יפה..... מאוד יפה..... אם לא היית כותבת שזו הראשונה שלך לא הייתי יודעת שזו הראשונה שלך... :)
H hello you New member 21/5/02 #18 יפה..... מאוד יפה..... אם לא היית כותבת שזו הראשונה שלך לא הייתי יודעת שזו הראשונה שלך...
S sumsumgirl New member 21/5/02 #23 השיער... קצת... מפחיד....... אבל הבגדים ממש יפים! והלוואי שהייתי יכולה לנצל שירשור, רק חבל שהכישרון שאף פעם לא היה לי נגמר, ולא יוצא לי שום דבר נורמלי...
השיער... קצת... מפחיד....... אבל הבגדים ממש יפים! והלוואי שהייתי יכולה לנצל שירשור, רק חבל שהכישרון שאף פעם לא היה לי נגמר, ולא יוצא לי שום דבר נורמלי...
S sumsumgirl New member 21/5/02 #24 לא פה! יא רקוב! אוף...../images/Emo46.gif מה שכתבתי זה היה מכוון לדולי לפני ה-וונדר דולי שלך.. שגם היא יפה דרך אגב...
לא פה! יא רקוב! אוף...../images/Emo46.gif מה שכתבתי זה היה מכוון לדולי לפני ה-וונדר דולי שלך.. שגם היא יפה דרך אגב...
L Lake O Fire New member 21/5/02 #25 אני בטוחה שזה לא נכון! אני לא יודעת כי לא ראיתי שום דבר (אני אחפש!), אבל זה בטח לא נכון...! ותודה . נ.ב. אני שמה פה את אומה כי אף אחד לא התייחס אליה קודם ....
אני בטוחה שזה לא נכון! אני לא יודעת כי לא ראיתי שום דבר (אני אחפש!), אבל זה בטח לא נכון...! ותודה . נ.ב. אני שמה פה את אומה כי אף אחד לא התייחס אליה קודם ....