שלום לכולם

Dont call us

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

יש כאן שגרים בנשר במקור או שגרים שם כבר תקופה? אני מתחילה ללמוד באוניברסיטת חיפה בשנה הבאה והתחלתי לזכור דירה בנשר. רציתי לשאול אם יש כאן דברים מעניינים לסטודנטים. ורציתי גם לשאול אם אתם מכירים את הסניף של טרקלין בתל חנן והאם מומלץ לרכוש שם את המכשירים החשמליים שלי לדירה. תודה רבה לכולם

stkachov

New member
נשר זה לא בירת הסטודנטים של ישראל

אם את מתכוונת לבילויים, מסעדות, מסיבות וכדומה אז זה נמצא באיזורים אחרים בחיפה. מה מיוחד כל כך בסניף טרקלין בתל חנן? הסניף וודאי שלא מייצר את המוצרי חשמל, לכן לא נראה לי חשוב במיוחד היכן את קונה אותם. אם מדובר במוצרי חשמל קטנים אני ממליץ לקנות בסופרמרקט(או אפילו בתחנת דלק). אם את ממש רוצה לקנות דברים גדולים, הייתי חושב על להזמין באינטרנט מחנות מוכרת ובעלת מוניטין. בהצלחה

מיכלי179

New member
מוצרי חשמל

היי אני לא מכירה את הסניף הספציפי הזה אבל אני יכולה הלגיד לך שטרקלין חשמל נחשבת כאחת החברות היותר מוכרות ואין חשש לקנות מהם מוצרים.. זה נכון שרשמו לך שהסניף עצמו לא מייצר אבל כרשת יש להם אחלה מוניטין בשוק. מוצרים קטנים אולי באמת אתה יכול לקנות בסופרים - כמו טוסטר ומיקרוגל אבל אם אתה מתכוון לקנות מקרר, מכונת כביסה וכאלה אז עדיף לקנות במקום בטוח ושיהיה לך למי לפנות במקרה של תקלה... על טוסרטים ומיקרוגלים זה פחות היסטרי כי לא באת מתקנים דברים כאלה, פשוט קונים חדש כשהם מתקלקלים

stkachov

New member
אם מתקלקלת מכונת כביסה או מקרר

את פונה לקבלת שירות ליצרן, או למשווק של המוצר, ולא לחנות.

TheBigBrother

New member
היי אני נשראי במקור

עיר לווין שקטה ונחמדה, שאין בה הרבה מלבד פארק הקק"ל :) אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לעזור

MsUnderstood

New member
לגבי טרקלין חשמל

יש לידו עוד 2 חנויות שלמוצרי חשמל אם זכרוני לא מטעה אותי ויש עוד חנויות טובות כאלו ופחות מוכרות וזולות יותר

deathcaster

New member
המלצה

אני רואה שהחלטת לזכור דירה... זה יפה.. אני מקווה שגם תשכרי ולא רק תזכרי
וברצינות: בנשר אין דברים מעניינים, לא לסטודנטים ולא לאף אוכלוסיה אחרת..... מלבד שקט יחסי (שזה חשוב לכולם וגם לסטודנטים) (וקצת זיהום אוויר) לגבי מוצרי חשמל: במתחם תל חנן יש מס' חנויות שניתן לקנות בהן מוצרי חשמל: 1. BIG BOX (טלוויזיות ומחשבים בעיקר) 2. מחסני חשמל 3. שקם אלקטריק 4. א.ל.מ. מוצרי חשמל 5. "מגה בול" 6. שופרסל ביג (או דיל או וואטאבר) ובטח ששכחתי עוד חנות אגב - לקניות רגילות בסופר, נכון יש את רמי לוי והוא סבבה... אבלברחוב צדדי מאחורי "מעדני מרסל" מפעל וחנות מפעל למוצרי נקניק ובשר יש את הצרכנייה לעובדי חברת חשמל (שכבר מס' שנים כל אחד יכול לקנות שם) - לקניית מוצרי מזון של יום יום... זה המקום הכי זול שתוכלי למצוא באיזור נשר, אפילו במוצרים מסוימים יותר מרמי לוי. כולן במרחק הליכת אחת מהשני אני באמת ממליץ לעשות טיולון קטן עם דף ועט ולעשות השוואת מחירים לפני שננעלים על חנות מסוימת

MsUnderstood

New member
לא ידעתי שיש משהו ליד מרסל

ואני כבר כתבתי שיש שם עוד חנויות!!!שמחר אני הולכת לבקר בהן ע"ח עבודה

deathcaster

New member
תגובה

לא ידעת.... לכן יידעתי אותך...
רשמת שישנן עוד חנויות..... והרגשתי צורך לפרט למי שלא מכיר
[תיכף עמית יתלונן גם על זה]

deathcaster

New member
מממ...

אם זה ממש חשוב לך אני אברר... אבל זה קל למצוא זה בין בסיס דלק למעדני מרסל בכביש המקביל לכביש הראשי של חיפה נשר (מהצד של בסיס דלק ולא מהצד של מתחם תל חנן)

מֵירַב

New member
שלום../images/Emo9.gif ברוכה הבאה לפורום...

ולאוניברסיטה
נשר, כפי שכבר כתבו לך לפניי, היא לא בדיוק להיט תיירותי/סטודנטיאלי או משהו דומה לזה. הדבר הכי מעניין שמצאתי שם, זה השקט האינסופי... די מזכיר את הקריות, רק שאצלנו יש יותר מה לעשות
כפי שהומלץ - עדיף לך לעשות סקר שווקים ולבדוק טוב-טוב היכן לרכוש, שכן יש מבצעים רבים - גם באינטרנט. שיהיה בהצלחה! מירב.

שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

ממה שאני יודעת על טרקלין חשמל עד כה, ועשיתי אצלם כמה רכישות (לא בסניף תל חנן אמנם)- הם רשת אמינה מאוד כך שלא אמורה להיות לך בעיה איתם. מה שכן הם עושים מבצעים בתדירות די גבוהה על כל מיני מכשירים, אז אם את כבר מתכננת לקנות שם משהו הייתי ממליצה לך לברר אם יש משהו שיכול להתאים, אפילו תסתכלי באתר שלהם קודם (תקישי טרקלין חשמל בגוגל).

טוב, יאללה, למה חצי עבודה.

ממילא אין לי מה לעשות בשעה הזאת שאני לא נרדמת חוץ מלהסתובב בפורום ולהטריד סטודנטים
ועכשיו אני באמת הולכת לישון. לילה טוב לכולם...

למעלה