שלום לכולם

hitrick

New member
סטנדרתית

סטנדרתית מפס היצור בדיוק כמו שהסופה שלך מקורית .
הביקור הראשון שלי בחיים בבור בהרצליה השאיר כמה אנשים פעורי פה שהתחילו לחקור אותי איך ויטארה סטנדרטית בלי נעילות בכלל מקפצת בקלילות איפה שהמפלצות המשופרות שלהם משתוללות ועוברות אחרי הרבה נסיונות . הסברתי להם שזה מזל של מתחילים . דרך אגב יש איזו עליה נחמדה בחורשן חדשה שהנ.ג מהצד השמאלי זה רק חימום . מקווה שניפגש בשטח לא רק בטיולי שבילים . נב: גיליתי ש MTR הם לא להיט בבוץ ... ז"א בסדר גמור אבל הציפיות היו יותר .

hitrick

New member
במקרה הזה

גם הנהג כמו הרכב על הפנים . לפעמים חוסר ידיעה של הסכנה או השטח וקצת מזל עוזרים . גם אם לא אז יש ביטוח . בקשר לנהג - הרבה אנשים עוברים מכשולים ע"י שימוש בהרבה כוח ומהירות . ז"א שוברים או את הרכב או את המכשול .

hitrick

New member
טוב

לא הכל , אבל מסכים שהמון תלוי בנהג . להכיר את היכולות של הרכב והמגבלות זה דבר מאוד חשוב .

only HONDA

New member
בוקר טוב

אני בא מרקע של אופנועים,ותמיד אומרים כל פעם שנראה לך שלא תעבור מכשול תן יותר גז!!!!! אני מבין שפה זה לא תופס. עכשיו ברצינות עברתי כמה קורסים בצבא של נהיגה בשטח, שזה גם משהו ופה אתה צודק אם הנהג יהיה טיפה שקול ולפני כל מכשול ירד והסתכל ובנוסף חייה להכיר את המגבלות של רכבו הוא יחזור כל שבוע אחרי טיול אם חיוך על הפנים. דרך אגב יש קורסים של רכיבה נכונה בשטח יודע לאיזה רמה מגיעים שם? אולי שווה לעשות אחד....

miki69

New member
קורס נהיגה שווה חיים והרבה כסף

בחיסכון של שבירות הרכב אם תרצה תקבל המלצות לנהיגת שטח אחד על אחד או בקבוצות

hitrick

New member
uc

אני לא זוכר בדיוק איזו חברה עושה את הקורסים - נדמה לי שזה המרכז הישראלי לסיור . אני יודע שאבירם מדריך מצויין ויש שם עוד כמה מדריכים בחסד . אני מכיר אנשים שעשו קורס נהיגת שטח (כמה שעות - זה יותר השתלמות) , אשאל אותם איפה .

hitrick

New member
עוד נקודה

קורס כזה מאוד זול יחסית וממש חובה . חבל ללמוד מטעויות של חוסר נסיון שעלולות לעלות בנזק לרכב ולנוסעים . בלי קשר גם יכולת הנהיגה תשתפר קצת שיש בסיס טוב - למשל נסיעה בהצלבות וכו . מומלץ - חובה לכל אדם אחראי

only HONDA

New member
וואלה

אני אשמח אם תברר לי אז אמרתי לי בקשר לשנתון שעדיף מ 88 ידוע לך איפה אפשר לראות את כל השינויים שחלו בסמוארי?

hitrick

New member
קבל

http://www.off-road.com/suzuki/tech/history.htm בדפדף קדימה ותגיע לדגמים החדשים בהצלחה

למעלה