אולי פשוט תני לעצמך צ'אנס לפנות אליו ושתצאו ביחד שוב? האם זה אפשרי? אני אפילו לא מדמיינת לעצמי מה זה גרם לך , הבגידה וכל ההתפרקות הזו, אני בטוחה לחלוטין שזה קשה מאודדדד, אבל עדיין, יש אנשים שכן מוכנים לחזור לקשר אחרי מעשים שהתחרטו עליהם, אחרי הכל כולנו מתבגרים משתנים יתכן ומי שאת היית בקשר לפני שהתגרשתם שונה לחלוטין ממי שאת עכשיו, יתכן וזה סגירת מעגל, יתכן ועכשיו את רואה דברים בצורה הרבה יותר טרייה ואוהבת, וזה לא רע בכלל אם כן תתני לזה הזדמנות תהיי כנה איתו ואימרי לו מה שאת חשה, אל תפחדי מהתגובה, מכיוון שאת יודעת מה......זה לא משנה באמת, קמת מדברים יותר גרועים אז תוכלי להתמודד גם עם המצב הזה לבטח

ננ27 ריגשת אותי עד מאוד ../images/Emo140.gif

לא יצא לי להיכנס לפורום כי הייתי עסוקה בדברים ארציים שלקחו חלק מאוד מאוד נכבד מזמני. ראיתי את חלופי הדברים עם טליה. אני אכן הבנתי את כוונתה. דרך השאלות שלה, יכולתי לבדוק את עצמי יותר לעומק לגבי מידת ה"ניקיון" שעשיתי עם עצמי ולגלות שאכן הגעתי למקום הכי הכי נקי בעולם ללא "אגו" ו"התחשבנויות" אחרות. לכן תחושת האהבה ההחוזרת פתיעה אותי עד מאוד. בקשר להמלצתך לגשת ולספר לו.... האמת היא שלא חשבתי על זה.... אולי...(רק מהמחשבה הזאת אני מרגישה שדפיקות הלב שלי מאיצות) אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף משחררתתתתתתתת. נראה מה ילד יום. תודה לך

למעלה