שלום לכולם!!!

E u r o s t a r

New member
באמת../images/Emo9.gif נייס

שקראתי תספר הייתי קטן יחסית וכל הקטע של הבסליסק שהוא תקף בלילה חחח היה מפחיד קצת קראתי בלילה את תספר..אז פחדתי קצת
אני היחיד או את גם?(בבקשה בבקשה תיהיה, לא רוצה להיות פחדן בודד)

../images/Emo9.gifחח לי היה את הקטע עם

הסרט הראשון בסוף.. שכל הילדים התחילו לצאת מהבית קולנוע בגלל שזה היה "מפחיד"
חח טוב לא הייתי אחת מהם אבל זה באמת היה מפחיד!!!

isabella 1

New member
לי קרה פעם, בסרט השני..

הלכנו כמה חברים וישבו מאחורינו אמא עם ילד קטן שעוד לא יודע לקרוא... וכל הסרט היא תירגמה לו מה אומרים.. הלכתי עוד פעם אחר כך .. כי לא התרכזתי כל הסרט.. הייתי צריכה לתבוע ממנה מימון לכרטיס חדש ... חחחח

E u r o s t a r

New member
במקרה הזה צריך לעשות תדברים הבאים:

1) תרוצי מהר החוצה... 2) תקני כוס קולה קטנה (לא צריך להשקיע יותר מידי ממילא את לא תשתי את זה) 3)חזרי למקומך 4) נוחי לך ברוגע 5)א) תבהלי מאיזה דבר לא מובן ב) הטי בעדינות את הכוס קולה על האישה שחושבת שהיא גילי בר הלל. ג) דאגי שכמות מכובדה של קולה קרה וצוננת תשפך על ראשה ובגדיה של של הטורדנית..(בטח יש לה גם שיער עצבן שמסתיר לכולם את התרגום).. ד) ואז חייכו בנימוס וצעקי על הסדרן:"היא חטפה לי תקולה ולא רציתי להביא לה אז התנגדתי ובטעות היא שפכה על עצמה תקולה: ה) הסדרן כועס (במיוחד אם הוא איזה נער חביב שרוצה לעשות רושם) מוציא את האישה החוצה עם ילדה. ואלו הן התוצאות 1) את מקבלת שתיה חדשה. 2) יש לך סרט שקט. והנה לכולם מסקנה: 1) ככה יעשה לאיש אשר הפריע באמצע הארי פוטר

isabella 1

New member
חחחח...

חחחח....חמוד!.. גם אני קראתי שהייתי קטנה.. והאמת .. אני לא זוכרת במיוחד אבל נדמה לי שלא פחדתי.. חח.. מצטערת לאכזב...

E u r o s t a r

New member
בושה |מסתכה מתחת לשמיכה|

טוב אני לא אמרתי כלום שכחו מזה מי אמר משו על לפחד מהספר השני
לא אני....

שרוףעלhp

New member
הייתי בב' ולא פחדתי אבל

מהסרט(כשהייתי בד') נבהלתי בגלל הקטע שהוא הולך מהר ליד הקיר ורץ ויש את הקולות ואתה חושב שכל רגע יקרה משהו ואז הוא מגיע לסוף ו... כלום.

black robe

New member
וולקאם...../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי
שהות נעימה בפורומינו היקר

Little sweetie

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני ליטל בת 15.. אני לא חדשה אבל מרגישה כך>< כיוון שחזרתי אחרי הרבה זמן שלא הייתי... מקווה שתהיה לך השתלבות מהירה

למעלה