שלום לכולם,שאלה

טורנדו1

New member
שלום לכולם,שאלה../images/Emo12.gif

לפני כמה שנים הייתי אצל פותחת בקלפים וקפה.והיא אמרה לי שעד 7 שנים אני יתאלמן.לאחר שנה בערך חברה שלי הלכה לפותחת אחרת ושאלה עלי,והיא אמרה לה:החברה שלך תתאלמן צעירה.האם יש אפשרות להאמין לזה?האם הן יודעות בוודאות?למרות שאני לא אוהבת את בעלי,ואם כתוב לו לא לחיות,בנתיים עברו 3 שנים ואני כל הזמן במחשבות,למישהו יש תשובה?אני גם מתעסקת בטארות וכל פריסה שאני עושה עליו,יוצא לי בעתיד קרוב קלפים של מוות.מי יכול לענות לי?

ראשית, נראה כי השאלה מקומה

המתאים יהיה בפורום טארוט. ולתשובה: יש הטוענים כי לא ניתן לראות מוות בקלפים - וליתר דיוק, שאין זה נכון באופן מקצועי לנבא מוות באמצעות הטארוט, וקוראים מקצועיים כדאי להם להמנע מכך. אין זה אומר בהכרח כי כולם הולכים לפי כללי אתיקה אלה, מאחר ואין גוף שמאשרר למישהו להיות קורא בקלפים או אם לאו. מה שכן, חשוב לזכור, כי "מוות" לאו דווקא מדבר על מוות פיזי, הוא מדבר על שינוי, לרוב שינוי חד וכואב, לפעמים לא רצוי - אך הכרחי. ייתכן וזה בא לנבא על גירושים כואבים, ולא על התאלמנות. בכל מקרה - וזוהי אמונה בה שותפים רבים מקוראי הקלפים - שאחד מתפקידי הקריאה הוא להצביע על מה לשנות כדי שדבר זה לא יתרחש, או שלפחות יתרחש הרע במיעוטו. את הקריאה כדאי לחדד ולשאול כיצד ניתן לטפל במצב הזה ו/או להמנע ממנו. אך שוב, כדי לפנות לפורום הטארוט כדי לקבל תשובות של אנשים מנוסים (וישנם שם כאלה).

למעלה