שלום לכולם... שאלה:

Yaron40

New member
מישהו קרא לי ../images/Emo35.gif

היי אמט
וכולם,
כן גם אני מתגעגע אליכם. אשתדל לכתוב הודעה שמתארת מה עובר עלי, אולי היום. איך אומר בעדינות, לא לכבוד הוא לי להכנס לאותה קטגוריה עם המשתובב. זה ממש לא אותו הדבר, לפחות לפי מה שכתב עד כאן (ראו גם בפורומים האחרים). ובכלל, כל הקטע של לזיין מהצד (תסלחו לי על השפה הבוטה
) בעייתי ביותר. לפחות אצלי. אז שמי מותק, אתה צודק, לפחות לדעתי.
ביי ירון.

גם לדעתי שמי צודק

בגידה היא בגידה. ברגע שבנאדם נמצא בתוך מערכת יחסים מחייבת (וכן, אם הוא נשוי, משמע שהוא נמצא במערכת יחסים מחייבת) הוא צריך להיות מחוייב אליה במאה אחוז. ככה זה עובד בעולם הערכים של אנאבל. אני תמיד בעד התנסויות וסיפוק של הסקרנות המינית, אבל את כל זה צריך לעשות לפני או אחרי קשר מחייב, ולא בתוכו. אז לכל השרלילים והשרלילות: רדו משמי ומהר! [אני לא רואה אף אחד מכל ה"שרלילים" שקפצו על שמי מהר כל כך, בוגד בבנזוגו, וטוב שכך!]

Liroy26

New member
מה קשור???

הנקודה היא לא דעתו של שמי! הנקודה היא שלאף אחד מאיתנו אין זכות לקבוע לאדם מה טוב לו בחייו. מדובר כאן על נישואים יקירתי, לא על חברות, זה לא שאם מחר לא מתאים לו הוא קם והולך מאחר וזה הרבה יותר מורכב. גם אני לא מאמין בבגידות מהצד ודורש נאמנות מוחלטת מבן הזוג שלי אבל מצד שני אני יודע שזו האמונה שלי כרגע מאחר וטוב לי בזוגיות הזאת. אני גם בחיים לא אבגוד כי יש לי מצפון חזק מידי. נורא קל להגיד "אני בחיים לא הייתי עושה את זה כי זה ממש לא בסדר" אבל כשזה מגיע אליך הביתה את אף פעם לא יכולה לדעת.

כשזה מגיע אליי הבייתה, מי ידע

אם לא אני?! ברור שהנקודה היא לא דעתו של שמי - התעורר דיון ויש כמה דעות, לירוי. אני יודעת שגם אתה כמוני, מאמין בנאמנות מוחלטת ולא תבגוד בחיים, ולכן לא מובנת לי התגובה שלך בנידון. מה ששמי אמר תואם בדיוק את דעותיך שלך. אז מה אתה בעצם אומר? שאתה "מרשה" לאחרים לעשות מה שאתה לא מרשה לעצמך לעשות? הרי הנשוי הסקרן לא ביקש את אישורך, כפי שלא ביקש את אישורי, אבל זה לא אומר שלא נביע את דעתנו.

Liroy26

New member
הנקודה כאן היא עצם דעתנו

הבחור שאל שאלה כללית וקיבל חוות דעת שאינה במקום על אורח חייו. אם בחור יעצור אותך באמצע אלנבי וישאל איפה אפשר להשיג גראס תתני לו הרצאה על הסיכון שבשימוש בסמים?

לא, ממי, אבל אנחנו לא באמצע הרחוב

כמו שאנשים נכנסים לפורום השכן ואומרים שהומוסקסואליות זו סטייה ואת העונה להם, גם פה יש מקום ולגיטימציה להבעת דעה, בייחוד כשהיא מנומקת בצורה הגיונית.

amet

New member
אנאבל

מה שאת אומרת נכון, את צודקת, אבל זה רק מנקודת הראייה שלך. לכל אחד יש עיניים וזכותו להסתכל על כל דבר בדרך שלו. אולי לא אין את ה"בעיה" הזאת של ללכת מהצד, ומתוך החוויה שלו זה בסדר גמור ואין בזה שום רע. דבר שני- דעה מביעים כשמבקשים את דעתנו. ההשוואה שלך לזה שאומרים שהומוסקסואליות זו סטיה, רחוקה מלהיות קרובה למקרה כאן. את באמת חושבת שהוא צריך לסיים את המערכת יחסיים שלו, מאחר ומשהו בו מתעורר מינית, משהו שהוא לא חוה עד עכשיו. מה יהיה אם אחרי פעם אחת הוא יגלה שזה לא מה שהוא חשב, ויבין שאין לו עניין בדבר. בזה הוא יכול למנוע גירושים לחינם, וחבל לפרק בית. ושוב אני אומר אף אחד לא שאל אם זה בסדר לבגוד או לא! את חושבת שזה לא בסדר, אין בעיה, אף אחד לא אמר לך שזה לא בסדר, ואל תזכירי את עניין של "המוסריות", או דעה מנומקת היטב. כי אז אני אביא לך כאן רב שיסביר לך למה הומוסקסואליות זה החטא הכי גדול שיכול להיות, שזו טומאה וחרפה שלא יידעו כדוגמתא. ואז תסבירי לי שזה כחה וכחה, ואז שוב נגיע לעניין, הכל תלוי בעיני המתבונן. אם הוא רוצה לבגוד שיבגוד, אם טוב לו עם זה.....שיהנה אין מה לומר. נורא נחמד לשמוע את כולם אומרים אני לא אבגוד, אני לא יעשה יש לי אופי כזה או אחר. אז אנחנו אולי לא נבגוד אבל אנחנו כנראה נעשה דברים שמישהו אחר לעולם לא היה עושה. תחשבו על זה. רק אהבה לפני המתקפה.........|מי אמר אנאבל|

S h a m i

New member
כנראה שאנו חלוקים בדעתנו...

אמט מותק, דעה מביעים כשמבקשים את דעתנו - בפורום הזה או באלו שאנו לפחות משתתפים בהם, אדם לא נדרש לתגובה. עצם הצבת ההודעה היא בקשה להתייחסות (כך לפחות חינכו אותי משפפתי הפורום ומנהליהם בפרט). זכורות לי גם כמה הודעות שלא נדרשה תגובתך - והגבת, וטוב שכך כי לעורר דיון זה דבר בריא כשנעשה בגבולות תרבות השיח הפורומי. אף אחד לא בא אליך או לאחד אחר שהגיב ואמר לו - לא ביקשתי את תגובתך - אז שתוק. זה פורום. זכות הדיבור היא לכולם באופן שווה ללא משוא פנים. לא נאה לך - אל תקרא או אל תכתוב הודעה. אלו הכללים... אם הוא רוצה לבגוד - שיבגוד. אף אחד לא אמר לו לא. הצגתי דעה אישית שלי זה מפריע. אם הייתי מנהל הפורום והיה באפשרותי להוציא כזו הודעה החוצה - לא הייתי אפילו חושב על כך. זכותו המלאה לעשות כרצונו בחייו. מה שכן, זכותי המלאה וחובתי לפעמים, כמשתתף בפורום, להביע את דעתי על התופעה. אני לא חושב שללכת ולבגוד זה מוצדק בגלל חשד לנטייה מינית. אם הוא מרגיש ככה - שידבר על זה. עם אשתו, חברים, פסיכולוג WHATEVER. אני מתייחס לא אל נושא ההודעה אלא אל התופעה עצמה ולוקח את חיי כדוגמא וכמודל להתנהגות נכונה או שגויה עם הערכים ומושגי החברה שיש לי. ולגבי דוגמת הרב. למה ללכת רחוק? אני אביא אדם מן השורה בנמצא החברה החילונית הישראלית שיגיד דברים חמורים מכך. SO FUCKING WHAT? שיחזיק באלו דעות שירצה כל עוד הוא לא פוגע באף אחד אחר. זוהי דמוקרטיה בפעם האחרונה שבדקתי. אני יכול להגיד גם שאני לא אוהב אנשים גמדים, או שמנים, או שחורים. אז מה? זכותי. אם זה מוסרי, תרבותי, נאור וכו' וכו' וכו' - זאת כבר שאלה אחרת. אין לי שום דבר נגד הרבנים שחושבים שאני מפלצת. דעתי עליהם אינה רחוקה מזו. אז מה...?

amet

New member
אז מה? אני אומר לך

אוקיי אתה צודק לא ניסחתי טוב את תגובתי בזה שאמרתי לא שאלו אותך אז אל תגיב. מקובל עליי, אבל הדיון עצמו הפך לשיפוט של אותו בחור, מה נכון ומה לא, מה מוסרי ומה לא. ואני לא חושב שיש לזה הצדקה, ואני אסביר למה. האם ראית שהבחור המדיך להגיב, הוא פשוט יושב שם ומשתתק, מודע אתה חושב שהוא הישתתק??? כי כולם התחילו לדבר על התופעה של לבגוד, מבלי אפילו להמשיך להתייחס אליו כאל אדם , כאילו שהוא כבר לא פה. אם היית פונה אליו ואומר שהיית רוצה להביע את עמדתך בנושא, או יתרה מזאת, היית מסביר לו כי הכיוון שאליו הוא הולך, לא נכון מנקודת ראות שלך. ואולי היית יכול לעזור לו להבין דברים בצורה אחרת. עצם ההתעלמות ודיון על הנושא, מבלי להתייחס לאדם עצמו, נראה לי מזלזל ופוגע. מה עוד אתה אומר "אם הייתי מנהל פורום הייתי מוריד את ההודעה הזו", שאני אזכיר שוב את הזלזול, לא נראה לי שיש צורך, שמי מותק אולי תבדוק בעצמך וגם כל שאר "המחנכים" של הפורום, מדוע הודעה כזו כלכך מעוררת אצלכם תגובתיות כזו..... ואל תספרו כי אתם לא תעשו את זה. אני מבטיח לך שבקשר לזה אני עוד אפתח דיון לא קטן.

S h a m i

New member
טוב...

הבחור הפסיק להגיב (אבל בטוח קורא) מהסיבה שאני מניח שהוא כרגע מהרהר אם ללכת על זה, או מהסיבה שהוא כבר עזב אותנו למען אתרי היכרויות שהומלצו לו כאן. צודק, אולי הפניה הלא אישית היתה פוגעת מעצם ההתעלמות מאותו בחור ספציפית אבל הכוונה היתה הפוכה שהיא לפגוע בעצם הטחה של הערכים שלי בו. ןאני לא מספר לך אני לא אעשה את זה. את העתיד אני לא יודע. אני אגיד - לא עשיתי את זה - כי העבר שלי מוכר יותר...

איזה כייף ששמי פה ושהוא מנסח את

דבריו בדיוק רב כל כך. ככה אני יכולה להמשיך לעבוד ולהציץ כל כמה זמן כדי לגלות שהשירשור גדל פי שתיים, ומישהו אמר דברים נכונים כל כך שאני יכולה להסתפק בלומר:
!!!

S h a m i

New member
באחד מחיפושי...

חיפשתי הודעה שנכתבה לפני כמה חודשים ע"י שרון, אמא גאה של לסבית. במהלך החיפושים נתקלתי בהודעה של ירון מאותה תקופה...

רותם ™

New member
אתה מעוות את הדברים

בסיום ההודעה (המקורית) הוא שאל אם זה נורמלי וזה אומר שהוא רוצה את דעתנו.

S h a m i

New member
תודה על ההצקדה...

מרשה לעצמי להוריד את נדר השתיקה ולהגיב. קראתי גם את תגובות אנאבל ולירוי (מעדיף להגיב מכאן כדי שיהיה פחות צר מבחינה טכנית). לירוי מותק נכון - אין לי זכות להתערב בחייו של נושא ההודעה - לא זכור לי שהתערבתי. נכון - לא מענייני עם מי הוא שוכב או איך למה ומתי - לא זכור שבאתי לבדוק. נכון - זכותו לבחור בחיים שהוא רוצה וגם לצעוק את זה החוצה - מי אני שאגיד לא. לא נכון - כאשר הוא מציג את עמדתו פה בפורום זה, זה מצריך אותי (אם לא מחייב מבחינה אישית) להגיב באם אני רואה לנכון על גישה שלטעמי פסולה (וכך הצגתי אותה - גישה אישית). לא נכון - לא ירדתי לחייו, לא הצקתי לו, לא שפטתי אותו - אלא את התופעה בכללותה (לא זכורה לי פנייה אישית אליו בהאשמה). העלתי פה נושא לחשיבה ודיון שנבע מההודעה שלו, שלגיטימית ביותר כדיון חברתי בכלל, ולפורום זה בפרט כמייצג את נושא הסקס אצל גאים. סורי - לא רואה משהו פסול או לא קורקטי התהייה שלי או בדרך העלאתה. רואה פסול דווקא בהכללה של ירון וגריבירד לאותה קבוצה כמו שלו. לא זכורים לי מעללי ירון והציפור הירוקה על זיונים מהצד כשהאשה בבית. זהו לעכשיו...

לי דווקא זכורים.....

לא מעללים, מעלל אחד, והוא לא נעשה מחרמנות יתר כמו במקרה של השובב שבאמת רק מחפש כנראה להשתובב !

amet

New member
גריני גם אתה מתחיל איתי

מה זאת אומרת במקרה של השובב שבאמת רק מחפש כנראה להשתובב מאין לך שזה רק סטוץ או רק זיון חד פעמי, אולי הוא נמצא בתחילת מסע בחייו, חבר'ה מה קורה לכם. קצת סבלנות, אתם מנתחים את הבנאדם כאילו הוא עשה לכם משהו אישי. אולי במקום להיכנס אליו למוח שלו, תפנו אליו תשאלו, תחקרו, תלמדו אותו קצת. חכו חכו אני אפגוש אותכם מכות לכוווווווווווווולכם בטוסיק, עכשיו אני הולך לארון ומציא בחזרה את השוטים, האיזיקים, השרשראות וכו'. חשבתם שאני צוחק.

פשוט מאד !

אם תעבור על כל ההודעות האחרונות שלו(בהנחה שלא עברת עדיין), כשם שעשה ירון40 וכנראה גם שמי ,אולי תסיק גם אתה את אותה מסקנה... לא הייתי כותב דבר כזה רק על סמך מה שהוא כתב בפורום הזה !

למעלה