שלום .. ../images/Emo13.gif
אוקי, דבר ראשון, ברוכה הבאה לפורום! הייתי צריכה להזהיר אותך, להצטייד בשק חיבוקים <אני רואה שגילתי כבר החלה בעבודה!
> אני שמחה שנהנת מהפורום, ושמחה שארזת אומץ וכתבת הודעה את יודעת שזה הצעד הראשון, נכון? כי ללחוץ על השלח הזה בטח עשה לך דפיקות לב מואצות לשנייה.. וזה צעד אמיץ.. כי תמיד מפחיד להכנס למקום חדש או לסיטואצייה חדשה אז חיבוק גם על זה ((((לבד)))) <נו, הכנת כבר את שק החיבוקים או לא?
> "הלוואי שיבוא יום ואוכל לדבר על מה שקרה" טוב, לא צריך שום בקשות, ושום הלוואי היום הזה יבוא.. אל תדאגי אבל כל עוד את לא מוכנה לכך, אין טעם להאיץ בעצמך לדבר ולחלוק כל עוד את לא מרגישה שאת מוכנה לקחת את הצעד הזה- אל תעשי אותו למה לך לעשות משהו שנראה לך שיהייה טוב אבל את לא רוצה? זאת לא מטרת הפורום לדעתי... כשתרגישי מוכנה, כשתרצי, כשתבטחי בפורום או בסביבה או פשוט תגיעי למן שלב כזה, שאת פשוט רוצה לכתוב כאן על זה, את תעשי את זה פשוט ככה.. אז אל תתיסרי על זה שעוד לא סיפרת או דיברת או כתבת.. הכל בזמן המתאים לו לא?
כשתרגישי מוכנה לכתוב, הפורום מחכה לך אנחנו מחכים לך אם תרצי לבטא את עצמך בכתב, את בהחלט מוזמנת לעשות זאת בפורום תקבלי תמיכה מכאן, ואולי זה יבנה בך את האמון לקבל תמיכה מאנשים אחרים אנחנו כאן אם תרצי.. תמיד גם מחר, גם בעוד שבוע, גם בעוד חודש מתי שתחליטי - אנחנו כאן, ועם ידיים פרושות לקבל אותך לפורום ואולי תראי שאת לא כל כך לבד אחרי הכל..
יומטוף