שלום לכולם

אני מדברת אנגלית

אין לי בעיה בשפה, וגם כנראה אני ילמד צרפתית(כי אני יודעת שהם לומדים שם צרפתית)

eynav br

New member
אז אין לך מה לדאוג...

גם אם זה לא יקרה על היום הראשון, יהיו לך חברים ואת תכירי שם לאט לאט את כולם...

בקשר לחברים.

אני אענה לך בעיקר בקשר לחברים, כי בקשר לשאר הדברים אני לא בטוח שאני יכול לעזור (אני לא מקנדה ולא עברתי בכיתה ח'). אאיך מוצאים חברים? האמת שזה יותר פשוט ממה שזה נראה. אפילו אני, ותאמיני לי שאני לא הבן אדם הכי חברותי, מצאתי. אתה מגיע למקום חדש, ורואים עליך מייד שאתה די אבוד. תמיד יש אנשים שיתחברו איתך בהתחלה, וגם אם הם לא בדיוק סוג האנשים שאת מסתובבת איתם בדרך-כלל, שווה להתחבר איתם (רק כדוגמא - אודליה, שאומנם לא יוצא לי לדבר איתה הרבה עכשיו אבל היא עדיין (לפחות מבחינתי) אחת הידידות הטובות שלי כאן והיא לא מסוג האנשים שהייתי חבר שלהם בארץ). מאוחר יותר את גם תמצאי אנשים שמתאימים לך. תמיד מוצאים. בהצלחה!

Psychodish

New member
../images/Emo25.gif מצטערת ש..

נטשתי אותך לאחרונה.. באמת שלא התכוונתי. אתה דווקא דיי חסר לי
והסבר היא לא מסוג האנשים שהייתי חבר שלהם בארץ. מה רע בי?!?! חחחחח :)

נכנסים לכיתה,

ובדרך כלל ילדים אחרים באים אליך לשאול מאיפה את וכו'... וככה מציגים אותך אחד לשני.. גם לי זה נראה קשה בהתחלה אבל היום הראשון שלי היה ממש קל..

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

כולנו פה עברנו את החוויה הזאת. אני גם,כשהייתי בגילך,עברתי לארה"ב. לא ידעתי אנגלית כל כך טוב,אבל כשכולם מסביבך מדברים אנגלית,ומופעל עלייך לחץ,גם מבחינת הלימודים,ללמוד אנגלית,אז ברור שאחרי תקופה מסוימת אתה יודע אנגלית חלק. והנה,היום,אחרי יותר מ4 שנים שאני חיה פה בארה"ב,אני יכולה להגיד בביטחון שאני מדברת אנגלית יותר טובה מהאמריקאים בעצמם.
אין לי מושג לגבי החומד הלימודי,אבל אני בטוחה שזה לא יהיה ממש קשה.. מה שחשוב,שתשתדלי ללמוד מעכשיו קצת אנגלית..כדי שתגיעי עם רמה מסוימת.

../images/Emo51.gif

זה פחות מלחיץ שמישהו אומר לך אם ניסיון. אני בהחלט לומדת אנגלית, גם מורה פרטית והכל.(אני מנסה ומשתדלת) בכלליות אני יודעת אנגלית, אני מבינה וקוראת טוב, יש לי בעיות בכל הפרזנט סימפול וכל זה.... אבל אני בהחלט משתפרת

Tapuhi

New member
היי!

עברתי לטורונטו, קנדה, בגיל 15.. אין לי בעיה לענות על כל שאלה שרק תשאלי במסרים
אני יודעת שגם אני הגעתי מבולבלת ולא היה לי את מי לשאול את כל השאלות הקטנות האלה שעושות את ההבדל, ואני מקווה שאוכל לעזור לך! דניאל.

היי../images/Emo13.gif

אני קרן (או קרנושית) בת 16 מאיזור וונקובר שבקנדה. בטורונטו כביכול יש קהילה יהודית די גדולה יחסית לאיזור שאני גרה.. יש שמה בתי ספר ציבוריים או יהודים. אני עברתי בגיל 14 וחצי.. סיימתי כיתה ח' בארץ.. אני יודעת שבכיתה ח' מתחילים כאן תיכון.. החומר הלימודי שונה מפרווינציה לפרווינציה (province).. בהיטוריה כמובן שתלמדי על האיזור שלך.. המתמטיקה היא דברים שלמדנו בארץ לפני שנתיים אז יהיה קל... בעיקרון לעבור יכול להיות לך קל אבל, תלוי בגישה שלך.. אם תבואי בגישה שכל העולם חרב עלייך- יהיה קשה.. ואם תבואי בגישה שלא אכפת לך שאת לא מבינה אנגלית ואת יודעת שיקח לך זמן- יהיה טוב.. את מוזמנת לשאול שאלות ואני אשמח לענות לך..

../images/Emo51.gif יש עוד משהו../images/Emo13.gif

אני חושבת שבעיניין החברתי הבנתי הכל, זה ממש מרגיע
רציתי לשאול עיניין הביטחוני בטורנטו או בקנדה. אם יש גזענות ואנטישמיות שמה, אם מלכולך שמה והביטחון שמה.
לכולכם

Looovely Girl

New member
nope..

umm i never been in Toronto.. but I still know that there is no difference between the regions. EVERYONE IS EQUAL!!! oh by the way, this is Keren.. I just don't have interenet at home... we are moving.. ^__^

../images/Emo51.gif

אני דואגת בגלל שבישראל יש גזענות ורק עיניין אותי לדעת אם גם בעולם יש.

למעלה