אנאבל
מה שאת אומרת נכון, את צודקת, אבל זה רק מנקודת הראייה שלך. לכל אחד יש עיניים וזכותו להסתכל על כל דבר בדרך שלו. אולי לא אין את ה"בעיה" הזאת של ללכת מהצד, ומתוך החוויה שלו זה בסדר גמור ואין בזה שום רע. דבר שני- דעה מביעים כשמבקשים את דעתנו. ההשוואה שלך לזה שאומרים שהומוסקסואליות זו סטיה, רחוקה מלהיות קרובה למקרה כאן. את באמת חושבת שהוא צריך לסיים את המערכת יחסיים שלו, מאחר ומשהו בו מתעורר מינית, משהו שהוא לא חוה עד עכשיו. מה יהיה אם אחרי פעם אחת הוא יגלה שזה לא מה שהוא חשב, ויבין שאין לו עניין בדבר. בזה הוא יכול למנוע גירושים לחינם, וחבל לפרק בית. ושוב אני אומר אף אחד לא שאל אם זה בסדר לבגוד או לא! את חושבת שזה לא בסדר, אין בעיה, אף אחד לא אמר לך שזה לא בסדר, ואל תזכירי את עניין של "המוסריות", או דעה מנומקת היטב. כי אז אני אביא לך כאן רב שיסביר לך למה הומוסקסואליות זה החטא הכי גדול שיכול להיות, שזו טומאה וחרפה שלא יידעו כדוגמתא. ואז תסבירי לי שזה כחה וכחה, ואז שוב נגיע לעניין, הכל תלוי בעיני המתבונן. אם הוא רוצה לבגוד שיבגוד, אם טוב לו עם זה.....שיהנה אין מה לומר. נורא נחמד לשמוע את כולם אומרים אני לא אבגוד, אני לא יעשה יש לי אופי כזה או אחר. אז אנחנו אולי לא נבגוד אבל אנחנו כנראה נעשה דברים שמישהו אחר לעולם לא היה עושה. תחשבו על זה. רק אהבה לפני המתקפה.........|מי אמר אנאבל|