שלום לכולם... שאלה:

amet

New member
גריני..........

אתה כבר מתכופף, אמט בא להכות אותך לא לחגור מאחור אחרת יגידו שהוא לא מוסרי...... אבל תמשיך להתכופף זה מאריך את הגב ומחזק את החוליות במיוחד התחתונות שאני אמשיך.........

מי מרוקאית עכשיו??? מי??

אני עדיין נושמת נשימות ארוכות ועמוקות, רגל על רגל וחיוך על הפנים... ואמט כבר נותן בראש עם השלשלאות והשוטים. [אנאבל חוששת לסופ"ש של גיא] [מצלצלת לדני רופ: "השבת יהיה חם בצפון!]

amet

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

אנאבלוש מדיטציה זה טוב, כך תבואי לחיפה ויהיה לנו מפגש נעים זורם ומדיטטיבי. אבל אם כבר אנחנו מדברים על סוף שבוע חם בצפון כהגדרתך, אולי את רוצה שאני אחמם אותך קצת, אני יכול לתלות אותך על העמודים שיש לי, לתפוס לך את הפיטמות עם הסיכות המיוחדות שיש לי ולמשוך אותך אותם עם חוטים ולקשור לעמוד, לאחר מכן אני אושיב אותך על הכיסא הרוטט |יבוא אישי מארץ סאדו מאזו| לאט לאט עם הרטט את כבר תחווי את העליה של ה-
, את הידיים אני אפרוש לך אותם לצדדים ואקשור אותם באזיקים עם הנצנצים החדשים שלי. מה כל הרעיון שבזה. ברגע שאת יושב על הכיסא כולך קושרה, הכיסא מתחיל לרטוט האנרגיה מתחילה לזרום בגופך כלפי מעלה, לאט לאט את חווה את נעימות ה-
עולה לאט לאט ונכנס אל פי......., כאשר הכיסא רוטט ואת מקפצת לך בעדינות מעלה מטה, החזה שלך שקשור לסיכות מתחיל גם הוא לרטוט ואת חווה את חוויות "נשיכת" הפיטמות.......אוךךךךךךךךךךךךךךךך מה שזה עושה. כואב לך בפיטמות כרגע, מותק אל תשכחי שמלמטה משהו נכנס לך עמוק עמוק, בדיוק כמו הנשימות שלך, אז במקום להתבלבל מה קורה לך, עצמי את העיניים קחי נשימה גדולה, שחררי את כל ההתנגדויות ותני לעצמך, להיות בתוך הטריפ שלך. נשמה אני מקווה כי את עדיין רוצה לבוא לצפון ולעשות איתי יחד מדיטציה. נכון שאני תמיד אומר רק אהבה רק אהבה.

ammirr

New member
לאמט

אתה ממש צודק כל היפיופיי נפש למיניהם צבועים אחד אחד לא צריך להקשיב להם בכלל הם לא יותר טובים מהשובב שמדברים עליו כל כך הרבה לילה טוב

amet

New member
שמי גש הנה!

אני אתחיל בהכללה של גרין בירד וירון, למי שלא הבין את כוונתי. שניהם "מצאו" את עצמם בגיל כזה או אחר, ומצאו לנכון ללכת אחרי ליבם. יכול להיות שאותו נשוי נמצא גם ל הדרך הזו, כך שאני חושב שזה בסדר שהוא מנסה לגלות את עצמו ולראות מה בדיוק הוא רוצה ומרגיש. בדיוק כמו שאמרתי לאנאבל, אולי הוא יימצא שזה לא זה, אולי. וךא יצטרך להגיע לגיל ארבעים, או להיות אבא לשני ילדים, ופה נכנסים ירון40 וגרין בירד, שזה רק מקשה עליהם יותר. לא הייתה לי כוונה לומר שהם בוגדים או לא, לי אישית זה לא יפריע מה אדם בוחר לעשות בחיו. אני אומר שכל אחד צריך לקחת אחריות על מעשיו. זה הכל. ושמי אם אתה רוצה לפתוח דיון, תעשה את זה בדרך יותר עדינה, הבנת מתוקה.

S h a m i

New member
אני לא עדין???

עכשיו פגעת בי... אני שיא העדינות!!! ברצינות, בפניה המקורית שלי לא היתה פניה אישית את הבחור או הטחת האשמות. זו ההודעה שלי: זה רק אני או ש...? כאילו, לאף אחד אין בעיה עם זה שהוא נשוי? SO FUCKING WHAT אם הוא נמשך גם לגברים? ככה סתם לקום וללכת לשכב עם גבר ללא קשר ומחויבות לאישה? ועוד בשביל השובבות... כולכם ככה בעד? גרינבירד? אפשר לזרוק אותך לדיון? אתה רואה וולגריות? אתה רואה פניה אישית לבחור שאומרת "אתה לא בסדר" בכל צורה שהיא? ממש לא. וכמו שתשים לב בסוף ההודעה הפניתי את השאלה והדיון לכולם, לא לבחור. עדיין - העובדה שהוא נמצא בצוצת דרכים ולבטים לא מצדיקים בגידה. אני ניסיתי להימנע מזה עד עכשיו אבל אני נאלץ לעשות את זה. לא אוהב להביא אותי כקדוש כלשהו. אבל כשאני הייתי במערכת יחסים (ואין מה להשוות כי אנו אנשים שונים במערכת יחסים שכולה שונה אחת מהשנייה - אבל בכ"ז) והתלבטתי עם הנטייה שלי, לא הלכתי לנסות לשכב עם גברים וגם לא להשתובב איתם בצ'טים או WHATEVER. דיברתי על זה עם בת זוגתי, עם חברים, עם משפחה. אבל לא התפרפרתי. לא שאני קדוש - פשוט ככה אני מאמין שאדם צריך לעשות את הדברים. אולי אחרי שיחה עם בת זוגתו היא תבין ותאמין שלשמות המשפחה באופן אמיתי כדאי שהוא ילך וינסה לבדוק את הנטייה? אולי אני ילד, ואולי אני נאיבי, אבל זו האמונה החזקה שלי שגדלתי עליה במשך 26 שנים.

אתה ילד וגם נאיבי, וגם צודק...

בתיאוריה ! במציאות...אהה |קולות חריקה פולנים|... זה לא ממש עובד ככה. להגיד לחברה ש"היית מעדיף שיהיה לה זין ובמידה והיא לא תצמיח אחד כזה תיכף ומיד הרי שתצא לחפש מישהי שכבר הצמיחה",זה לא ממש דומה למצב שהחברה הזו היא כבר אשתך, וההורים שלה זה כבר לא ההורים שלה אלא החמים שלך והסבא וסבתא של הילדים שלך והאחים שלה זה הגיסים שלך והחשבון בנק שלך הוא לא רק שלך והבית שלך הוא לא רק שלך אלא גם שלה ושל הילדים שלך ו...נו באמת, אתה בטח שמעת על הדברים האלה. אבל זהו, שרק שמעת,ראית אצל אחרים, אין לך מושג מה זה באמת ובמה זה כרוך לפרק משפחה (להבדיל מלפרק מערכת יחסים) . אתה גם מניח שהאשה תהיה כה מבינה ואוהדת שהיא תגיד ,"כן לך תמצא לך זין תתנסה כמה שתרצה ותבדוק מה טוב בשבילך", דברים כאלה יש בעולם שכולו רק טוב ! (ובמקרים בודדים אחרים פה ושם שבהם יש נסיבות מאד מיוחדות)

S h a m i

New member
גריני יקר....

צודק בתיאוריה ולא במציאות? אולי. המציאות שלי עבדה ככה דווקא. ומצוין. אני ציינתי שאין מה להשוות כי אנו אנשים שונים במערכת יחסים שכולה שונה אחת מהשנייה, ואכן הנתונים ההתחלתיים שלנו היו שונים. אבל גריני יקר, מעולם הערכים שאני מכיר, ממה שלמדתי מהורי ומשפחתי, שעדיף יהיה לי לקום ולהגיד את האמת, לפני שאני אבגוד. אז אין לי משפחה עדיין, ולא התיימרתי להגיד מה יהיה עתידי ומה אעשה בו. אבל אני עדיין לא מצדיק את זה. בתיאוריה, ובפועל. סורי...

Liroy26

New member
אף אחד לא פוסל את הדברים שלך

מה שאני מנסה להגיד הוא שהבן אדם לא ביקש חוות דעת על עצם הרצון שלו להתנסות מהצד אלא ציין את זה כעובדה קיימת וביקש שננחה אותו איך להכיר גברים. דאטס איט בייבי.

S h a m i

New member
אז מה?

אתה רוצה שאני אביא לך עשרות דוגמאות של שרשורים שסטו מהנושא העיקרי שלהם? ודוגמאות לשרשורים שאנשים לא "ביקשו" את חוות דעתנו אבל קיבלו אותה אם הם רוצים או לא? ממתי מישהו מבקש תגובה? עצם העלאת ההודעה היא מבחינתי לגיטימציה לתגובה. ואני שוב אציין - בפניה הראשונית שלי וגם בבאות - לא פניתי אל הבחור - העלתי את הדיון לכשעצמו!!!

Liroy26

New member
אני מרים ידיים...

עכשיו אולי תענה לבחור על השאלה שהוא שאל במקום להתפלף לי כאן? תוציא ת'קולה אני יורד עם הכלב.

amet

New member
לירוי גם אתה גש הנה!!

בוא חומד, בוא. שאלה לי אליך מה זאת אומרת "תוציא את הקולה אני כבר יורד" כאילוווווווווווווווווו הלוווווווווווווווווווווווווו??? אני יודע שאתה אוהב קולה, אבל גם אוהב זיין. אני יודע שיש לך כלב, אבל גם יודע שאתה ......יורד. אז מה קורה פה בדיוק??? |אמט מתחיל לדאוג בשילוב שכן מסוקס עם שכן חלקלק|

ammirr

New member
נאיבי

אל תהיה כזה נאיבי אין נשוי שהתגרש מאשתו בגלל שהוא הומו ולא בגד בה מהצד בזמן הנשואיין אין לאו קיין אני מכיר אישית כמה נשואים לשעבר ובמיוחד משהו מהפורום שאיני רוצה לחשוף את שמו אלא אם הוא יעלה לי את הקריזה אז אעשה זאת זאת מגמה פסולה וזהו הגרושים טריים הם משהו נורא ואיום מבחינה נפשית מתנהגים כמו בני 16 והתוצאות הרות אסון לצערי כי נפגעתי מאחד כזה

amet

New member
רק רגע מותק....

אמיר ידידי בוקר טוב אני מבין שהנושא הוא לא הכי קל וכל אחד עומד במקום ובדעה משלו. ולכן אני מאמין שצריך לכבד אחד את השני. כך, שלפני שאתה הולך לחשוף מישהו, תחשוב שניה גם אתה. אין כאן למקום לחשוף אדם כזה או אחר, זה לא המטרה של הפורום, זה לא המטרה שלנו בחיים, כמו שאנחנו רוצים שיכבדו אותנו, אנחנו צריכים לכבד את האחר. אנחנו יכולים לרשום את דעותנו, אבל מכאן ועד לרדת לרמות אישיות "זולות", אנחנו רחוקים מזה אלפי שנות אור. דבר נוסף, מתוך מההכרות שלי את חברי הפורום ומעבר לו, אני מרשה לעצמי להגיב בדרך זו או אחרת, מסיבה כי אני יודע ומאמין, כי הם מכבדים את דעותיהם של כולם יהיהיו אשר יהיו. לכן מה שאני מנסה לומר זה ידידי הייקר, אנחנו כאן משפחה לא אוייבים, אנחנו כאן חברים, אנחנו גודלים ביחד, צומחים יחד, ויודעים להיות אחד בשביל השני. ומה שאתה "חושב" או "בוחר" לעשות אם יעלו לך את הקריזה, אתה תפגע בצורה מאוד חזקה באותו אדם, ואני מבטיח לך שזה לא יישרת את הרצון שלך. יש לך משהו שמאוד מפריע לך, מציק לך משהו עם אמירה של חבר מסויים, שלח לו מסר, תביע את הכעס שלך, תביע את ההתנגדות שלך, יש מקום לכל דבר. אני מאמין שאפשר לומר את הכל, גם מילים קשות ולא נעימות לאוזן, ואם אנחנו רוצים שיקשיבו לנו שייתיחסו לדברינו, יש דרך לומר את אותם דברים, יש טון שאליו ניגשים אל אדם כזה או אחר. אני מאמין שכשאתה נותן אהבה את מקבל בחזרה כשאתה מביע דעה אתה תקבל תשובה. ראה את התגובות ביני לבין שמי, אמרנו דברים "חריפים" אחד לשני, הבענו ביקורתיות אחד על השני, ולא בגענו למקומות "סופר" אישיים, כי מעבר לכל מה שנאמר כאן, שנינו יודעים לכבד את אחד את השני. אני מזמין אותך להתייחס בכבוד לכל אחד, כשם שהיית רוצה שיכבדו אותך. מאחל לך שבת שלום ומדהימה.

ammirr

New member
האמת

האמת שאתה צודק בכל אבל אם דבר אחד אני ממש לא מסכים ואני גם לא מאחל לך שיקרה לך דבר כזה אמרת שאם אתה מעניק אהבה אתה מקבל בחזרה לצערי אתה ממש טועה נתתי אהבה וקיבלתי חיבוק קר וזה מאוד כואב אז כדאי אולי שאנשים יזהרו מעברייניי אהבה למיניהם ואני לא אנקוב בשמו. בי

ammirr

New member
מסכים מאוד מאוד;

אני מסכים לכל מילה רק לא לפגוע באשיה כי זה לחא מגיע לה.

אפשר גם אפשר.....

אבל: 1. אין לי זמן כרגע. 2. השובב מחפש הרבה גוונים בחייו גם נשים אחרות. אז לעניות דעתי הקטע של לבדוק גברים הוא לא האישיו פה . חרמנות יתר ושאר ירקות אולי כן, אבל מה אני מבין בזה, אני יבש כמו מלפפון בן שבוע !

למעלה