שלום לכולם

FaShionGiRl

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שלום, קוראים לי עדי ואני בת 18. אני כבר הרבה זמן נכנסת לפורום המעולה הזה בקביעות אבל אף פעם לא הייתי ממש חלק ממנו. כעת החלטתי שאני מאוד רוצה להיות חלק מהפורום הפעיל הזה שכמובן מדבר על הנושא שאנחנו כולנו אוהבים - אופנה! אני חולת בגדים, נעלים ותכשיטים חחח ואני לא צוחקת.. זה באמת מחלה אצלי. אני לא יכולה להעביר חודש בלי לקנות דברים ואני לא יכולה לעבור מול חנות בלי לעזור ולראות. בקיצור אני אשמח אם תקבלו אותי לפורום ואני אהפוך להיות חלק מהפורום
מעבר לכך אני אשמח אם מישהי/ו יוכל להסביר לי בדיוק את חוקי הפורום פחות או יותר, מי אחראי על מה , איך בדיוק לשרשר שיצא טוב ואם יש עוד כמה דברים חשובים אני אשמח לדעת .... אז בנתיים אני שמה כמה תמונות של מפורסמות ואתן מוזמנות להגיב

FaShionGiRl

New member
התאומות אולסון..

באירוע של המגזין "לאקי". לובשות את הנעלים שכל הוליווד לובשות... ואני דווקא לא ממש אוהבת את סגנון הסדין שהן לובשות שם..מעבר לכך הן מדהימות!

FaShionGiRl

New member
ניקול ריצ'י...

בתצוגה של "מארק ג'ייקובס", בשבוע האופנה בפברואר. אם תשימו לב , גם היא עם אותן נעלים של התאומות אולסון.. ממש טרנד הנעלים האלו הפכו להיות שם.. לדעתי היא יכלה לוותר על המעיל ולהתאים צבע תיק אחר..

FaShionGiRl

New member
ניקי הילטון...

אחרי בילוי במועדון "באנגלו 8" בניו יורק בפברואר.. כן כן .. גם היא עם הנעלים האלו!

FaShionGiRl

New member
הילארי דאף...

בתצוגת אופנה של "קלווין קליין" טרנד נוסף הוא התיק עם המנעול שכל סלברטאית לא מרשה לעצמה לא להיות איתו...

FaShionGiRl

New member
טורי ספלינג...

טורי ספלינג הלכה איתו לפתיחת חנות של "אמריקן איגל"

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif היא שיחקה בבאפי? ../images/Emo12.gif

אני אהבתי אותה ביורוטריפ [
] ונסיכת הקרח.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אני מתה עליה.

היא כזו חמודה! אבל הכובע פה קצת לא קשור

mmmbam

New member
שמים 12 תווים או יותר בתוכן ההודעה-

או פשוט שמים סמיילי/סימן/ווטאבר איט וויל בי
והכי כיף [אני חולה על זה
]- לשים את
ברוכה הבאה לפורום! מקווה שתהני

למעלה