שלום לכולם!!! אני חדשה...
I isabella 1 New member 7/1/06 #3 תודה רבה.. אני קצת חדשה בקטע של הפורומים.. לא ממש מבינה בזה..אבל הוספתי אותך בתור החבר הראשון שלי... מקווה שזה פסדר מבחינתך...
תודה רבה.. אני קצת חדשה בקטע של הפורומים.. לא ממש מבינה בזה..אבל הוספתי אותך בתור החבר הראשון שלי... מקווה שזה פסדר מבחינתך...
M matan warrior prince New member 7/1/06 #4 ברוכה הבאה...../images/Emo106.gif ראיתי אותך גם בפורום AXN...מוזר...טוב שיהיה שילוב נעים!
ד דנית אינסוא New member 7/1/06 #6 ../images/Emo9.gif../images/Emo141.gifשלום! ברוך הבא../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif
I isabella 1 New member 7/1/06 #8 שאלה.. איך אני עושה שיהיה לי הודעה קבועה שתמיד רשומה? כמו שאצלך רשום למטה.. "בדיקות מציאות 24 שעות ביממה "....?????
שאלה.. איך אני עושה שיהיה לי הודעה קבועה שתמיד רשומה? כמו שאצלך רשום למטה.. "בדיקות מציאות 24 שעות ביממה "....?????
Y Yuval Y New member 7/1/06 #9 תעדכני את ה'עולם' שלך בסעיף "עוד על עצמי", את יכולה לרשום בין השאר את החתימה, שזה מה שמופיע בתחתית ההודעה. http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/myDetails/default.asp
תעדכני את ה'עולם' שלך בסעיף "עוד על עצמי", את יכולה לרשום בין השאר את החתימה, שזה מה שמופיע בתחתית ההודעה. http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/myDetails/default.asp
ד דנית אינסוא New member 7/1/06 #12 אהההההה אז ככה לכי ל... העולם שלך (את יכולה פשוט ללחוץ על השם שלך (איסבלה) ואז יש למעלה בכתום- עדכון העולם שלי את רשמת סיסמה ושם משתמש ואז נכנסת לעולם שלך- ככה שתוכלי לעדכן אותו עכשיו לכי ל... עוד קצת עליי.. משהו כזה... ויש שם חתימה את תראי כבר
אהההההה אז ככה לכי ל... העולם שלך (את יכולה פשוט ללחוץ על השם שלך (איסבלה) ואז יש למעלה בכתום- עדכון העולם שלי את רשמת סיסמה ושם משתמש ואז נכנסת לעולם שלך- ככה שתוכלי לעדכן אותו עכשיו לכי ל... עוד קצת עליי.. משהו כזה... ויש שם חתימה את תראי כבר
E E u r o s t a r New member 7/1/06 #10 ../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif מקווה שתשלבי פה טוב .... אז מה מידת הערצת להארי פוטר? ספרי משו
../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif מקווה שתשלבי פה טוב .... אז מה מידת הערצת להארי פוטר? ספרי משו
I isabella 1 New member 7/1/06 #15 תודה רבה..מידת הערצה.. טוב הכל התחיל כשהייתי אפרוחית בכיתה ה'... סתם סתם.. אז האמת היא שבאמת התחלתית לקרוא הארי פוטר בכיתה ה' ומאז זה הספר מספר אחת מבחינתי.. אין עליו...
תודה רבה..מידת הערצה.. טוב הכל התחיל כשהייתי אפרוחית בכיתה ה'... סתם סתם.. אז האמת היא שבאמת התחלתית לקרוא הארי פוטר בכיתה ה' ומאז זה הספר מספר אחת מבחינתי.. אין עליו...
E E u r o s t a r New member 7/1/06 #17 אני התחלתי לקרוא מהספר השני ומאז התמכרתי לספר.... מתי זה קרה לא משנה יש עוד משו שאת מגלה על עצמך...שם וכו'...
אני התחלתי לקרוא מהספר השני ומאז התמכרתי לספר.... מתי זה קרה לא משנה יש עוד משו שאת מגלה על עצמך...שם וכו'...