ואני אוסיף ואומר........
שלפני שאנחנו קמים וצועקים על מישהו, או לשפוט אותו ככה בבום. אולי כדאי לשאול אותו מתי זה התחיל אצלו כל הקטע הזה, אולי הוא באמת הומו שרק עכשיו מתעורר לחיים |מי אמר גרין בירד, ירון 40|. וחוץ מזה מה איכפת לנו מי בוגד במי, כל אחד והחבילה שלו, ואני לא בא לחנך אתכם עכשיו..... שמי מותק, יש משפט שאומר "תחייה ותן לחיות" |ותחכה לי בפרטי בבקשה|. עכשיו אליך ידידי החדש, ראשית ברוך הבא אל פורום סקס וזוגיות גאה, כמו שאתה כבר חווה אותו הוא מאוד "חם", כך שאני בטוח שתצא מפה עם....... אני אשאיר את זה לך. ללכת עם משהו או לא? אני חושב שלפני שאתה נכנס לתוך המעגל הזה, אולי כדאי לך לעשות קצת בדק בית מה קורה לך שם בפנים. אולי תספר לנו כמה זמן יש לך את הפנטזיות על גברים, האם כבר ייצא לך להיות עם חבר קרוב וככה ייצא לכם לגעת אחד בשני ב"כאילו"?. אתה מסתכל על תמונות עירום של גברים? כשאתה מאונן אתה מפנטז על גברים? אחרי שתענה לעצמך וכמובן לנו!!! כי אנחנו שאלנו אותך אולי תוכל להבין דברים בצורה טובה יותר. עד אז שב עימנו הקפה בדרך, ויש הרבה מה לקרוא. ולירוי מתוק שלי, פעם מישהו אמר לי משפט כזה " מי שרוכב על זין הוא לעולם לא יירצה לרדת ממנו".|תחשוב לבד, והתגעגעתי אליך| |סומסום נסע כבר????|