אהלוואי אני עוד ממתינה ומקווה .....
M mmm wondering New member 11/10/06 #16 היי עולא גם אני אותו דבר אני כבר שתיים אחרי תיכון וגם השנה לא התקבלתי אז אני הולכת ללמוד הפרעות בתקשורת
היי עולא גם אני אותו דבר אני כבר שתיים אחרי תיכון וגם השנה לא התקבלתי אז אני הולכת ללמוד הפרעות בתקשורת
3 3ola New member 11/10/06 #18 בהצלחה.. אני בשנה הזאת למדתי בטכניון הנדסה ביו רפואית אבל לא מתאים לי כל כך.. אז אני מתחילה ללמוד מדעי רפואה באוניברסיטה העברית ככל הנראה כי הסיכוי האני עוד אתקבל הוא קצת קטן
בהצלחה.. אני בשנה הזאת למדתי בטכניון הנדסה ביו רפואית אבל לא מתאים לי כל כך.. אז אני מתחילה ללמוד מדעי רפואה באוניברסיטה העברית ככל הנראה כי הסיכוי האני עוד אתקבל הוא קצת קטן
M mmm wondering New member 11/10/06 #19 תודה בהצלחה גם לך אני אתחיל ללמוד בחיפה..למרות שאני שונאת האוניברסיטה שם אבל אן מה לעשות אהה קוראים לי ודיעה
תודה בהצלחה גם לך אני אתחיל ללמוד בחיפה..למרות שאני שונאת האוניברסיטה שם אבל אן מה לעשות אהה קוראים לי ודיעה
3 3ola New member 11/10/06 #20 אהלין ודיעה דווקא חיפה עיר נפלאה את תהני פי אני מקווה.. העיקר שתצליחי בלימודים ובמקצוע שבחרת בסוף