שלום לכולם!!!!

amitp

New member
אם לא הייתי יודע טוב יותר

הייתי מוכן להשבע שאת מקטרת...
לא נורא, יעבור... דרך אגב, איפה רופאות (שאינן מוטסות
) עושות מילואים? התמחויות הרלבנטיות לרופא מוטס- העיקרית היא מן הסתם הרדמה. מעבר לזה גם כירורגיות למיניהן, טיפול נמרץ, רפואה דחופה...

evilbanana

New member
מה פתאום הרדמה?

ואני לא מקטרת! אני פשוט... עושה בחינה אובייקטיבית של המציאות
(עוד 10 שנים לשחרור) איפה עושים מילואים....? מילואים אמיתיים- עוד אין לי מושג. מילואים בכאילו (הטירונות נחשבה לנו מילואים, קורס חובשים...) בקיץ הזה בבה"ד 1.
$$$....

meijin007

New member
עד כמה שידעתי מגעת

מתוך בדיקה של העניין עם פאראמדיק שמשרת כרגע בימ"ס. יש שתי אופציות - דרך עתודה, או הקורס של מד"א. דרך עתודה זה כמו כל עתודה, אני מדבר כרגע על הקורס של מד"א: א. צריך לבקש את זה בצו ראשון. ב. לקבל מבדקים לעניין - ראיון וכד' ג. לא קיבלת - לנג'ז להם, לקראת סוף י"א תחילת י"ב. השרות עצמו: טירונות 03 שרות כפאראמדיק בחטיבה מרחבית שרות כפארמדיק ביחידה - בהתאם לפרופיל. לא יודע מה אחרי זה. בכל מקרה, בהצלחה.

../images/Emo104.gif יש לי בקשה קטנה שהיא גם שאלה:

בתור אחת שמי לא הלחיץ אותה לבקש כבר בסוף י"א מיונים לפאראמדיק (ולא נזכיר שמות מפאת הסרטים שהם עדיין חיים בהם)- מה גורם לכם לחשוב שהלשכ"ג תקשיב, תעבור לדום ותתן לה את המיון?? מה הקטע של להידחף והלכריז "אני רוצה זימון לקד"צ פאראמדיק ושיקפוץ העולם"?? מה גורם לכם לחשוב שכשהלשכ"ג עסוקה עדיין בגיוסים של אנשים בדיוק אכפת לה מהמיון שאני רוצה?? הלשכה קודם שולחת את הגיוסים שלה ואז מתעסקת במנילות של החבר'ה בי"ב, מה הטעם לבקש קודם?? זה נותן עדיפות מסויימת? זה עושה אותה חשובה יותר? לדעתי- חוץ מנקצית על רמה זה לא מקדם אותה יותר מדיי לתפקיד. אלא אם כן יש מישהו שזה עזר לו מניסיון- מוזמן לשתף אותנו.

כן, הם נותנים תתפלאי

ידיד טוב שלי לא קיבל פאראמדיקס בשאלון העדפות שלו, הוא שלח מלא מלא פקסים כולל המלצות למדור איתור של אגף הרפואה ולמדור שאחראי על השאלונים והוא בסוף קיבל זימון לפאראמדיקים (זה שהוא בסוף לא עבר כי הוא סוציומט זה סיפור אחר...)

../images/Emo104.gif את צודקת

אבל לפי מה שתיארת הוא עשה זאת לאחר קבלת המנילה, גם אני כתבתי (נראה לי) שאם לא מקבלים את זה במנילה אז להתעקש, השאלה שלי היא למה לשגע אותם לפני? הרי לא ישלחו אותי למיון מוקדם יותר או משהו כזה.

../images/Emo104.gif מה זה מוקדם אצלך?

אני כבר באמצע י"ב ורק עכשיו מתחיל הסבב הראשון של מיונים (כולל מיוני רפואה לכל החכמולוגים). חוץ מזה היא בכיתה י"א, אם כבר תגידו לה להתקשר בתקופה שבין סוכות לחנוכה בשנה הבאה (קצת לפני חנוכה מקבלים מנילות).

PFM

New member
קד"צ פראמדיקס ומתנדבות מד"א...

בס"ד הסיפור הוא כזה... כל קורס זה בערך 50 איש, מהם כ-30 בנים וכ-20 בנות(שוביניזם? אולי, אבל זה לא אליי...) בכל מקרה, לפי הסטאטיסטיקה רוב הבנים בקורסים עד כה היו מתנדבים במד"א, ולפי אותה הסטאטיסטיקה רוב הבנות לא(!) היו מתנדבות לפני כן... מה שכן- אחד הדברים החשובים ביותר זה המלצות, כמו ש-amit ציין. תשיגי המלצות מכווווווולם: אחראי מתנדבים, אחראי פראמדיקים בתחנה, מנהל התחנה, מנהל האיזור... מי שרק יכול להמליץ עליך... תכלס' מי שיסתכל על זה זה אורי אחיון, ומן הסתם, אם הוא יראה המלצות מאנשים שהוא מכיר, זה מן הסתם יכול להשפיע על קבלתך לקד"צ... בכל מקרה, שיהיה לך המון הצלחה!!!
PFM

../images/Emo104.gif פיטר בכל מקום,

מכיר את כולם. לא ידעת?
ותשובה יותר לעניין- תסתכלי במאמרים ותדעי מאיפה הבן אדם כ"כ חכם...

PFM

New member
תשובה

בס"ד לא הייתי שם. למה? כי מלכתחילה לא רציתי את הפראמדיקס, למרות שהציעו לי... מעדיף להיות לוחם בצבא. אבל אם את שואלת מאיפה אני יודע- שלשה חבר'ה מהתחנה שלנו הלכו למיונים, ואחד מהם אפילו התקבל. ואני מכיר את המדריכים, כי רובם מהאיזור שלי, וחלק גדול גם מהתחנה שלי...
יום טוב! PFM

עד כמה קשה? זה תלוי..

לבנות יותר קל כי בדרך כלל פחות בנות מבקשות פאראמדיקים ורוב הבנות שכן הולכות ומתקבלות הן לא בנות שהיו במדא (למרות שסביר שיש עדיפות לכאלו) אצל בנים זה קצת יותר קשה בכל מקרה בשביל הקורס צריך פרופיל קרבי כלומר 72 ומעלה וגם קב"א שמעל 52. בכל אופן תמיד יש אופציה של עתודה של רפואת חירום...

PFM

New member
אגב..

בס"ד Eau De Calaugne, זה על שם אותו האחד שכתב לך משפט לחתימה?...
ולהתקבל קשה, אבל מציאותי... תראי להם שאת מורעלת, שזה מאד חשוב לך, ושאת באה בגישה שאת רוצה לדעת ולטפל, אבל כל מה שידעת עד כה זה לא נסיון... PFM

eMiFrEaK

New member
מאיזה תחנה אתה?

כי גם אני מכירה פשוט הרבה מדריכים לפארמדיקים...ותאמת ידיד שלי מתחיל קורס פאראמדיקס ביום ראשון...:) אני אופטימית, אם לא יצא פארמדיקית אני בכל זאת מתכוונת לתת את חלקי... וכמה שיותר קרבי..:)

ממ... לקד"צ פרמדניקים מה צריך בתעוד

איזה מקצועות צריך, ציונים , מגמה. ופרופיל 72 זה איום בשבילי... איפשר להתקבל עם פרופיל שכזה.. וקבא 54...?

../images/Emo104.gif אה!

חברה שלי גם אומרת פאראמדניקים!!!!מאיפה את? בעיקרון הצבא לא מסתכל על ציונים ומגמות (למרות שזה טיפה שטויות כי במיונים בדר"כ שואלים ממוצע ציונים), גם על מגמה לא מסתכלים (למרות שיש מגמות שבהחלט יכולות לעזור לך להבין דברים מסוימים), הפרופיל בסדר גמור (הוא קרבי) והקב"א גם (צריך מעל 52) אז אם את רוצה להתקבל למיונים- לא אמורה להיות לך בעיה.

למעלה