רק רגע מותק....
אמיר ידידי בוקר טוב אני מבין שהנושא הוא לא הכי קל וכל אחד עומד במקום ובדעה משלו. ולכן אני מאמין שצריך לכבד אחד את השני. כך, שלפני שאתה הולך לחשוף מישהו, תחשוב שניה גם אתה. אין כאן למקום לחשוף אדם כזה או אחר, זה לא המטרה של הפורום, זה לא המטרה שלנו בחיים, כמו שאנחנו רוצים שיכבדו אותנו, אנחנו צריכים לכבד את האחר. אנחנו יכולים לרשום את דעותנו, אבל מכאן ועד לרדת לרמות אישיות "זולות", אנחנו רחוקים מזה אלפי שנות אור. דבר נוסף, מתוך מההכרות שלי את חברי הפורום ומעבר לו, אני מרשה לעצמי להגיב בדרך זו או אחרת, מסיבה כי אני יודע ומאמין, כי הם מכבדים את דעותיהם של כולם יהיהיו אשר יהיו. לכן מה שאני מנסה לומר זה ידידי הייקר, אנחנו כאן משפחה לא אוייבים, אנחנו כאן חברים, אנחנו גודלים ביחד, צומחים יחד, ויודעים להיות אחד בשביל השני. ומה שאתה "חושב" או "בוחר" לעשות אם יעלו לך את הקריזה, אתה תפגע בצורה מאוד חזקה באותו אדם, ואני מבטיח לך שזה לא יישרת את הרצון שלך. יש לך משהו שמאוד מפריע לך, מציק לך משהו עם אמירה של חבר מסויים, שלח לו מסר, תביע את הכעס שלך, תביע את ההתנגדות שלך, יש מקום לכל דבר. אני מאמין שאפשר לומר את הכל, גם מילים קשות ולא נעימות לאוזן, ואם אנחנו רוצים שיקשיבו לנו שייתיחסו לדברינו, יש דרך לומר את אותם דברים, יש טון שאליו ניגשים אל אדם כזה או אחר. אני מאמין שכשאתה נותן אהבה את מקבל בחזרה כשאתה מביע דעה אתה תקבל תשובה. ראה את התגובות ביני לבין שמי, אמרנו דברים "חריפים" אחד לשני, הבענו ביקורתיות אחד על השני, ולא בגענו למקומות "סופר" אישיים, כי מעבר לכל מה שנאמר כאן, שנינו יודעים לכבד את אחד את השני. אני מזמין אותך להתייחס בכבוד לכל אחד, כשם שהיית רוצה שיכבדו אותך. מאחל לך שבת שלום ומדהימה.