שלום לכולם,

mikshlik1

New member
שלום לכולם, ../images/Emo13.gif

אני סמויה פה כבר מאז שהפורום נפתח..... אני קוראת את התגובות שלכן וצוחקת .. אני מרגישה ממש כמו חברות שלכן ! אני רוצה להמשיך להיות סמויה כאן, כי אני לא אוהבת להגיב. אבל בגלל שזה עוד צהריים משעממים , בא לי לכתוב לכם שאלון.. לאלה שאוהבות לחפור!
סתם כזה, שיהיה מעניין...
אני לא באה פה להיות גזענית לאף אחד עם השאלות שלי.. סתם, כדי שכולם יכירו יותר טוב אחד את השני.... אז ככה: שם: שעת התחלה: מראה חיצוני- צבע עור- צבע עיינים- צבע שיער- אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? מה? פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? אתם מתאפרים?- באיזה איפור? יש לכם הרבה בגדים? מה הצבע השולט בארון שלכם- הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- יש לכם הרבה זוגות נעליים? אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? אתם שמים לק על הציפורניים? באיזה צבע? אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? תכשיטים יקרים או זולים? יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? יש לכם פצעי בגרות על הפנים? הרבה או קצת? אתם לוקחים כדורים נגד פ יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? יש לכם כתמי לידה בגוף? אתם מגדלים ציפורניים? אתם הולכים עם סיכות בשיער? בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? יש לכם פוני? אם כן, ישר או על הצד? מחשב- המחשב בחדר שלכם? אם לא, איפה הוא? המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? כמה מחשבים יש לכם בבית? יש לכם מסך שטוח או גדול? הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? יש לכם מקלדת נוחה? אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? אתם כותבים מהר מאוד? יש לכם את windows xp או את windows הישן ? המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? יש משהו שמודבק על המסך שלכם? טוב פתאום היה לי התקף כזה של "לא בא לי יותר להמשיך" למרות שהיו לי עוד מלא שאלות בראש... אז תענו, ואני אמשיך יותר מאוחר. או שלא. חח סתם... בקיצור תענו
בתודה, ~הסמויה~

Fall Out Liel

New member
אממ../images/Emo168.gif

שם: ליאל שעת התחלה: 13:16 מראה חיצוני- צבע עור- לבן? צבע עיינים- כחול-ירוק-חום-צהוב [?] צבע שיער- חום כהה אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- לא הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? כן מה? הכל חוץ מהעיניים
פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן [עליתי
] אתם מתאפרים?- כן באיזה איפור? מה שאפשר.. יש לכם הרבה בגדים? כן >< מה הצבע השולט בארון שלכם- שחור הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא ממש. אבל אם קוראים לי ככה אז א אכפת לי..
אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא אבל עכשיו אני מתחילה.. האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- כן יש לכם הרבה זוגות נעליים? לא אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? לפעמים יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? לא [שלוש שנים של טיפול עזרו
] אתם שמים לק על הציפורניים? כן באיזה צבע? שחור אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? כן תכשיטים יקרים או זולים? זולים יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? יש לכם פצעי בגרות על הפנים? לא [תודה לאל!] הרבה או קצת? אתם יודעים. כמו כל בת נוער מתבגרת מדי פעם צצים המנייאקים האלה על הפנים אבל מזל אצלי שזה במקום מסתור
אתם לוקחים כדורים נגד? לא יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? המון! [פעם ספרתי איזה שלושים רק על היד XD] יש לכם כתמי לידה בגוף? כן אתם מגדלים ציפורניים? כן אתם הולכים עם סיכות בשיער? לפעמים בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? משאירה יש לכם פוני? כן, אבל זה מין פוני לא מוגדר כזה [טוב אני עשיתי אותו אז ברור..
] אם כן, ישר או על הצד? צד מחשב- המחשב בחדר שלכם? כן אם לא, איפה הוא? -- המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? מדי פעם משתמשים לי בו.. כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 יש לכם מסך שטוח או גדול? שטוח הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? במחשב אחד בחוץ ומחשב אחד בפנים יש לכם מקלדת נוחה? לא >< אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? כן אתם כותבים מהר מאוד? כן יש לכם את windows xp או את windows הישן ? חדש המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? אני רוצה נייד יש משהו שמודבק על המסך שלכם? היו מדבקות של פו וכלבים דלמטיים
למי שקרא!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifמגיע לי חיבוק../images/Emo70.gif

אבל לא רוצה וירטואלי. רוצה אמיתי. בוהו.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

תבואי מחר לעזריאלי אז תקבלי חיבוק אמיתי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אוף אבל הייתי השבוע יותר מידי בעזריאלי

מה ישלך שם מחר?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif וואי תהני ../images/Emo9.gif

אז אנחנו עוד ניפגש , את גרה די קרוב אליי

tsofa

New member
נהנה קראתי ! תביא חיבוק ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

מי בא לאמממא !??!?!?

נועמייי

New member
../images/Emo105.gif יאללה אני עונההה :

שם: נועם :] שעת התחלה: 13:24 מראה חיצוני- צבע עור- בהיר נוטה לשקוף. חחח סתם אני לא כזאת אשכנזייה אבל אני כן יכולה להישרף מהמנורה בחדר XD צבע עיינים- ירוק :) צבע שיער- חום בהיר אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אההה.. שמנמנה =| לדעתי. אוהבים איך שאתם נראים?- לא הכי אבל חיים עם זה חחחח הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? יאס. מה? ציצי טיפה יותר גדול, פחות תחת, פחות פולקע ופחות שניצלים בבטן. חחחחח יש לי הרבה דרישות :X פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? כן. אתם מתאפרים?- כן. באיזה איפור? עיפרון, צללית, סומק ולבלו תות P: יש לכם הרבה בגדים? אההה לא יודעת, חחחח. מה הצבע השולט בארון שלכם- כול צבעי הקשת
הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- לא
אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- לא .. האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- כן :) יש לכם הרבה זוגות נעליים? אההה.. לא כזה. אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? אמממ לא יודעת לא תמיד. לתיק לא, זה בטוח. יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) אמממ בדר"כ הוא גלי נוטה למתולתל אבל אני עושה פן. יש לכם שיניים עקומות? לא חחח אתם שמים לק על הציפורניים? אמ כרגע אין לי אבל בדר"כ כן. באיזה צבע? כול מיני, לפי המצברוח. אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? לא =| בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? אהה שרשרת אולי, זהו. תכשיטים יקרים או זולים? לא יודעת! יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? אוזניים יש, והיה לי אנדרגראונד (בקרוב החידוש!) יש לכם פצעי בגרות על הפנים? אההה.. הרבה או קצת? טיפי =| אתם לוקחים כדורים נגד- לא. יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? חחחחחחחח לא יודעת, לא ספרתי
יש לכם כתמי לידה בגוף? נופ. אתם מגדלים ציפורניים? אמממ לא בכוונה. אתם הולכים עם סיכות בשיער? לא. בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? תלוי במצברוח . יש לכם פוני? אכן. אם כן, ישר או על הצד? צד. *אוו אימואית*
מחשב- המחשב בחדר שלכם? לא. אם לא, איפה הוא? חדר טלויזיה כזה. המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? תחלס הוא 'משפחתי' אבל רק אני משתמשת בו:) כמה מחשבים יש לכם בבית? צווי P: יש לכם מסך שטוח או גדול? גדולים ענתיקים. הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? אהה באחד הם מבחוץץ ובשני אין רמוקלים, יש אוזניות כדי לא להפריע לשאר האנשים שבחדר :X טימטומיזם לשמו. יש לכם מקלדת נוחה? כה בתחלס. אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? אהה עיברית דיי, ואנגלית ממש לא. אתם כותבים מהר מאוד? חחח כן. אבא שלי תמיד אומר לי : נועם! שלא יתפסו אותך על מהירות! הוא קורע שזה משהו :X יש לכם את windows xp או את windows הישן ? אקס פי. המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? לפעמים. הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? כן! חחח יש משהו שמודבק על המסך שלכם? ניינ. חחחח זה היה משעשע. יומטוב 3>

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאת מודעת לזה שזה קצת מחשיד..

כאילו, את סמויה והכל ופתאום מפרסמת כאן שאלון עם שאלות קצת מעמיקות.. חח מוזר קצת :S

mikshlik1

New member
טוב, תפסתם אותי ../images/Emo7.gif

אני בכלל לא סמויה פה. סתם נכנסתי והתחשק לי לכתוב שאלון. וחשבתי שתענו לי רק אם תחשבו שאני כזאת, חברה שלכם. לא סתם איזו מישהי שכותבת שאלון בלי קשר לחיים . . . . התסלחו לי?

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תסלחי לי אבל ממש צחקתי עכשיו...ממש אבלXDDD לא חשוב, שאלון נחמד

למעלה