שלום לכולם..

3ola

New member
שלום לכולם..../images/Emo140.gif

שלום, אני חדשה בפורום ושמי עולא.. גם אני עדיין מקווה לתשובה מהטכניון. מאחלת הצלחה לכל מי שהתקבל או עדיין ממתין לתשובה.

NoOoLa

New member
שלום עולא...

גם אני מקווה לתשובה מהטכניון והיום התקשרתי לאבנר ואמר לי שעם סכם 94.87 הסיכוי לא ממש טוב ... מה איתך מה הסכם שלך ??

3ola

New member
שלום מנאל

הסכם שלי הוא 94.86.. בהצלחה. העניין הוא שאין עדיין תשובות ואם אני לא אתקבל אני מתחילה ללמוד בירושליים מדעי רפואה אז אני ממתינה ומקווה שעד מחר תהיה תשובה סופית כי זה לא נעים לשבת ולא לדעת בדיוק מה צריכים לעשות

NoOoLa

New member
כן עולא...

אני התקשרתי לאבנר ואמר לי בשבוע הבא בדיוק תהיה תשובות סופיות לכל המועמדים .. אמר לי שהסיכוי שאתקבל הוא לא ממש טוב .. תוכנית אחרת אין לי ... הייתי מתלבטת אם להתחיל במדעי רפואה או לא , ואז החלטתי לא בסוף והעדפתי לשבת בבית עוד שנה ולשפר פסיכו ... יותר נוח לי ... אבל בתוך בוכי אני עדיין מאמינה שאתקבל למרות שהכל אומר לי לא ... אין סיכוי ... :'( אני ממש לא במצב הכי טוב בעולם ....

3ola

New member
../images/Emo10.gif

אל תתיאשי.. האמת שגם אני התלבטתי מאוד בנוגע לזה אבל בסוף החלטתי גשם מדעי רפואה מענין אותי מאוד וכל התחום של המחקר בגלל זה אני לא כל כך עצובה אפילו אם אני לא אתקבל.. אני באמת מקווה שתתקבלי.. אני עדיין לא מאמינה שעם סכם כזה יכול להיות שלא נתקבל אבל כנראה שהשנה הסכם עלה מאוד יחסית לשנה שעברה

hh19

New member
היי מנאל

אני ואת באותה סירה ואני החלטתי שאני יושבת ומשפרת פסיכומטרי, אנילא רוצה להתפשר ולוותר על החלום שלי ואני בטוחה שאני יכולהלהוציא יותר בפסיכומטרי, האמת שעד לפני כמה ימים גם לי היתה תקווה שבכל זאת אתקבל אבל עכשיו כבר לא והשלמתי עם זה שאני לא מתקבלת... אני מקווה שיהיה טוב....

NoOoLa

New member
היי לא יודעת מה השם שלך ../images/Emo13.gif

אבל אני גם באותה סירה והחלטתי לא להתחיל שום דבר כי ללכת לאוניברסיטה רק בשבל ללמוד רפואה ולא דבר אחר זאת האמונה שלי , לא לוותר על החלום שלי למרות כל האכזבה וכאב שעוברים עלי בימים אלה וכך שאני צריכה להפסיד עוד שנה מחיי זה לא קל בכלל .... רציתי לשאול מה השם שלך
ומה הסכם שלך ? אני מנאל עם סכם 94.87.... ובכל זאת סכם זה לא מספיק בשבל להתקבל השנה !!! כמה עשריות מפרידות ביני לבין הקבלה זה דבר שאינו פייר בכלל :'((
(

hh19

New member
היי מנאל

השם שלי היבה... הסכם שלי 94.85 :( יש לך מסינגר???

NoOoLa

New member
אישית אני התנדבתי כ 3 שנים

בבית חולים עפולה בזמן שהייתי בבית ספר ..

NoOoLa

New member
אבל חברה !!! מה עם ת"א ?? עדיין

המתנה ??? אני עם סכם של 730.16 ... מה איתכן ???

3ola

New member
דחיה מזמן

בת"א מזמן קיבלתי דחיה אני חושבת שהסכם שלי היה 724 אם אני לא טועה

NoOoLa

New member
אופס מצטערת אבל גם אני בדרך לדחיה

כי לא רחוקה מסף הדחייה למרות שאני קרובה נקודה אחת. לקבלה אבל ממש אין סיכוי שירד עד שלי
לא יודעת מה לעשות ....

3ola

New member
../images/Emo12.gif

אולי את יודעת מה היה סף הקבלה בת"א בשנה שעברה ?

NoOoLa

New member
כן יודעת אבל הכל השתנה במחזור שלנו

כך שאבדנו את החלום והתקוות וכל העבודה הקשה שהשקענו אותה , לא הספיקה להגשים את החלום הזה !!! איזה גורל יש לנו .......

3ola

New member
כן..

זה מבאס שעבדת כל כך הרבה וזה לא מספיק.. הראיה שלי לגבי לימודי רפואה שונה משלך.. עם רצון כמו שלך את לא צריכה להתיאש אני פשוט לא רוצה לבזבז עוד שנה אני כבר שנתיים אחרי תיכון

NoOoLa

New member
לדעתי,

אני בכלל לא יכולה לדמיין לעצמי שאני אלמד שמהו שלא רפואה , בכלל נסיתי הרבה לשכנע את עצמי בשמשהו אחר לקרוא ולשאול אבל ממש ממש לא יכלתי , ואינני מסוגלת ללמוד משהו אחר , למרות שכואב לי לפספס עוד שנה מחיי , שזה לא ממש פשוט או קל , דווקא במצב החברתי שאנו חיים בו ... גם וההורים א כל כך תומכים , וזה מה שמדליק לי מנורה שכן קשה לי מאוד להסתדר עם כל המצב הזה , אבל מה שניע אותי להמשיך זאת אהבתי למקצוע זה שבכל אופן אני לא מוותרת ... ומנסה שוב .. ואנשאללא אתקבל אם לא השנה אז השנה הבאה חייבת לעשות אם מאקסימום של המקסימום להתקבל ............... ואי אני מאוד מיואשת ועדיין לא קלטתי העניין טוב , ועדיין נותר לי תקווה שכן אולי אתקבל בקרוב ...

3ola

New member
אל תתיאשי..

לידיעתך יש אנשים שמתקבלים אחרי תחילת שנת הלימודים אפילו ! אז אל תתיאשי כל עוד לא קיבלת תשובה

למעלה