שלום לכולם, ../images/Emo13.gif
אני סמויה פה כבר מאז שהפורום נפתח..... אני קוראת את התגובות שלכן וצוחקת .. אני מרגישה ממש כמו חברות שלכן ! אני רוצה להמשיך להיות סמויה כאן, כי אני לא אוהבת להגיב. אבל בגלל שזה עוד צהריים משעממים , בא לי לכתוב לכם שאלון.. לאלה שאוהבות לחפור!
סתם כזה, שיהיה מעניין...
אני לא באה פה להיות גזענית לאף אחד עם השאלות שלי.. סתם, כדי שכולם יכירו יותר טוב אחד את השני.... אז ככה: שם: שעת התחלה: מראה חיצוני- צבע עור- צבע עיינים- צבע שיער- אתם רזים נורא/רזים/ממוצע/ממוצע +/שמנמנים/ממש שמנים ? (הדגישו את התשובה הנכונה) אוהבים איך שאתם נראים?- הייתם רוצים לשנות משהו בגוף שלכם? מה? פעם ירדתם/עליתם במשקל בצורה משמעותית? אתם מתאפרים?- באיזה איפור? יש לכם הרבה בגדים? מה הצבע השולט בארון שלכם- הייתם קוראים לעצמכם פריקים?- אתם בדרך כלל לובשים כובעים?- האם בדרך כלל אתם מסתובבים עם תיק?- יש לכם הרבה זוגות נעליים? אתם מתאימים את הנעליים לבגדים שלכם ולתיק שלכם או שלא אכפת לכם? יש לכם שיער חלק/גלי/מתולתל/מתולתל מאוד ?(הדגש את התשובה הנכונה) יש לכם שיניים עקומות? אתם שמים לק על הציפורניים? באיזה צבע? אתם מושפעים בלבוש מחברי הלהקה? בדרך כלל אתם עונדים תכשיטים? תכשיטים יקרים או זולים? יש לכם חורים באוזניים/סיידליפ/אף/גבה/מקומות אחרים (הדגישו את התשובה הנכונה)? יש לכם פצעי בגרות על הפנים? הרבה או קצת? אתם לוקחים כדורים נגד פ יש לכם הרבה נקודות חן בגוף? יש לכם כתמי לידה בגוף? אתם מגדלים ציפורניים? אתם הולכים עם סיכות בשיער? בדרך כלל אתם אוספים את השיער או משאירים אותו גולש? יש לכם פוני? אם כן, ישר או על הצד? מחשב- המחשב בחדר שלכם? אם לא, איפה הוא? המחשב הוא רק שלכם? לאף אחד אחר אסור להשתמש בו? או שהוא מחשב משפחתי? כמה מחשבים יש לכם בבית? יש לכם מסך שטוח או גדול? הרמקולים של המחשב שלכם הם בחוץ או בתוך המסך? יש לכם מקלדת נוחה? אתם מקלידים הקלדה עיוורת? גם בעברית וגם באנגלית? אתם כותבים מהר מאוד? יש לכם את windows xp או את windows הישן ? המחשב שלכם נתקע לפעמים/תמיד/אף פעם (הדגש את התשובה הנכונה) ? הייתם רוצים לקנות מחשב חדש? יש משהו שמודבק על המסך שלכם? טוב פתאום היה לי התקף כזה של "לא בא לי יותר להמשיך" למרות שהיו לי עוד מלא שאלות בראש... אז תענו, ואני אמשיך יותר מאוחר. או שלא. חח סתם... בקיצור תענו
בתודה, ~הסמויה~
אני סמויה פה כבר מאז שהפורום נפתח..... אני קוראת את התגובות שלכן וצוחקת .. אני מרגישה ממש כמו חברות שלכן ! אני רוצה להמשיך להיות סמויה כאן, כי אני לא אוהבת להגיב. אבל בגלל שזה עוד צהריים משעממים , בא לי לכתוב לכם שאלון.. לאלה שאוהבות לחפור!