שלום לכולם

Froogi

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מדריך ד' בצופים ואני זקוק נואשות לפעולות בנושא שלגייה ואליסיה בארץ הפלאות או מערך סרטים מצוירים. אשמח אם תעזרו לי ואודה לכם מאוד :)

srugit

New member
הנה מערך עליסה בארץ הפלאות...

מערך מחנ"ק שהעברתי לו' בנים לפני שנתיים, תהנה! :)

cohen shir

New member
זה סביר...

זה לא שיקוף מצב פרטני או משהו כזה. אצלנו שיקוף מצב לא עושים ככה אבל בכל מקרה... הצורה הזאת סבירה ולא מוסרת הרבה מידע רציני אז זה לא כזה ביג דיל.

noname202

New member
יש שם גם שיקוף מצב פרטני

כולל שמות ושמות משפחה של חניכים :/ לא משהו

YogevLevi

New member
לא מסכים איתך

אם הפעולה עונה על מה שאני צריך (ערכים, מטרות וכו'.....) אז למה לא?

ונטורי

New member
אני לא מצליח אני חושב שלכל קבוצה \ גדוד יש

אופי אישי ופעולות שעונות על מטרות ועל ערכים לא תמיד יוכלו להתאים לאופי הקבוצה ולא תמיד יוכלו לשרת את הקבוצה עצמה. חוץ מזה שברגע שאתה בונה פעולה אוטומטי אתה מבין אותה טוב יותר ותאכלס אתה אשכרה מרגיש חלק ממנה. וכמה פלצני שזה לא יהיה זה חשוב להתחבר לפעולות שאתה מעביר..

noname202

New member
בנוסף למה שונטורי כתב

לא קצת מפריע לך לקחת עבודה של מישהו אחר ולהעביר אותה?

YogevLevi

New member
תשובות לכולם

לטל- יצא לי כמה פעמים שהייתי צריך (פעמיים שלוש) שהייתי צריך להכין פעולה על נושא מסוים ופשוט נתקעתי......לא עלה לי שום דבר לראש...אז שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי פעולה או שניים שכן תאמו את הערכים והמטרות שלי....כמובן שלא לקחתי את הפעולה איך שהיא והעברתי אותה....שיניתי דברים והוספתי לפי איך שאני הרגשתי כדי שהפעולה תתאים בדיוק לגדוד שלי......... לפעמים אפילו לראות פעולה באותה נושא יכולה לתת כיוון או דרך מחשבה איך אתה יכול לבנות פעולה משלך...... וכמובן שזה גם נותן יותר רעיונות ודרכים להעביר מתודות...... לגלי- אם אני יודע שהאדם שכתב את הפעולה יודע שאני משתמש בה או שהוא העלה את הפעולה למקום ציבורי (כמו האתר התנועתי) אין לי שום בעיה עם זה כל עוד הוא לא מתנגד לזה....... וחוץ מזה שאם אני רואה שיש פעולה שאני עברתי ואני חושב שאפשר להעביר אותה לקבוצה אחרת אז למה לא? מבקשים יפה ממי שהכין ואם הוא מסכים אז משנים קמת ומתאימים את זה לקבוצה....

noname202

New member
לקחת מתודות או להתאים לקבוצה - סבבה לגמרי

קרה לי לא פעם ולא פעמיים שנתקעתי בפעולה והאינטרנט הציל אותי... זה פשוט נשמע כמו ללחוץ הדפס על פעולה מהאתר התנועתי ולהעביר אותה ככה :X

למעלה