כנראה שלא הבנת אותי לעומק.
1. מע' היחסים עם בעלי הגיעה למקום של גירושין מצידי . היום זה קצת יותר טוב - כי אני פשוט סותמת את הפה , ואולי כי הבגידה נתנה לי קצת אויר. > חלק נכבד מהאנשים כאן נמצאים בדיוק במצבך. 2. כשתראה תבין שמגיעות לי מחמאות והרבה היו רוצים להתחלף (אז לא להעליב...) > בקשר לא חוקי למראה אמנם יש חשיבות אולם היא לא הדבר החשוב ביותר בקשר. או שאולי אני אומר את זה כי אני שמנמוך ומכוער. ברור שלא התכוונתי להעליב. 3.אני לא מרגישה אשמה בכלל ואני לא מבינה למה ... אני מרגישה אשמה שאני לא מרגישה אשמה וחושבת לעצמי איזה בת-זונה אני... > את לא בת זונה, את אדם רגיל עם חשקים , רצונות, צרכים, כעסים וכו... 4. אני לא בטוחה בכלל שזה המקום הנכון . אבל בהצלחה > אולי כן ואולי לא, יש רבים כאן שמצאו קשרים מדהימים ויש אחרים שלא, מה יקרה אצלך, רק את תחליטי. מקווה שעכשיו אני יותר ברור. אני רוצה להוסיף משהו ברשותך... לפי מה שכתבת אני יכול להניח שזו בשבילך הפעם הראשונה, עדיין לא מאוחר מידי לחזור הבייתה ולנסות לתקן את הזוגיות. הייתי ממליץ בחום לשמור את מה שקרה לעצמך ולנסות לפתור את הבעיות עם בן זוגך בכל דרך אפשרית, ואז, רק אם אין לך שום דרך אחרת, תשקלי את צעדייך. תציצי בחתימה של הייז, היא מאוד נכונה על כל המשתמע ממנה. אני באמת לא שופט אותך , גם אני הייתי במצבך. בכל דרך בה תבחרי שיהיה בהצלחה, המון בהצלחה, מהלב.