שלום לכולם... שאלה:

שלום לכולם... שאלה:

אני מת "לטעום" מהצד השני. עדיין אוהב נשים ונמשך אליהן אבל סקרן ופנטזיונר וחושב על גברים ומת לנסות... מה אתם אומרים? נורמלי?

Liroy26

New member
קודם כל אין כאן עניין של "נורמלי"

במקרה הספציפי שלך זה עניין של לנסות משהו חדש. אני אומר שאין לך מה להפסיד! אבל..הנה כמה טיפים שיעזרו לך במידה ותחליט ללכת בכיוון: א. סקס בין שני גברים לא חייב לכלול חדירה! אתה יכול להגיע לאורגזמה של הלייף גם בלי שידחפו לך זין לתחת ולהיפך. ב. לא לפחד להגיד "צ'מע X,Y,Z לא מתאים לי!", כל אחד מה שעושה לו טוב. ג. אם כבר להתנסות אז עם מישהו שיש לך כימיה מינימלית איתו, זוגיות אמנם לא תצא מזה אבל לפחות תרגיש יותר רגוע ובטוח. ד. צא מהגדרות מטופשות! לא כל אישה שהתנסתה עם אישה ואולי אף נהנתה מזה היא לסבית מודחקת, כנ"ל אותו דבר לגביך. קיים סיכוי שתהנה מזה ואולי תרצה לנסות שוב, הכי לגיטימי שבעולם. מה שבטוח להומו זה לא הופך אותך. ה. לחזור לספר לנו איך היה! בהצלחה!!

ammirr

New member
סקרן

אתה כנראה הומו או דו מיני חמוד ותתנסה כמה שיותר מהר תגלה דברים מעניינים על עצמך בי אלמוני

ammirr

New member
בי

אני לא בי אני הומו גמור וחתום אבל היו לי קשרים עם דו או סטרייטים לשעבר ולכן אני יכול בהחלט לייעץ להם ביי

אם אני אוכל להיעזר בכם למצוא

מישהו, אני אשמח...

ammirr

New member
בכיף

אני מאוד אשצח לעזור לך בכל כייון אפשרי כולל אולי הצד המיני או היכרות עם עולם הגייז שמי ערן בן 34 מגבעתיים כתוב לי בחזרה

Liroy26

New member
שווה לך לבדוק באתרים כמו

אטרף או הצ'ק מי אאוט. יש גם את פורום "בנים בלבד הכרויות" או "סטוצים" אבל הבנתי ששם כבר ביקרת ולא ממש מצאת את מבוקשך..

S h a m i

New member
יש לי שאלה...

זה רק אני או ש...? כאילו, לאף אחד אין בעיה עם זה שהוא נשוי? SO FUCKING WHAT אם הוא נמשך גם לגברים? ככה סתם לקום וללכת לשכב עם גבר ללא קשר ומחויבות לאישה? ועוד בשביל השובבות... כולכם ככה בעד? גרינבירד? אפשר לזרוק אותך לדיון?

רותם ™

New member
../images/Emo45.gif צודק

מעניין שלאף אחד לא איכפת מהנק' הזאת. בטח עכשיו יקפוץ מישו ויגיד שלשכב עם המין השני זה לא בגידה

זה לא צריך לעניין אותך

סליחה, עם כל הכבוד, זו הבעיה שלי, וכן, קשה לי להתמודד איתה, ז'תומרת רבאק- אני נשוי לאשה מדהימה אז מה אני עושה פה? זה בראש שלי, אני מתמודד עם זה כל יום. אל תנסו לפתור לי את בעיות הנישואים שלי. למי שזה לא נראה מוסרי, לא חייב להתייחס. תודה וסליחה...

רותם ™

New member
סליחה?

לא ידעתי שזה פורום "חובבי נשוי שובב וחרמן 29"... אז זהו שלא. לי זה מפריע ואני אגיד את זה. מה אתה עושה פה?אתה מחפש דרך לבגוד באישתך זאת אפילו לא שאלה.וגם כנראה שתצליח בזה.

לא התכוונתי לפגוע חס וחלילה

פשוט אמרתי שזו זכותי לנהל את הנישואים שלי כפי ראות עיני. ואם אני בוגד חרא אז אני בוגד חרא. אבל אני רוצה גבר שלא יחשוב על זה בכלל. שוב, לא רוצה לעצבן אף אחד או להכעיס, וסליחה רותם שזה הגיע לזה.

Liroy26

New member
מסכים איתך!

אם בן אדם בוחר לבגוד באשתו משיקולים אילו או אחרים זה ממש לא המקום של אף אחד מאיתנו לבוא ולתקן את דרכו הקלוקלת. אף אחד מאיתנו לא יודע איך באמת נראים חיי הנישואים שלו, מה השיקולים שעומדים מאחורי הרצון להתנסות וזה ממש לא המקום של אף אחד מאיתנו לבוא ולחנך אותו.

amet

New member
ואני אוסיף ואומר........

שלפני שאנחנו קמים וצועקים על מישהו, או לשפוט אותו ככה בבום. אולי כדאי לשאול אותו מתי זה התחיל אצלו כל הקטע הזה, אולי הוא באמת הומו שרק עכשיו מתעורר לחיים |מי אמר גרין בירד, ירון 40|. וחוץ מזה מה איכפת לנו מי בוגד במי, כל אחד והחבילה שלו, ואני לא בא לחנך אתכם עכשיו..... שמי מותק, יש משפט שאומר "תחייה ותן לחיות" |ותחכה לי בפרטי בבקשה|. עכשיו אליך ידידי החדש, ראשית ברוך הבא אל פורום סקס וזוגיות גאה, כמו שאתה כבר חווה אותו הוא מאוד "חם", כך שאני בטוח שתצא מפה עם....... אני אשאיר את זה לך. ללכת עם משהו או לא? אני חושב שלפני שאתה נכנס לתוך המעגל הזה, אולי כדאי לך לעשות קצת בדק בית מה קורה לך שם בפנים. אולי תספר לנו כמה זמן יש לך את הפנטזיות על גברים, האם כבר ייצא לך להיות עם חבר קרוב וככה ייצא לכם לגעת אחד בשני ב"כאילו"?. אתה מסתכל על תמונות עירום של גברים? כשאתה מאונן אתה מפנטז על גברים? אחרי שתענה לעצמך וכמובן לנו!!! כי אנחנו שאלנו אותך אולי תוכל להבין דברים בצורה טובה יותר. עד אז שב עימנו הקפה בדרך, ויש הרבה מה לקרוא. ולירוי מתוק שלי, פעם מישהו אמר לי משפט כזה " מי שרוכב על זין הוא לעולם לא יירצה לרדת ממנו".|תחשוב לבד, והתגעגעתי אליך| |סומסום נסע כבר????|

Liroy26

New member
אל תשכח לעשות פרצוף חמוץ

להשלמת האוירה. על מה יש לך להתרעם בדיוק תגיד לי?

למעלה