שלום לכולם

Big bear

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שלום חברה תקשיבו אז ככה אני אני אוהב את ברי כבר ממזמן...עוד שהייתי ממש קטן בערך מגיל 7 ככה אבא שלי שמוע את המוזיקה שלו אז אני נדלקתי על זה גם כן...בכל מקרה בתור חובב הייתי רוצה לשאול דבר ראשון אם אתה מכירים איזה אתר שאפשר להוריד ממנו את השירים שלו..? חלק כבר יש לי אבל יש כממה ממש נדירים שאני מחפש כבר שנים, כמו למשל "בעל זבוב" גם "77" לא מצאתי ועוד כמה בכל מקרה אני לא הורס לו את הקריירה או משהו בגלל שאני מוריד את זה כי אבא שלי כבר קנה את כל הדיסקים שלו הקטע הוא שאין לי איך לצרוב תדיסקים או משהו כזה אז אשמח לקבל עזרה... באותו השרשור אז כבר יש לי כבר עוד שאלה...אני צריך להביא בלדה לשיעור ספרות...
אז איזה שיר של ברי אתם חושבים שמתאים??? ראיתי תבלדה לסוכן כלפול של משניה אבל כבר מלא מביאים את זה...קיצר איזה שיר הכי מתאים בתור בלדה?? תודה רבה אסף

ברוך הבא (=

77 ובעל זבוב, שירים מקסימים שנמצאים באלבום המשובח חם על הירח (שקיבלתי אותו סופסופ ביום שישי שעבר!!!!) ודבר אחד- בבקשה אל תצרוב או תוריד שירים של ברי...זה לא ממש חוקי, תחשוב שברי, האומן האהוב עליך משקיע את הנשמה בשביל דיסק, וזאת בעצם הפרנסה שלו. אז מה יוצא מזה אם כולם מורידים וצורבים? (נ.ב.: יש עכשיו אתר של הורדה חוקית של שירים במחיר של 4 ש"ח לשיר)

Big bear

New member
כן אז זהו...

שיש לי את הדיסקים שלו וחלק מהשירים במחשב... בכל מקרה שמעתי באמת על האתר הזה... אפשר את הכתובת?? תודה אסף

ענת1986

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo140.gifברוך הבא אספי ../images/Emo24.gif

בפורום אנחנו נגד הורדת שירים מהנימוק שרעש לבןןן נתנה. זה פשוט עוול לנוגעים בדבר (ברי, חברות התקליטים...) ודבר לא חוקי בפני עצמו.
אם יש לך את הדיסקים אצל אבא, אז לא ממש הבנתי מה הבעיה.
בנוגע לאתר- בינתיים הדיסק היחידי של ברי באתר הוא ההופעה. אני מאמינה שבקרוב יהיו גם דיסקים נוספים שלו. אני מקווה שתהנה איתנו בפורום.
לשאלתך בנוגע לבלדות- אפשר לדעתי את עבדים, רועד, רואים שלא רואים, האחר (מאוד מתאים). ליל"ט

Big bear

New member
טוב תודה

הבעיה היא שהדיסקים אצל אבא באוטו...
וזה סתם חבל לקנות שוב את אותם הדיסקים וגם ככה אין צורב אז זאת הבעיה... לא נורא אני אמצא כבר איזה דרך תודה רבה ולילה טוב

המממ

New member
נראה לי שאם יש לך את הדיסקים כבר

באופן חוקי, אז מותר לך לעשות לך עוד עותקים לשימוש עצמי. כלומר, אל תצרוב לחברים וכו'... למשל, אם אתם רוצים לשמוע את הדיסקים שלכם במהלך הנסיעה באוטו, אז תקחו את כל הדיסקים מהבית לאוטו וחזרה כל פעם? או שמא תעשו לכם עותקים לנסיעה...? אני חושבת שזה מותר, תקנו אותי אם החוק אומר אחרת.

יש לי רעיון בשבילך...

מכיר את החנות התו השמיני? חנות של דיסקים בירושלים, עם מחירים סופר מצחיקים...הדיסקים של ברי עולים שם 30 ש"ח...וזה דיסקים מקוריים! קנה משןם את הדיסקים שאתה מחפש...

Big bear

New member
לא לא מכיר

אבל אני אבדוק... בכל מקרה אין לי ממש צורב כמו שכבר אמרתי אז גם אם אני רוצה אותם לשימוש עמצי אני לא יכול... בכל מקרה אתם יודעים מתי יגיעו שירים של ברי לאתר הזה שקונים שירים ביחיד אבל לא מהדיסק של ההופעה חיה?

ענת1986

New member
אני מאמינה שבעוד כמה חודשים

זה הרי תלוי בהצלחה של כל העסק. נקווה שיצליח!

אובלינה

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

כמו שכולם כבר אמרו לך, תנסה עם האתר הזה של ה4 ש"ח לשיר, וכמו שרעש לבןןן אמרה, תשח להם אימייל ותשאל אותם. ^_^ זה הדבר הכי הגיוני לעשות. אתה גם יכול לנסות לצרוב לעצמך עותקים מהדיסקים, לא לחברים, ולהשיג צורב מאיפושהו. ^_^ בקשר לשיעור ספרות- 77 יהיה מעניין..

Big bear

New member
תודה אבל לא נראה לי...

אני יכול לנסות לשלוח להם מייל אבל זה לא ילך...אני כמעת בטוח בכל מקרה אולי שווה לנסות... בקשר לשיעור ספרות זה צריך להיות בלדה - אז לא נראה לי ש77 זה מתאים אני כנראה יקח באמת את האחר או את הדלת או אולי עיר מקלט מה אתם אומרים??

אובלינה

New member
האחר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

ולדעתי כן שווה לך לפחות לנסות.

Big bear

New member
אם אתם אומרים ששווה לנסות...

אז שלחתי להם הודעה מקווה שזה יעבוד והם ישמו תאלבומים האחרים שלו....

למעלה