שלום לכולם! שאלה

hadarwin

New member
קצת אהבה?...

איפה בדיוק אתה מוצא את זה? באנשים שחשובים לך ואתה חשוב להם... למה אנחנו כאלה צינים?? זה לא מקום לפניות כאלה?? זה המקום המצוין לפניות האלה... ויש עוד הרבה אם לא נהיה צינים ... נהיה רציניים ולפעמים עדיף פשוט לצחוק על בעיות מאשר להיתקע איתם עם בעיות... מה היה קורה אם לא היית בחינוך מיוחד? וכל הדברים שרשמת? ... מה היה קורה? משו אחר שהוא לא החיים שלך... תחייה תסכים עם עצמך שזה אתה!!! זה מה שהפכת להיות בעצמך.. נכון שהיו כל מיני צדדים אבל זה אתה! אז מהמצב הזה תמשיך ככה זו דעתי ...

smailie

New member
זה אומר להשלים

עם תיוג שלא מיטיב איתי. לפי מיטב המומחים, לא הייתי בכלל אמור להסתובב חופשי עכשיו ובטח שאני לא מסוגל להיכנס לפורומים ולנסח הודעות על דעת עצמי (לפי אנשי מקצוע שקבעו איפה אני צריך להיות כבר בכיתה א', זה בניגוד לכל הגיון שאני בכלל מצליח לקרוא את מה שכתבתם). הבנתם??? בקיצור: אני רוצה להצטיין בתחום הישגי כלשהו, כזה שאפשר גם להיות מתוגמל בו ולזכות בהערכה... הבעייה היא, שאני אף - פעם לא באמת מצליח בכך. הייתי רוצה

hadarwin

New member
טוב... אז החיים היו מרים אליך...?

אוקיי אולי אתה צודק... לא בטוח.. אבל היו בעבר!! תשלט על החיים שלך איש... אתה בוגר... מי שקבע שאתה לא יכול לקרוא את ההודעות ולנסח משלך... בעיה שלו... נכון שכשהיית קטן זו היית גם בעיה שלך לא הייתה לך ממש ברירה... אבל זהו תיקח אחריות על החיים שלך מעכשיו... אתה יכול למצוא עבודה לא? יש לך תואר ראשון... ציון גבוה או לא? אין לי מושג.. וזה לא יעזור לי כי אני לא יודע ממש מה זה אומר.. רק הבנתי שצריך תואר שני לעבודה רצינית וטובה ... אז אתה יכול לעשות את זה לא?

ידידי היקר החרד והאהוב ../images/Emo13.gif

אני מציע לך קודם כל להתשחרר..... אבל מה זה להשתחרר......... עזוב אותך משטויות, תהנה מהחיים, צא ותבלה, אהבה גם לי אין אז אני לא אגיד לך למצוא כי זה לא פייר
שמע, אחי, תפסיק להתחייס לשטויות... עזוב את ההגדרות של לקוי למידה או חוסר ריכוז פשוט תתרכז במה שאתה עושה, תאמין בעצמך, שים מטרה שאליה אתה רוצה להגיע ותן גז בכל הכוח בלי להכיר אותך אני יכול להגיד לך שאני מאמין שאתה יכול, אם רק תרצה. אתה רוצה? 30 זה ה-גיל להתחיל לחיות. יאלללללה גבררררר, סתכל על הכל בצורה טובה וחיובית, שים פס על הכל ותצליח בגדול. אתה יכול!!!!

smailie

New member
תודה רבה, ובכל זאת...

ישנם קשיים אובייקטיביים ונקודתיים שעומדים בדרכי כבר זמן רב. הורים שלא מפרגנים ורק מדגישים את השלילי כל הזמן זה אחד הקשיים האלה.

adi23e

New member
רבאק - צא מזה!

כמה פעמים אפשר להגיד לך את אותו הדבר בצורה שונה ואתה עדיין לא מבין.. הבנתי - אתה לא רוצה להבין, ועד שלא תחליט לרצות להבין לא תשיג כלום. נו, אז ההורים לא מפרגנים. מה אתה חייב להם דין וחשבון? אתה בן 31!!! אלו החיים שלך, לא של ההורים שלך אז די עם הבכיינות הזאת כי זה ממש לא מתאים. יש קשיים. לכוווווווולם יש קשיים. אתה לא מיוחד. תתחיל לקרוא בשקט ובשלווה את כל ההודעות הקודמות שרשמו לך תעשה 1+1 תפתח את הראש את המחשבה תתחיל לחשוב על דברים אחרים חוץ מ"כמה אני מסכן" וכמה "היו רעים אליי" ואז תבין איך "משיגים אהבה", ואיך מצליחים, ואיך ואיך ואיך....... שבוע טוב

smailie

New member
וביטחון עצמי?

שפשוט נפגע לפני כמה שנים, עקב אירועים ונסיבות. זה משהו שאוכל להחזיר אליי לבד? טוב... אשאל זאת בפעם האחרונה ויותר לא אטריד אותכם שלא לצורך: קיים קורס לטיפוח המצויינות שאוכל להירשם אליו, או לא? זה כל מה שרציתי לדעת בסך - הכל. תודה רבה וכל טוב!!

hadarwin

New member
פעם...

דיברת איתם על זה?? .. תנסה... עכשיו מייק אמר לך בצורה ברורה ביותר שאתה יכול פשוט כך... אז לך על זה... ישר באת בתירוץ למה לא... בשביל מה?? לך על התירוץ למה כן

smailie

New member
זאת בדיוק הבעייה

הסביבה שבה גדלתי כל הזמן משדרת לי "למה לא". עם כל חשיבה חיובית ובונה אני לבד במערכה ולא זוכה בשום תמיכה מוראלית.

בוא אני אחשף בפניך

בתקופה האחרונה הקשר שלי עם הוריי שואף לאפס, וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע. חוץ משלום שלום וארוחה משותפת פעם בשבוע במקרה הטוב, אין יותר מידי קשר. אני לא זוכה מהם לפרגון בכלום. למען האמת, עד לא מזמן זה הפריע לי. ציפיתי מהאנשים שקרובים לי (שהיו לפחות) שיעודדו ויתמכו ויתנו עוד קצת דלק או אוויר לנשימה אבל מהר מאוד הבנתי שאם אני ניזון מתגובות אז הסוף קרוב ומר אני עושה מה שטוב לי ומה שאני רואה לנכון. טועה בדרך, בלי ספק, אבל רק ככה לומדים. או יותר נכון ככה לומדים הכי טוב. אני נותן לעצמי את הדלק, אני מתניע ואני נוסע. ואם אני נתקע בדרך אני מחליף בעצמי את הפנצ'ר. לא עוצר בצד ומחכה שיעצור איש טוב ויעזור לי. אני למדתי דבר אחד - היחיד שיכול לעמוד בדרכך זה אתה. מעבר לזה כלום לא יכול למנוע ממך לעשות מה שאתה רוצה - כ-ל-ו-ם !!!! אני יכול להבין אותך ואת המצב שאתה נמצא בו, ואני גם יכול להגיד לך שרק אתה בתהליך שדורש המון כוח רצון ואמונה יכול להתפתח, להתקדם ולהשאיר הכל מאחורה. תפנה את המבט קדימה וצפה לאן אתה הולך ולא לאחור כי אתה עלול ליפול. בטחון עצמי זה בהחלט משהו שאתה יכול להחזיר לעצמך, זה לא כזה מסובך. פשוט תאמין בעצמך, תדע שאתה יכול (כי אתה באמת יכול), תחדיר בעצמך מחשבות חיוביות, תדמיין את עצמך מגשים את החלומות שלך... אני מכיר את זה.. שנפגע לך בבום הבטחון העצמי שלך אבל שתדע שלהתעסק בזה ולהצטער על זה לא ייתן לך כלום תרים את הראש ותמשיך הלאה,תתגבר, תתבגר, שכח ממה שהיה ותתקדם. תגשים את החלומות שלך ותחייך לכל הספקנים חיוך רחב ומלא סיפוק - חיוך של נצחון

count on me

New member
ל-כ-ו-ל-ם !

טוב אז אחרי שקראתי את ההודעות של כולכם, וניסיתי לגבש דעה בנושא, זאת דעתי...וחשוב לי שתקראו את זה : נתחיל בכך, שבנאדם זה בנאדם..ולא צריך לשפוט אותו ישר. מצד אחד הגיע אלינו מישהו שאומר במילים הכי פשוטות - "אני צריך עזרה" הוא זועק לעזרה, זה משנה בן כמה הוא..? אם מישהו יותר צעיר היה אומר את זה, הייתם מגיבים אחרת..?..האמת?..אני חושבת שכן. יש אנשים 'שמתעוררים' מאוחר, אבל כמו שאומרים - " עדיף מאוחר מאף פעם לא", לא כך.? לגדול בסביבה שלא תומכת בך, ולשמוע מילים כאלה..זה מאוד קשה - כי אם תרצו או לא למילים יש כוח ע-צ-ו-ם להשפיע, לא יקום אחד שיגיד שהוא לא מושפע מהיחס של הסביבה באופן מוחלט! אז אפשר לגלות קצת אמפטיה, ומהתחלה להיות רצינים..ולא להראות זילזול...קצת רגישות. כי לכל בנאדם יש רגשות..ויחס כזה יכול לפגוע, באמת. ומצד שני הבנאדם בן 31 נכון...הוא צריך לדאוג לעצמו, להשתחרר ואולי אפילו להתבגר - אבל יש כאלה בעולם הזה. במקום לחשוב כל הזמן מה יש לי ומה אין ושוב מה אין לי, ומה יש לאחרים - תתחיל לעשות !! כי הכל תלוי בך, לא באף אחד אחר, נכון שהיחס מהסביבה מקשה, אבל עם הזמן תלמד לנטרל אותו כמה שיותר. אל תחושב כל הזמן " אם היה לי ", "להם יש בגלל זה החיים שלהם טובים" - לכל אחד יש את השיעורים שהוא צריך ללמוד ולהתמודד איתם במהלך החיים..ואני באמת מאחלת לך בהצלחה. אבל אתה צריך לשים לב שאתה כבר בנאדם בוגר - ואתה צריך לקחת את החיים שלך בידיים, ולזכור דבר אחד : ציונים זה לא הכל בחיים, יש דברים אחרים שיוכלים להוביל אותך להצלחה! שלב אחד כבר עברת, וזה הידיעה שאתה זקוק לעזרה, וזה לא בושה לבקש..גם בגיל 80 !!!! כל אחד מאיתנו רוצה להגשים את החלומות שלו, לכל אחד יש שאיפות..וכל אחד מתחיל להגשים אותם בגיל אחר... לכל בנאדם יש את קצת ההתפתחות שלו. עדייף לחיות בידיעה שאתה לא עושה כלום עם עצמך.?! לסיכום, אני חושבת שיש דרך להגיד דברים ולפנות לאנשים - להעמיד את עצמנו בנעלים של מי שעומד מולנו. שבוע טוב =]

במקום להגיד לו רבאק וס'עמק, אולי תקשיבו?

הבן אדם מחפש מוצא. גיל, המספר הקטן הזה שרשום באיזה פאקין תעודה במשרד הפנים, לא אומר חצי דבר לגבי שום דבר. פאק על הגיל, ופאק על אנשים שלא יודעים לעזור אז הם ממציאים שטויות, ואף פוגעים. ועוד לאחר כל הביקורת, אתם משאירים אותו חסר מצפן, חסר מפה, לא יודע באיזה כיוון צריך לדרוך להמשיך ללכת. אז הנה הודעה בספיקר: רק אלוהים יכול לשפוט אותנו. ועוד לשפוט פה בפורום אחרי השינוי שהתחולל בכולנו - זה חטא. לגבי השינוי הדרסטי בחיים שאתה מבקש, אותו אתה לא תמצא כאן בפורום. עם כל הכבוד לפורום הזה, הנחיה לשינוי הוא לא יכול לתת. מה הוא כן יכול לתת? עצות, הארות, חיבוקים וחיזוקים. זה הרבה, אבל לא יותר מזה, בטח שלא שינוי דרסטי לחיים. איפה כן תמצא את הדברים הללו? ישנו דבר שנקרא "אימון לחיים", ומטרתו בדומה מאוד לפרוייקט מיכא"ל, לקחת אותך יד ביד ולהנחות אותך להגיע ליעדים שלך. לדעתי הכנה, זה הכיוון שאתה צריך לפנות אליו ולא הפורום הזה. נכון, זה יעלה כסף, אבל זה הסיכוי הטוב ביותר שלך להשיג שינוי. הוספתי לך קישורים לפורום אימון לחיים כאן בתפוז, וגם למכון אימון לחיים (אחד מני רבים). תברר, תתעניין, תוציא את כל המידע שאתה צריך. זהו השביל! לגבי כריזמה: מהי בעצם כריזמה ? ויקיפדיה: "מקור המילה כריזמה ביוונית ומשמעותה מתת אל. בדרך כלל משתמשים במילה זו בכדי לתאר את יכולתו של אדם, שיש בו שאר רוח ומנהיגות, להקסים אנשים ולהשפיע עליהם." כדי להשפיע על אנשים לא צריך יותר מדי, למען האמת. הדבר הראשון שמשפיע על אנשים זה האנרגיות שלך, שבין תרצה או לא תרצה מועברות לסובבים אותך. על שפת גוף שמעת ? רק תפתח ערוץ הכנסת ותראה איך כל הפוליטיקאים מתנהגים כשהם מדברים על קהל. למשל ביבי נתניהו הולך עם הידיים בצורה ישרה כדי שהוא יראה גדול יותר, וגם עושה תנועות ידיים שמשדרות עוצמה והחלטיות. לומדים את הדברים הללו, זה ממש אבל ממש לא בא סתם ככה. תנסה לחפש על דיבור בציבור, Public Speaking. כל אלה לא דברים שאתה לומד סתם ככה. מתת אל ? זובי. אני די ממהר אז אני לא יכול לפרט עוד על דברים ועל העברת אנרגיות ותחושות, אבל אני מקווה שעזרתי אפילו בקצת. בהצלחה!!

smailie

New member
לפחות בדבר אחד אני מסכים איתך

וקודם כל, תודה רבה! גם אני מאמין (ואני מקווה שאני לא טועה), שכאריזמה יכולה להיות נרכשת. אין כאן עניין של אם לא נולדת עם זה, אז זה אבוד. במיוחד כשהתכונה הזאת הייתה קיימת אצלי בעבר והלכה לאיבוד... במילים אחרות: אם עברתי תהליך שבו הורידו לי את כל הביטחון העצמי, אז בוודאי אפשר לעבור תהליך הפוך, שבו אקבל אותו בחזרה. בקשר לאימון מסודר ועקבי יותר: כבר יצרתי קשר עם אחד החברים הקבועים בפורום "אימון אישי" וקבענו להיפגש בשבוע הבא.

smailie

New member
קנגרו בסך - הכל כעס על כל האחרים, כנראה

ודווקא כן קראתי את המסר שלך, אבל נראה לי שאין מה להשוות בינינו. אסביר את כוונתי: אצלך זו בסך - הכל אווירה של חוסר פירגון ואולי קצת אווירת נכאים בבית, אבל אצלי כל הסיפור היה שונה לחלוטין: בגלל שהייתי לקוי למידה והתקשיתי בביצוע פעולות מוטוריות, ההורים שלחו אותי לפסיכיאטרים, שהיו מצידם עסוקים בלמצוא אצלי מיליון בעיות חדשות. על כל חיי החברה שלי היה מי שהטיל וטו, דאגו טוב מאוד לזה שלא אלמד במסגרת בי"ס רגיל ואחרי הכל, אפילו צה"ל מסרב לקבל אותי להתנדבות, רק בגלל מה שכתוב לי בתיק האישי. הבנת? אתה, אם מחר תכיר מישהי (או שכבר יש לך?) לא תצטרך לתת דין וחשבון על זה לעובדת הסוציאלית. אם תהיה קצת שובב ותעשה ברדא'ק במסיבת סיום, אף - אחד לא יגיד לך שבגלל זה לא יקבלו אותך לצבא... ובטח לא יסיקו מסקנות שאתה צריך ללכת דחוף לטיפול, בגלל שהג'ינס שאתה לובש קצת ישן וקטן עליך. אני כן הייתי צריך לעבור את כל הדברים האלה... כך שמצבך, לפחות לדעתי, יותר טוב משלי. ותאמין לי, שאני לא ממציא את כל מה שסיפרתי עכשיו.

hadarwin

New member
?..

הסיפור שלך נשמע ממש קשה.. אבל אני מעוניין דווקא להגיב לקנגורו שגם אם הוא כעס.. יש דרך גם להגיב לכעס.. אנלא יודע על מי כעסת.. אולי אני מבין למה.. אבל בכל זאת.. לשים "פאק" על כל העולם זו לא הדרך THE BEST

smailie

New member
אז מה אתה יכול להציע לי?

לדעתך, לשים "פס" על אלה שפגעו בי (שהם ערימת חלאות וזה הניסוח הכי עדין שמצאתי, כדי לתאר אותם) זו לא דרך? אני אמור להסכים איתם ועם מה שהם עשו לי? נ.ב: הסיבה העיקרית שלא הגבתי להודעה הראשונה שלך, היא כנראה בגלל שאני במצב שבו אני צריך שמישהו יעודד אותי. לא חושב שכרגע אוכל לעזור לאחרים בעצמי... אין לי כל - כך מה להציע לך, חוץ מלהגיב ואולי גם קצת להזדהות.

hadarwin

New member
אני לא בטוח שאתה מגיב אליי ??

אבל ... מה זאת אומרת לשים "פס" אתה רוצה ללכת ו"להתנקם" מה? לא להסכים עם הדרך שהם נהגו... אבל בכל זאת.. בו נתחיל בשלב הראשון - ההורים שלך... הם עשו לך דברים רעים? - אתה לא חושב שהם אוהבים אותך? תדבר איתם ? אני לא יודע כשלי מפריע משו אני מדבר עם ההורים שלי .. אבל אני לא יודע עד כמה אתה מוכן להיות אמיתי איתם ?? ואני לא בטוח... אתה הגבת אליי? כי אני לא ממש זוכר שביקשתי עזרה אני רציתי לעודד אותך מצטער אם לא הצלחתי.. רציתי לתת לך איכשהו עזרה... נוו מקווה שתהיה לך הצלחה!

למעלה