שלום לכולם...... שאלה ...

שלום לכולם...... שאלה ...

אני לומדת במכללת ר"ג, מבוא לסוציולוגיה וסטטיסטיקה א'. האמת היא שלא הכי קל לי... ואני די מפחדת ממה שיהיה בהמשך, אבל הפחד נראה לי לגיטימי לחלוטין מאחר וזו השנה הראשונה שלי :) עם סוציולוגיה אני מסתדרת מצויין, אבל הסטטיסטיקה קצת עושה לי צרות :) התקופה הזו בחיי לא הכי נהדרת, ואני לא ממש מעוניינת ללמוד סטטיסטיקה בסמסטר הזה, השאלה שלי היא כזו: האם אני יכולה לדחות ולהחליף את הקורס באחר? האם זה לא מאוחר מדיי? ניסיתי לבדוק את זה עם הספרים שמסבירים על ההרשמה, והאמת היא שלא הבנתי כלום, זה רק בילבל אותי יותר.... אז אם למישהו יש שמץ של מושג מה לעשות .. אני אשמח לקבל תשובה וכמה שיותר מהר יותר טוב .... תודה רבה :) תודה.

Peekaboo

New member
אמממממ...

טוב, אז לפי מה שאיילת כתבה כאן לפני מס' ימים, שמועד האחרון לדחית קורס לסלמסטר הבא היה ביום שישי ה-24, וכרוך היה בתשלום של כ-700 ש"ח. מה שאת יכולה לעשות זה להמשיך ולתת את מה שאת מסוגלת, ומקסימום לגשת למבחן בסמסטר הבא.

agnostic

New member
זה הרבה כסף ...

את יכולה באותו מחיר ליישר קו , לדעתי 700 ש"ח זה בערך 10 !! שיעורים פרטיים. בכל מקרה יש פה גם הרבה חבר'ה שעושים את הקורס הנ"ל , בין היתר אני , אם יש לך שאלות , רק תשאלי.

תודה

על הנכונות להגיש עזרה, אבל במצבי הנוכחי (טלטול לא יודעת כלום) נראה לי שרק תרופת פלא תוכל לעזוא או מורה פרטי ממש ממש ממש טוב. נראה לי שאני אלך על מורה פרטי. ואם יהיו לי עוד שאלות אני אשמח לשאול, תודה רבה.

אם את לומדת ברמת גן

המלצה שלי פשוט לקפוץ למזכירות שם, יתנו לך את כל התשובות באופן אישי, ואם יתאים לך תוכלי לבצע את הישנוי במקום. (אחד היתרונות ללמוד במכללה)

למרות שכבר החלטתי עם עצמי

יחד עם המון לחץ מהמשפחה והחברים נראה לי שאני אשאר בקורס הזה, אבל נראה לי שיהיה נחמד לקפוץ ולברר במכללה ... תודה.

shirַ79

New member
לא מאוחר

אם זה הסמסטר הראשון שלך, יש לך שבועיים נוספים מהמועד המקורי שהיה לדחייה (או דחייה והחלפה) של הקורס. נדמה לי שזה יוצא עד 7 לנוב', כי המועד האחרון היה 24 לאוק' והעלות היא כמו העלות שהיתה אז. הסתכלי על סעיף 8 בשינויי הרשמה. זה הכי תחתון: "סטודנט חדש יוכל להגיש בקשה לדחיית לימודים או להחלפת קורס ודחייתו במשך שבועיים נוספים אחרי תאריך זה."

shirַ79

New member
נ.ב.

כשלמדתי את הקורס היו במכללה שיעור תרגול וחזרה בסטט' א' מעבר לשיעורי ההנחייה. (וזה היה ללא תשלום נוסף). שווה לבדוק, כי לדעתי זה עדיין קיים. מה שתבחרי לעשות, שיהיה בהצלחה!

ita101

New member
הי

לדעתי לא כדאי לך לוותר. מדובר במאמץ שמשתלם. בקשר לבחינה - את לא חייבת להבחן בסמסטר הזה למרות שרצוי ביותר. אני יכול להגיד מניסיון שהקורס הזה הוא אומנם מורכב אבל הוא לא קשה במיוחד. אם זה הסמסטר הראשון שלך אולי את עדיין יכולה לפנות לאו"פ ולבקש סטודנט חונך מעבר לשעות המפגשים הרגילות. אם זה לא מסתדר ואת עדיין צריכה מורה פרטי - תפני אלי ;) בהצלחה

למעלה