שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

שלום לכולם. אני גרה בישראל כל הזמן אבל כנראה ההורים שלי ואני עוברים שנה הבאה לטורנטו שבקנדה.(אמן אמן אמן סלה שכך יהיה, בלי עין הרע וכל זה...) רציתי לשאול את מי שעכשיו לומד בטורנטו או בקנדה בכלליות מה החומר הלימודי שמה לכיתה ח'. מקצועות ובכלל. גם רציתי לשאול אם מישהו בכלל מכול חברי הפורום עבר חוויה כמו שלי. בגיל 14-15 לעבור למקום שונה בעולם שאתם לא הכי יודעים את השפה בשלמות ושאין לכם מושג קלוש מה הולך לבוא. אשמח שתענו לי

I3lackM

New member
עברתי בגיל 15 ל...

ניו יורק. את מזכירה אותי לפני 4 שנים, אוח... התמימות. אני אתן למישהו מטורונטו (יש פה הרבה האמת) לפרט לך איך זה שם. רק שתדעי שכולנו עברנו את אותו תהליך שאת תעברי. את לא הראשונה שתולשים אותה מהעולם שלה. כולנו איתך, תרגישי חופשי לשאול שאלות ולרדת על גיאלי.

תודה../images/Emo24.gif

אני עדיין לא רואה את עצמי ממש שם. החברה והלימודים. אך בעצם מתחברים אם אנשים אחרים? השפה, הלימודים, אך משלימים פערים בבגרויות?

I3lackM

New member
מקופלת מזכיר לי את ה...

מידלדל... כמו שיש באלי מקביל.

AnnabeI Lee

New member
וואו עכשיו אני גאה גם בך הרבה מאוד.

גם ליונתן היתה יציאת ריצ'רד פיש לפני כמה זמן.

rinat590

New member
מאמי.....גמאני

אני עוברת לאוסטרליה עוד 33 ימים בע"ה...צלי שאלות ...זה יעזור לך מאוד!!

I3lackM

New member
כן... צלי שאלות...

זה אפילו יותר טוב מצלי בקר או צלי כבש.

../images/Emo51.gif לכם../images/Emo70.gif

ובאמת יש לי כמה שאלות, אני ישמח אם יענו לי אליהם. אך מגיעים בכלל לכיתה החדשה ולבי"ס החדש ולהכל? אני מגיעה ללא חברים, יש לי שמה איזה "ידיד"(חבר של ההורים שלי אז יש לו ילד בגילי) שהוא גר בטורנטו אבל זה דיי מביש בהתחלה. אז אך בכלל צועדים ומה מרגישים, וכשאתה מגיע לכיתה תוקפים בשאלות או מה?... גם בעיניין הלימודים יש הפרש גדול מישראל?
לכולם על התגובות

eynav br

New member
אמ... באים לכיתה רגיל...

אני לא יודעת איך זה שם... אבל בכל מקרה באים לכיתה, מתחילים לדבר עם ילדים, להכיר וזהו לאט לאט הכל הסתדר לך.. מה היית עושה אם היית באה לבי"ס חדש וכיתה חדשה? ביום הראשון היית מתביישת, מתרגשת והכל ואחר"כ לאט לאט היית מתחילה ליצור קשרים, להכיר את האנשים... את מדברת אנגלית?

למעלה