שלום לכולם שאלה קטנה...

שלום לכולם שאלה קטנה...

אני יפעת הנדסאית תעשייה וניהול במסגרת עתודה טכנולוגית וככל הניראה אלמד אצלכם בשנה הבאה תוכנה וניהול (במסגרת עתודה אקדמאית) רציתי לדעת אם יש למישהו מכם את רשימת הפטורים שיכולים לקבל הנדסאי תעשייה וניהול שרוצים להתקבל לאפקה... לא מדובר באיזה פטורים אני אקבל אלא איזה פטורים יכולים לקבל הנדסאי תעשייה וניהול שרוצים להירשם לאפקה... אשמח לקבל את תשובתם בהקדם האפשרי לחיוב ולשלילה, יפעת נ.ב יש פה מישהו שלומד כבר תוכנה וניהול???

Miss CBR

New member
ברוכה הבאה יפעת ../images/Emo140.gif

אני ממליצה לך לפנות למחלקת יעוץ לימודים. מחלקת יעוץ לימודים ממוקמת בקומה התחתונה (ליד הקפיטריה) - שעות קבלה: ימים א-ה 9:00-21:00 יום ו' 9:00-13:00 מאחלת לך

True prophet

New member
היות והמכללה עברה תהליך של

המרת התואר ל BSC אני ממליץ לך לברר במחלקת יעוץ לימודים אלו פטורים נכונים לשנת הלימודים הקרובה.

AMIRKQ

New member
תשובה

זה תלוי בציונים שלך ובהחלטת של ראש המגמה שלך זה אינדבידואלי

M u f f i n

New member
היא לא מעונינת לדעת מה הפטורים שלה

אלה מה רשימת הקורסים מתוכם מקבלים הנדסאים פטורים.

נכון מאוד...

מישהו יכול להשיג לי רשימת קורסים של תוכנה וניהול??? מהמכללה לא מוכנים לדבר עד שאני לא משלמת את ה-200 ש"ח להרשמה...

תודה רבה רבה רבה....

עזרתם לי מאוד :) אני ארשם כבר השבוע... ואם מישהו פעם ישאל על הקורסים שנילמדים בהנדסת תוכנה וניהול תוכלו לקשר אותו לפה: מבנה תוכנית הלימודים מתמטיקה – חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי, אלגברה ליניארית, מתמטיקה דיסקרטית, אנליזה נומרית, אנליזה הרמונית ומשוואות דיפרנציאליות. פיזיקה – מכניקה, חשמל ומגנטיות, אלקטרוניקה. ניהול – מבוא לכלכלה, חשבונאות ותמחיר, מימון, הסתברות, הסקה סטטיסטית, מבוא לחקר ביצועים, תורת המלאי, מודלים סטוכסטים, אופטימיזציה, התנהגות ארגונית, משאבי אנוש, ניהול פרוייקטים, CIM. מדעי המחשב – יסודות מדעי המחשב, מערכות ספרתיות, ארכיטקטורה של מחשבים, מבנה נתונים, אלגוריתמים, תכנות מונחה עצמים, מערכות הפעלה, בסיסי נתונים, רשתות תקשורת, מערכות משובצות מחשב, מערכות זמן אמיתי, עיבוד אותות, עיבוד תמונה, ניתוח מערכות, קומפילציה, עיבוד מקבילי, אבטחת מידע, גרפיקה ממוחשבת והנדסית, טכנולוגיות אינטרנט, שפות תכנות אלגבריות. בנוסף נלמדים ומתורגלים במעבדות שפות התכנות, בסיסי הנתונים ומערכות ההפעלה הבאים: c, c++, visual c++, java, visual basic, matlab, assembly, html, asp, xml, .net, oracle, unix, linux. שבת שלום לכולם, מקווה להיות שותפה בפורום מאוקוטובר בתקווה שהכל יסתדר יפעת

PentagramaF

New member
פטורים שאת לא יכולה לקבל:

את לא יכולה לקבל פטורים במקצועות בסיס, סטטיסטיקה והסתברות, אלגברה לינארית, C, פיסיקה, חדו"א. כל השאר תלוי בציונים שלך...

בטח שאת יכולה

אני קיבלתי םטורים מ 8 קורסים גם בסטטיסטיקה ומקרו כלכלה והברה אחרים

למה קיבלת???

אמרו לי גם במכללה עצמה שבסטטיסטיקה ומתמטיקה לא ניתן להוציא פטורים... את הנדסאי תעשייה וניהול??? איזה אישורים הצגת בשביל הפטורים? וסתם לידע כללי מה אתה לומד? אשמח לשמוע ממך בקרוב תודה, יפעת

אני ילמד הנדסת תוכנה וניהול

קיבלתי פטורים מרובים גם בסטטיסטיקה כמו שכבר אמרתי וגם בהסקה סטטיסטית ועוד קורסים רבים אחרים, רק הצגתי גליון ציונים מאריאל ששם למדתי ואת הליבוסים של הקורסים. שלך עדן

amircn1

New member
היי יפעת...

מה שלומך ?! אני רואה ששמעת בעצמי ונכנסת לפורום... [מתי רואים אותך באייסיקיו ??] בכל מקרה, כמו שאת כבר יודעת, אני לומד הנדסת חשמל ואלק', גם אני הייתי הנדסאי בעבר וקיבלתי פטורים של 30 נק"ז, קיבלתי אותם בעיקר על סמך קורסים שעשיתי במהלך ההנדסאי, והצגתי סילבוסים רלוונטיים כלומר, אם למדת קורס מסוים בתור הנדסאית (וקיבלת ציון מעל לסף מסוים, והוא בהיקף שעות המתאים), את יכולה להגיש בקשה לפטור בשבילו בד"כ לא נותנים פטורים לקורסים במתימטיקה ופיזיקה, אך כל השאר זה בהחלט אפשרי, וכל השאר = מקצועות הבסיס של שנים א' וב'

הייייייי אמירי....

שנינו לא כ"כ הרבה באייסיקיו כי יש תקופת מבחנים... אני מקווה שייצא לנו לדבר קצת באייסי בקרוב... בכל מקרה שיהיה בהצלחה בבחינות... ו.... מהו סף הציונים שדיברת עליו בקשר לקבלת הפטורים??? שיהיה יום טוב, יפעת

למעלה