שלום לכולם

shusha17

New member
אני עברתי כשהייתי בת 14..

בתחילת כיתה ט'.. ועברתי לאיטליה, ככה שבכלל לא היה לי את השפה.

shusha17

New member
למזלי..

אני לומדת בבצפר בריטי, ובהתחלה לא דיברתי הרבה בגלל שהאנגלית שלי לא הייתה טובה, אבל אחר כך דיי מהר לומדים.

faland

New member
ערבתי כשהייתי בן 15

לטורונטו קנדה... בעיקרון לי היה קשה להיתאקלם אבל הכל הסתדר... לך יהיה הרבה יותר קל כי תגוקי בקנדה מספיק זמן כדיי לא לכתוב את הTOFEL

zivid

New member
מה זה פה? ../images/Emo129.gif

כולם מקנדה S: ורק אני עוברת סלינגפור >< [עוד 57 ימים] יש לי שאלה גם.. אני עוברת לכיתה שאין שם ישראלים, בבצפר יש אבל בשיכבה שלי אין אפילו אחד. מה אתם עשיתם? או הייתם עושים לבוא לאנשים ולדבר איתם או פשוט לשבת במקום ולחכות שמישהו יבוא?

אני הייתי

באה לאנשים שנראים לי נחמדים ומתחילה לדבר איתם
אני בטוחה שיהיו אחלה אנשים.. ואגב,סינגפור זו ארץ מדהימה!!![רק שממש חם שם חח]

lol lypop

New member
אממ

בביה"ס שלי אין ישראלי אחד...כשבאתי הסגן מנהל בא והציג אותי, אמרתי "היי" עם חיוך, ואחרי השיעור היתה ערימה של ילדים שהציפו אותי בשאלות...לא יודעת איך זה בסינגפור אבל פה (ויקטוריה, קנדה) מה שהייתי עושה זה זה ניגשת לאנשים ומעמידה פנים שאין לי מושג איפה הכיתה ..ואז מתחילה שיחה

zivid

New member
זה חכם תאמת ../images/Emo129.gif

אבל לא יודעת, נוו אני מפחדת. X3 אבלאבל. נו אני מפחדת אם אני לא אסתדר עם האנגלית ולא אדבר נכון? |אני בלחץ|

את לא עוברת עוד שנה?

מה את בלחץ!!! אני עוברת עוד חופש ואני לא עד כדי כך בלחץ.. אימצתי גישה אופטימית וההורים הביאו לי כבר מלפני 4 חודשים מורה פרטית לגרמנית..ואני כבר יודעת לדבר קצת.[גרמנית זו שפה כ"כ קשה!!]

אצלי לא היו ישראלים בכלל..

ודווקא עדיף ככה, את מכירה אנשים שאוהבים אותך לא בגלל שאת מאותה עדה שלהם.

Crazy Dipsi

New member
היי נעה..

אני זוכרת שקראתי הודעה שלך כשחזרת לארץ והתבאסת והכל. אז רציתי לדעת,איך את מרגישה עכשיו? טוב לך יותר? או שעדיין רוצה לחזור?[אגב,את חוזרת?]

חח.. לפני חצי שנה..

ואני עדיין מבואסת ומתעבת את המקום הזה.. אני נוסעת עוד 10 ימים לבקר, אבל לתמיד כנראה שאני אחזור רק כשאני איהיה גדולה.. ותודה על התעניינות=]

טורונטו

טורונטו זה מקום מקסים, כי יש פה הרבה ישראלים! אני רק אברתי הנה, אבל לפניי זה הייתי בארצות הברית ל שלוש וחצי שנים, ככה שאני לא יכולה ממש להגיד לך איך זה. יש לך מזל, כי יש לנו פה קבוצת צופים ישראלים, וכולם ממש חברותיים. וגם יש הרבה חנויות עם אוכל ישראלי, ככה שלא צריך להגיד שלום לביסלי ובמבה (זה היה כאב עצום לאבד אותם כשהייתי באר"הב). בקשר לבית ספר: בשנה שלמה את לוקחת 8 כיתות, עם ארבע כותות ביוםץ הכיתות שאת לוקחת משתנות אחריי חצי שנה. יש פה גם אי.אס.אל שזאת כיתה מיוחדת לתלמידים שלא מדברים אנגלית, ואל תידעגי, יהיו הרבה כאלה (אנשים מארצות זרות אוהבים לעבור לטורונטו). אני לא יודעת איך זה לכיתה ח' בדיוק, אבל לט' יש הרבה מגמות, ובית ספר יחסית קשה. על הצד הטוב, 50 זה ציון עובר (לא יודעת איך זה בישראל). עם יש לך עוד שאלות, האימייל והאמ.אס.אן שלי זה [email protected] ואני אשמח לדבר איתך (דרך אגב, זה המחשב של אבא שלי, אז אל תדאגי בקשר לשם ואינפורמציה פה)

../images/Emo51.gif

בישראל ציון עובר זה 55, אני בישראל כל החיים הייתי תלמידה מצטיינת(בלי העין הרע) אני יקווה לטוב

למעלה