שלום לכולם

Litalxo

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אינני יודעת אפילו מה זה קוספליי, רק שזה קשור איך שהוא לאנימנגה
חליתי בשפעת וביומיים האחרונים אני מטפסת על הקירות מרוב שעמום, אז החלטתי להפוך לדמות מנגה פרי דמיוני (אולי לעובדה שברגע זה יש לי 39 מעלות חום יש קשר לזה, ואולי אני סתם רוצה להפחיד את בעלי כשיחזור הביתה) אז הוצאתי את האיפור שלי והתחלתי לשחק, מצאתי פאה מפורים שעבר ואיזושהי סיכה (שנועדה בכלל לבגדים), העבודה לא מדוייקת כ"כ, יבתי על זה בערך עשר דקות, בשביל הפעם הבאה שתהיה הרבה יותר מוצלחת מה דעתכם? ראיתי שהפורום מתעסק בעיקר בלבוש, אך במצבי לא אצא מהפליז הצבאי המחמם שאני לובשת

CibiHeart92

New member
וואו, אני כ''כ משועשעת מההודעה שלך XDDD

"אולי אני סתם רוצה להפחיד את בעלי כשיחזור הביתה"
קודם כל זה השיער שלך? או שזו פאה מאוד משופצרת? O.O את האיפור אהבתי. תכלס הייתי מתה לדעת להתאפר כמו בן אדם, גרמת לי לקנא מעט
וקוספליי זה לאו דווקא רק אנימה ומנגה, זה פשוט בא מהמילים קאסום פליי. משמע להתחפש לדמות ו"להיות" הדמות למשך זמן מסוים. משמע גם להתנהג כמוה והכל... כיף חיים
לרוב זה כן דורש תפירת הבגד אבל... זה תלוי.
בכל מקרה אם תשתעממי מספיק לתפור משהו בעתיד את מוזמנת להציג

Litalxo

New member
:-אני אמנם ג'ינג'ית (טבעית) אבל זו פאה מפורים

שחמתי לשעשע אותך

Serf SaN

New member
קודם כל-

ברוכה הבאה, והחלמה מהירה. :) יצא לך ממש מגניב! אהבתי במיוחד את האיפור. ואת האנטרפטציה שלך לעיני מנגה.. לרוב אנחנו לא מציירים ככה על העיניים, אבל יצא לך מגניב ומיוחד. :) אהבתי הכי הרבה את איך שעשית את הגבות. גבות של דמויות מנגה בדרך כלל דקות נורא, וקוספליירים ישראלים לרוב לא מאפרים את הגבות ומציירים חדשות. (כמוני, למשל.
אבל זאת אשמתי שאין לי גנטיקה של אישה? לא משנה כמה אני אאפר את הגבות שלי תמיד יראו אותן.) בכל מקרה קבלי ח"ח.
ותמשיכי להראות לנו דברים מגניבים אם יוצא לך.. :)

Litalxo

New member
../images/Emo13.gif

מספיק מייקאפ ועליו קיבוע של צללית יצליח לשטשט את הגבות אבל דווקא לגברים הייתי משאירה את הגבות האמיתיות ומדגישה את העיניים בהרבה שחור שוב תלוי בדמות, לדמות מנגה יותר גברית בד"כ הגבות לא דקות והעניים לא ענקיות עיניים גדולות ותינוקיות הן בד"כ נחלת הדמויות הנשיות, או דמויות גבריות שהן יותר אינפנטיליות (בד"כ נערים) בכל מקרה, זה נראה פורום מקסים. אני עובדת כרגע על תיק עבודות לשנקר, אז אשמח לבקר בפורום המקסים הזה, כי אני בטוחה שהוא מעורר השראה

Lightning9

New member
וואו, זה נראה ממש טוב! ומגניב!

וגם אמין במידה כלשהי. אם יהיה לך זמן, אני חושבת שהרבה מחברי הפורום ישמחו אם תוכלי להעלות איזה מדריך לאיפור העיניים או למשל להסתרת הגבות, זה יעזור ויהיה נחמד ביותר D: וכמובן שאני אשמח לראות אותך בקוספליי! ברוכה הבאה :]

למעלה