שלום לכולם ^_^

Sakura Chan

New member
שלום לכולם ^_^

אני מצלמת סרט במסגרת המגמה שלי. סרט אימה שיופיע בו כישוף מסויים. הכישוף יגרום לסיוטים וכו'.. את הלחש ואת ההוראות הוצאתי מאתר "בית הרוחות" אך איני יכולה להשתמש בזה כי יש לי חשש שזהו לחש אמיתי ואין ברצוני להטיל חס וחלילה בטעות את הלחש על מישהו. שאלתי היא האם שינוי מילים פעוט (ברצוני להשאיר בכל זאת את הלחש כמו שהוא כי הוא מאוד יפה) כמו "כוחות הקארמה בואו" במקום "בואו כוחות הקארמה" ועוד כאלה דברים פעוטים יבטלו את הלחש? והאם עדיין אפשר להשתמש בנר השחור ולשרוף תמונות בלי שיקרה משהו? ואם אתם רוצים לעזור אז אם מישהו ימציא לחש חדש שיהיה מרשים ולא פוגע זה יהיה נהדר ^_^ תודה רבה לכולם.

P o M i K i

New member
זה בסדר...

האתר הזה מגוחח ברמות... זה לא יעבוד לך אם תעשה את זה כמו שם.

Sakura Chan

New member
בטוח מיליון אחוז?

גם אני חשבתי ככה... אבל בכל זאת.. שלא יקרה מצב שיקרה משהו..

ToryMaster

New member
המממ

את יכולה לבצע את הלחש כמו שהוא, בלי לחשוש. סעמק, תקראו את השורה האדומה. וגם... בית הרוחות

Sakura Chan

New member
תודה רבה ^_^

עכשיו מישהו יכול להגיד לי את השפעות הכישוף אם הכישוף היה פועל מה היה קורה לאדם חוץ מסיוטים שהיה חולם?

Bartal j

New member
זה לא רשום לך שמה באתר?

כאילו אומנם האתר לא אמין כל כך אבל עדיין אמור להיות רשום את מטרות הכישוף לא? מקסימום תוסיפי .. גם ככה תמיד מוסיפים וממציאים בספרים כדי שזה יהיה אורגינל שלך שלך:בר

Sakura Chan

New member
לא רשום בידיוק

ואני רוצה שיהיה כמה שיותר צמוד לאמת... כמה שיותר אמיתי = יותר מפחיד ^^

Bartal j

New member
סתכלי נראה לי שזה אמור להיות כישוף

לסיוטים חוסר מזל ובלה בלה נכון אז זה כנראה מה שזה את יכולה לשלב בתסריט כל מיני אןרעים שקורים לו בגלל הכישוף וחוץ מזה מלא במאים משנים קצת את המקור וומציאים ממחום הקודח , בשביל לעשות את זה יותר מעניין..

את לא יכולה להטיל לחש בטעות

זה כמו שתזרקי תפוחי אדמה לשמן קר בלי להבה דולקת מלמטה ותחכי שיצא לך צ'יפס.

Marsha Figg

New member
אין לך מה לדאוג

עזבי אותך מזה שזה ה"כישוף" הראשון שלך, את בכלל לא מתכוונת לזה באמת! אין לך מה לדאוג, שום דבר לא יקרה, במיוחד שזה...וול, בית הרוחות...

Sakura Chan

New member
אני לא זאת שעושה את הכישוף...

השחקנית שלי תעשה אותו... אני הבמאית חח טוב אז הרגעתם אותי ^_^ אבל אני עדיין צריכה תיאור של התנהגות אופיינית למי שהוטל עליו כישוף כזה..

DiVineTouch

New member
ובכן

אם הבחור שמוטל עליו הלחש אמור לסבול מסיוטים, אז לא צריכה להיות לו התנהגות אופיינית למישהו שסובל מסיוטים? זה לא התפקיד שלך להגות ולהדריך את הדמות בהתאם?

Sakura Chan

New member
זהו ש..

לפי מה שכתוב בבית הרוחות זו קללה.. לא רק סיוטים גם עוד דברים.. השאלה מה זה העוד דברים האלה.. חחח אני פשוט רוצה שיהיה הכי קרוב למציאות... אם נגיד הכישוף מתבטא בביש מזל לדוגמא אז אני כבר אמציא איזה משהו שיהיה כזה.. השאלה היא מה זה עושה בידיוק חוץ מסיוטים?!

666a666

New member
סתם משהו ששמתי לב =)

את רואה נרוטו הא? חח ידעתי לפי השם סאקורה צ'אן חח גם אני רואה

Sakura Chan

New member
לא קראתי לעצמי ביגלל נארוטו

למרות שזו אנימה מדהימה אבל אין לי כוח להוריד מליון פרקים חח אני קראתי לעצמי ככה ביגלל פרח הדובדבן שאני אוהבת מאוד *_*

Nizzan Cohen

New member
זה יפעל רק אם תאמיני* שזה יפעל.

בית הרוחות זה לא משו. אם את נורא נורא חוששת ורוצה להרגיע את עצמיך אז פשוט תגידי בלב "בלי שום כוונה לפגוע". (*וגם אז תהיי צריכה נורא לרצות, להתאמן וכו'.....)

למעלה