שלום לכולם... שאלה

שלום לכולם... שאלה

אנחנו ירושלמים שמחפשים לעבור למודיעין. מצאנו דירה נחמדה בחטיבת גבעתי, 4 חדרים + גינה מחיר שנראה לי סביר - 195,000$. יש למישהו עיצות לגבי המיקום / המחיר או סתם טיפים על מיקומים טובים לקניית בית במודיעין. אני ממש צריכה עזרה מהר.. אשמח לקבל את תגובותכם. תודה רבה ויום נפלא לכולם!

blue43

New member
תגובה

שמשוני שכונה יפה ומוצלחת. המחיר נראה לי טיפה גבוה ויש מקום להוריד אותו לסביב 180K . בהצלחה.

גבוה?

עכשיו נבהלתי.... כי כל הדירות שראיתי עד היום לא ירדו מ 210K התמקדנו ב 4 חדרים עם גינה.... אז בעצם יש מקום להמשיך לחפש, לא?

blue43

New member
אני משוחד על בוכמן...

מחירי יד שניה שם מרקיעי שחקים בלי הצדקה (אבל כתושב השכונה והיות וזה רק עושה לי טוב המחירים האלה- מי אני שאלין....). בוכמן טובה אבל יקרה. יש עוד איזורים יפים במודיעין, צריך רק להכנס לאוטו ולנסוע מסביב (הייתי מתרחק מקייזר ומציפורי הכי רחוק שאפשר). ואם אין זמן אז להשתמש בשירותי מתווך אמין ומקצועי שמכיר את ההיצע ויוכל להתאים לכם הרצוי לכם. אגב, אני לא מתווך רק עובד הייטק פשוט.

מה עם ...

פרחים מרכז גבעה C שמשוני - לא צבאי ( כי צבאי כבר אמרנו שטוב ) נביאים נחלים ה צ י ל ו !!! כל מתווך אומר לי משהו אחר.. אני מתחילה להשתגע!

הפרחים זה אזור ישן יותר.

אני לא אוהבת רחובות הולנדיים אבל למי שאוהב זה אזור טוב. הנביאים זה גם אזור טוב, הרבה ירוק והרבה מקומות חניה.

קייזר עכשיו הוא אתר בניה

ולדעתי הוא גם יותר צפוף משאר העיר (לפחות ביחס לשמשוני). אבל הייתרון שלו זה שכרגע בגלל שהוא אתר בנייה , אז יש פרוייקטים חדשים והמחירים הם מאוד סבירים.

Boogi25

New member
מעניין

א. הוא בצפיפות ממוצעת לעיר מודיעין ב. החלק הצבאי של שימשוני יותר מרווח, אבל שאר השימשוני,ציפור,ספדיה וכו' הם באותה צפיפות. ג. בגלל שכרגע הוא אתר בניה המחירים יותר זולים, את הדירות הטובות כבר קנו, נשארו מעט פרוייקטים חדשים - שם אולי נשארו דירות טובות אבל הבניה תגמר רק בעוד שנה ויותר, המחירים שלהם הרבה יותר גבוהים מכיון שקייזר כבר לא תהיה אתר בניה בזמן האכלוס.

barfilya

New member
מה עם בוכמן?

בוכמן הוא אתר בנייה לא פחות מקייזר. לגבי קייזר, המרכז של השכונה מכוער ונראה כמו סלאמס. האיזור של עמק זבולון, רח' יהלום יפהפה.

אף מים

New member
תגיד?

בגלל הודעות כאלה "(הייתי מתרחק מקייזר ומציפורי הכי רחוק שאפשר). " מחירי הדירות בציפור ירדו, וקשה למכור... אז קודם כל תודה לך ולשכמותך האם אתה מוכן לשלם לי בעבור הפער שנוצר בגם בגלל הודעות חסרות בסיס שכאלה די כבר עם הכפשת השכונה הזאת, המילים שאתה כותב כאן בכזאת קלות, פוגעות ככלכלית באנשים, אז זהירות עם מהירות ההקלדה.

Angel972

New member
על מה אתה מדבר ../images/Emo35.gif

מחירי הדירות בציפורי ממש לא ירדו, ואפילו בעיתון היה רשום שזהו רחוב מבוקש בשל השקט השורר בו. וביננו - אני מאוד נהנה שם

blue43

New member
תמיד יש מקום לשפר ולמקסם רווחים...

לדעתי (וזאת דעתי הפרטית בלבד) יש מקום לנסות ולהוריד עוד במחיר שנקבו בו.

blue43

New member
עדין ל-4 חדרים וגינה זה לא מוצדק.

הרחוב הזה בסופו של דבר הוא לא הטופ של הטופ ואם מחיר דירת 4 חדרים (בממוצע) הוא 160K אז אין סיבה לשלם יותר מ-180K לתוספת של הגינה. מישהו פה רוצה לחגוג עליכם ו\או על אחרים. זכותו. חבל.

Angel972

New member
195K זה בסדר - בגלל הגינה

אולי ניתן להוריד ל 190K אבל לא להגזים ל 180K ...

Angel972

New member
או מפסידים דירה מצויינת

ואז מתפשרים על דירה אחרת, בדר"כ פחות טובה ואחרי כמה שנים מחפשים שוב ...

למעלה