שלום לכולם... שאלה לי

aldryk

New member
שלום לכולם... שאלה לי

אליכם. האם כאן (ואם לא היכן) ניתן לשאול שאלות הקשורות להגירה לקנדה?

drz400e

New member
כן,אפשר

אבל אנחנו ממליצים לכולם להציץ בשאלות הנפוצות שלנו,במחלקת הקישורים, וגם לעשות חיפוש בנושאים שמעניינים אותכם בפורום,ואז להשלים את החסר בשאלות בפורום,שחבריו תמיד עונים בשמחה
.ברוכים הבאים לפורום

aldryk

New member
שאלות הגירה...

כן, קראתי את השאלות ותשובות, את אתרי ההגירה למיניהם (לא כולם אמנם) ואף עשיתי את המבחן (74 או 76 נקודות - תלוי איך מחשיבים את רמת הצרפתית שלי, עם שנתיים עבודה בתחום ולאחר שקלול של תואר שני שאקבל עוד שנתיים). השאלה היא זו: האם מקצועות ייבוא וייצוא (כמו פקיד ייצוא או אנשים שעובדים בחברות שילוח בינלאומיות) נחשבים למקצועות נדרשים? מצאתי באתר של ההגירה (CIC), תחת רשימת המקצועות הנדרשים (NOC) את המקצועות: 0132 Postal and Courier Services Managers ואת: 1214 Supervisors, Mail and Message Distribution Occupations ואת: 1215 Supervisors, Recording, Distributing and Scheduling Occupations. האם אלו המקצועות הנדרשים הנכונים לגביי? האם הגירה עם החברה שלי (חברים 6 שנים) יכולה להחשב הגירה עם בן זוג (שכן אנו לא נשואים ע"פ חוק עדיין) ובכך אני יכול לקבל עוד נקודות במבחן. אם אגיע למסקנה שיש לי 74 ולא 75, האם זה אומר שלא אוכל להגר לקנדה עד שלא אשפר משהו? (נשמע כמו בגרות..) ועוד שאלה - האם קל יחסית (או בואו נגדיר את זה כך: האם זה שכיח יותר) להשיג עבודה בקנדה מהארץ ע"י משלוח של קורות חיים לחברות קנדיות? או שזה חסר סיכוי כמעט? תודה מראש על שיתוף הנסיון והעזרה.

yoav68

New member
תשובות הגירה (חלקיות) ../images/Emo101.gif

בנושא המקצוע הספציפי שלך - לא יודע... בנוגע למסלולי הגירה- לא כדאי להגיש לפדראלי עד שאין 75 נקודות. טאם חסרות נקודות- ואפילו אחת מסכנה- צריך להשלים אותה, גם אם זה אומר ללמוד עןד צרפתית...). בכל אופן, תסתכל בשירשור ההודעות ל ADONI (נמצא מעל או מתחת ההודעה הזו) בנוגע לחברות השמה. שלחתי לו קישורים לבדיקה עצמית במסלולים שונים (פדראלי, קוויבק ומניטובה). תבדוק את עצמך ותראה אם אתה מתאים לאחד מהם. הגירה עם בן זוג - לא חייבים להתחתן כדי להגר. ניתן להיות גם "ידועים בציבור"- כלומר להוכיח ניהול משק בית משותף. מציאת עבודה מהארץ- חבל על הזמן. הסיכוי למצוא כך משהו הוא קצת יותר מקלוש... חוץ מזה- נראה לי כאילו אתה מתכוון להגר בעוד שנתיים (אחרי שתסיים תואר שני). קח בחשבון שאם אתה מגיש את הניירת ואומרים לך "כן", יש לך שנה לממש את הויזה. היום התהליך דרך הפדראלי הוא די מהיר, אז תשקול את מועדי הגשת הניירת שלך. בהצלחה, יואב

SupermanZW

Well-known member
לא משיגים עבודה בשלט רחוק

בקנדה כמו בישראל ובכל מדינה בעולם משיגים עבודה ע"י כך ששולחים קורות חיים מוזמנים לראיון ואם עוברים אותו אז יש עבודה, לגביך כל מעסיק פוטנציאלי ישקול לזמן אותך לראיון רק אם יש בידך רשיון עבודה או תעודת תושב או אזרחות, בלי זה גם לא תילקח בחשבון, מציאת עבודה בדרך שציינת אפשרית רק אם למעסיק שלך בארץ יש קשרים בקנדה והוא מעוניין לעשות עבורך RELOCATION , ואז המעסיק הקנדי יסדר עבורך את הנירות, אם אין לך מעסיק כזה נשארת רק הדרך הקשה, של להירשם ללימודים בקנדה, להשיג ויזת סטודנט שמאפשרת לך לעבוד רק בתפקידים מסויימים מאוד ועם הזמן תוכל למצוא מעסיק שידרוש אותך ויבקש עבורך רשיון עבודה, לאחר שתעבוד שנה בקנדה לפי הנתונים שלך תוכל לדרוש תושבות קבע ולאחר ששהית בקנדה 3 שנים מתוך 4 במעמד תושב קבע תוכל להגיש גם בקשה לאזרחות.

למעלה