שלום לכולם... שאלה

seegall

New member
תני עוד קצת פרטים שנוכל לעזור

כמו: קירבה לבתי ספר ו/או גן ילדים, האם אתם ממונעים או צריכים קירבה למרכז מסחרי ו/או תחנות אוטובוס, ילדים קטנים (גינה ציבורית קרובה)... וכו'.

אז ככה...

אנחנו עם תינוקת בת 10 חודשים ככה שבית ספר / גן עדיין לא כל כך קריטי. אנחנו שנינו ממונעים. חשוב לי שזה יהיה איזור איכותי. מה עוד ?

yoyo10

New member
זה יחסית לא גבהה

מאחר ויש ביקוש עצום לידרות 4+ גינה יד שניה ואין הברה כאלה לכן אלה מהחירים בשוק כיום אנחנו אומנם קינו לפני שנתיים שהמצב היה דומה אבל באיזה דרך נס נפלנו על משהו שהיה לחוץ והצלחנו להוריד את המחיר וזה היה אחרי חיפוש של שנה

המחיר גבוה קצת. אנחנו כמעט וקנינו

5 חדרים עם גינה בחטיבת גבעתי ב-195K$ ואת הבית שלי (4 חדרים+ מרפסת באזור מעולה בשמשוני) מכרתי ב-175K$

Angel972

New member
מה גודל הדירה שמכרת ../images/Emo35.gif

ומה היה גודל המרפסת
איזו קומה
עם/בלי מעלית
אני שואל בשביל להעריך את נכס הדירה שלי ... (בערך)

Angel972

New member
אז אני יכול לדרוש אפילו יותר ../images/Emo8.gif

קומה ראשונה, ללא מעלית, מחסן, חניה מקורה, 4 חדרים, מרפסת 80מ"ר.

מלאכיהו..אנחנו הבאנו 2 מתווכים

שיעריכו את הדירה שלי. הם חשבו על מחיר של 185K אבל אני יותר ריאלית מהם וגם הפחתתי ישר את העמלה הכפולה שהם מתכוונים לקחת לי ולקונה וכך הדעתי לסכום הזה שאותו ביקשתי, התעקשתי וקיבלתי. אגב, אצלי המרפסת אומנם ממוצעת אבל החדרים גדולים והסלון ענקי (8 מטר על 5 מטר). כמה נקודות למחשבה... 1. אנשים מחפשים בית עם מעלית בלי שום קשר לקומת המגורים. 2. ישנה עדיפות לחניה מקורה. 3. גודל המחסן כן קובע. 4. רמת ההשקעה בבית חשובה מאוד (ארונות קיר, מזגן, מטבח חדש וכו') ובלי שום קשר..אם אתה מתכוון למכור תתכונן לשמוע תגובות לא חכמות ועלבונות.

א י ו ש י

New member
הצלחתם למכור? קולולולו../images/Emo45.gif

אבל מתי אתם עוברים? בגלל זה לא רואים אותך.... נעלמת.

איושי..כן מכרתי, אבל "נעלמתי" כי

אין לי זמן לנשום עם כל הריצות לבית החדש. אני עוברת רק בדצמבר כך שיש זמן

לאחרונה נמכרו שתי דירות

4 פלוס גינה בחטיבת גבעתי בסביבות 185 אלף דולר. ולא, אני לא מתווך.. אני מכיר בעל דירה כזאת המתגורר שם ו"מבסוט" שעל הנייר הדירה שלו שווה סכום כזה כאשר הוא רכש אותה ב-162 אלף. בכל מקרה גודל הגינה הוא פקטור חשוב במחיר. אין דין גינה(?) בגודל 8 מ"ר כגינה בגודל 80 מ"ר.

Danret

New member
אם יש לכם אפשרות - לכו על בוכמן

אז נכון שמדובר כרגע באתר בניה ושלא עובר יום בלי שאקטר על האבק, אבל בראיה קדימה - השכונה תהיה נחמדה ומרווחת, וילות וקוטג'ים והרבה ירוק בעיניים. מבחינה נדלנ"ית אנחנו מאוד מרוצים. התלבטנו בין הפרוייקט שמול פארק ענבה בקייזר לפרוייקט בבוכמן. אחרי התייעצויות עם כמה אנשי נדל"ן החלטנו להתאמץ ולקנות בבוכמן. ההחלטה די השתלמה: קנינו בנובמבר 2004 בית בנוי, והיום, חצי שנה אחרי מחירו עלה בכ- 250,000 ש"ח. בכל מקרה, מודיעין מאוד נחמדה, האנשים מקסימים, ואני בטוחה שיהיה לכם טוב איפה שתבחרו. בהצלחה

למעלה