שלום לכולם ../images/Emo13.gif
אני אמא לשתי בנות מקסימות בנות 4 ו-6, וכרגע בארץ. החלום שלי הוא לגור בחו"ל, וביותר פירוט - בארה"ב. לא יודעת למה, זה נראה פשוט קוסם כזה, לסוע אל "העולם הגדול" וכו'. אבל קצת לפני שאני מתחילה לחפש עבודה במרץ+דירה
רציתי לשאול כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי : 1. מבחינה כלכלית - המצב שלכם יותר טוב בחו"ל ? אפשר להסתדר טוב מבחינה כלכלית בחו"ל ובעיקר בארה"ב או שזה יותר קשה ? באיזה תחומים מחפשים היום אנשים ואליהם יש בכלל לישראלים סיכוי להתקבל ? 2. ילדים, חינוך וכו' - האם אתם חושבים שהחינוך בארה"ב יותר מתאים לילדכם/יותר מעשיר/יותר טוב או להפך ? למי שיש נקודת השוואה - איפה לדעתכם הגנים/בתי ספר/וכו' יותר טובים לילדים ? בארץ או בחו"ל ? (ובעיקר בארה"ב למי שיודע) ובכלל - אם הייתה לכם אפשרות לחזור לארץ ולגור פה ברמה כלכלית מאוד מאוד גבוהה (כך שעבודה לא תהווה שיקול להישארות בחו"ל), או לגור בחו"ל ברמה כלכלית מאוד מאוד גבוהה - מה הייתם בוחרים ? ואם זה לא אישי מדי, אז למה ? אני מצטערת על כל השאלות
אני פשוט מעוניינת לבדוק את העניין יותר לעומק ואם אחליט שזה מתאים לי אתחיל לחפש משהו אשר בו אוכל לעסוק בחו"ל/דרך להשיג ויזה (באופן חוקי כמובן)
אני אמא לשתי בנות מקסימות בנות 4 ו-6, וכרגע בארץ. החלום שלי הוא לגור בחו"ל, וביותר פירוט - בארה"ב. לא יודעת למה, זה נראה פשוט קוסם כזה, לסוע אל "העולם הגדול" וכו'. אבל קצת לפני שאני מתחילה לחפש עבודה במרץ+דירה